Πρόγραμμα LLM σε Νομικές Σπουδές στη Μινεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Δείτε όλα τα Προγράμματα LLM σε Νομικές Σπουδές 2018 στη Μινεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Νομικές Σπουδές

Ένα LLM ή Μεταπτυχιακό Νομικής είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα, το οποίο συχνά αναζητείται από φοιτητές με προπτυχιακά διπλώματα νομικής που ψάχνουν να μορφωθούν εκτενέστερα σ' έναν συγκεκριμένο τομέα σπουδών νομικής. Τα προγράμματα LLM είναι προσανατολισμένα προς την έρευνα και συνήθως διαρκούν ένα έτος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Όνομα πολιτεία της Μινεσότα προέρχεται από τη λέξη "Dakota", που σημαίνει "ουρανός-φιμέ νερό". Νερό, δάση, πάρκα, περιοχές άγριας φύσης παρέχουν τις πολλές εγκαταστάσεις αναψυχής για τους επιβάτες και ιδιαίτερα οι φοιτητές. Περισσότερα από 35 κολέγια / πανεπιστήμια και περισσότερα από 20 ιδιωτικά κολέγια προσφέρουν τις υψηλότερες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις στο κράτος.

Ζητήστε Πληροφορίες Διπλώματα Νομικής σε Νομικές Σπουδές στη Μινεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2018

Διαβάστε Περισσότερα

LL.M. Degree Program

Mitchell Hamline School of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Saint Paul

[+]

Οι υποτροφίες χορηγούνται βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της προηγούμενης ακαδημαϊκής αριστείας, την επαγγελματική εμπειρία, εξυπηρέτηση και εμπειρία ηγεσίας, προσωπική εμπειρία, και το ενδιαφέρον για συγκεκριμένους τομείς του δικαίου.

[-]