LAWSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 4 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Νομική Έρευνα

Το Master of Laws είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μελετητές μια εξειδικευμένη γνώση εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Οι περισσότεροι φοιτητές που εγγράφονται σε ένα πρόγραμμα LLM έχουν ήδη ένα Juris Doctor ή προπτυχιακό πτυχίο δικαίου. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης τελειώνουν συχνά σε ένα χρόνο.

Τι είναι το LLM στη Νομική Έρευνα; Είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους επαγγελματίες να υποβάλλουν ερωτήσεις, να αναλύουν θέματα και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις. Πολλά μαθήματα δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους έρευνας. Οι μαθητές αναμένεται να συμμετάσχουν σε διαλέξεις, συζητήσεις, σχέδια και διατριβές. Η ακριβής διάρθρωση των μαθημάτων μπορεί να ποικίλει από το σχολείο στο σχολείο αλλά μπορεί να περιλαμβάνει τάξεις παρόμοιες με τις θεωρίες και τη φιλοσοφία της νομικής έρευνας, τη συλλογιστική με το προηγούμενο και τις παραδόσεις της νομικής έρευνας.

Η μελέτη της νομικής έρευνας δίνει στους συμμετέχοντες μια μοναδική κατανόηση της σημασίας της αναλυτικής σκέψης, της επικοινωνίας και της αντίληψης. Αυτό το πρόγραμμα LLM βοηθά τους μαθητές να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ενταχθούν σε πρακτικές, καθώς και στρογγυλεμένους δικηγόρους με μια νοοτροπία με γνώμονα την έρευνα. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν επίσης να βοηθήσουν ένα άτομο να ζήσει μια πλούσια προσωπική ζωή.

Πόσο κοστίζει ένα LLM; Αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από το πρόγραμμα, τη διάρκειά του και το σχολείο που παρακολουθήθηκε. Εάν οι αιτούντες θέλουν μια εκτίμηση, πρέπει να επικοινωνήσουν με το σχολείο που ελπίζουν να παρευρεθούν.

Μετά την αποφοίτησή τους με το LLM στη Νομική Έρευνα, ποια καριέρα μπορούν να έχουν οι μαθητές; Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο σε ό, τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτήν την εκπαίδευση. Πολλοί μελετητές συνεχίζουν να γίνονται νομικοί ερευνητές, δικηγόροι, δικαστές και σύμβουλοι, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες μη παραδοσιακές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, ορισμένοι απόφοιτοι μετατρέπονται σε σταδιοδρομίες ως καθηγητές, ακαδημαϊκοί ερευνητές, λέκτορες, νομικοί δημοσιογράφοι, επιθεωρητές ποιότητας και διαχειριστές τεχνικών προγραμμάτων.

Τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο μπορούν να προσφέρουν προγράμματα LLM είτε online είτε αυτοπροσώπως. Για να εφαρμόσετε ή να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

 

4 Τα αποτελέσματα σε Νομική Έρευνα Filter

LLM από μαθημάτων και την έκθεση έρευνας (LLM)

University of the Witwatersrand
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Johannesburg +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα LLM είναι κατάλληλο για αποφοίτους του νόμου και των νομικών επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την έρευνα και το γράψιμο και που έχουν το χρόνο, καθώς και την ικανότητα να αναλάβει αρκετά εκτεταμένη νομική έρευνα σε προχωρημένο ακαδημαϊκό επίπεδο. Εξαιτίας της απαιτητικής φύσης του συστατικού της έρευνας, η είσοδος στο πρόγραμμα περιορίζεται στους αιτούντες με ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ στο LLB. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές εισόδου για τους αιτούντες οι οποίοι είναι σε θέση να αποδείξουν την καταλληλότητά τους για το πρόγραμμα.

Master of Laws (από την έρευνα)

Bond University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 104 εβδομάδες Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Robina

Το Master of Laws (από την έρευνα), το πρόγραμμα αποτελείται από μια ερευνητική διατριβή 50.000 λέξη, ολοκληρώθηκε σε διάστημα δύο ετών με πλήρη απασχόληση. Η διατριβή εποπτεύεται από εξειδικευμένο προσωπικό στο γνωστικό αντικείμενο.

Μεταπτυχιακό στη Νομική Έρευνα

Utrecht University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Utrecht Middelburg +1 περισσότερα

Θα θέλατε να έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ένα σε βάθος πρόγραμμα σε επίπεδο μάστερ που ξεπερνάει την κανονική περίοδο ενός έτους; Ο διετής κύριος της νομικής έρευνας στο Utrecht University μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

LL.M.

Université de Montréal Law Faculty
Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Καναδάς Montreal

Το πρόγραμμα LL.B. αποτελεί μια ευκαιρία για έναν σπουδαστή να εμβαθύνει σε ένα θέμα, τόσο στους βασικούς τομείς του δικαίου όσο και σε ορισμένους ειδικούς τομείς.