LAWSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Νομική Έρευνα

Το Master of Laws είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μελετητές μια εξειδικευμένη γνώση εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Οι περισσότεροι φοιτητές που εγγράφονται σε ένα πρόγραμμα LLM έχουν ήδη ένα Juris Doctor ή προπτυχιακό πτυχίο δικαίου. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης τελειώνουν συχνά σε ένα χρόνο.

Τι είναι το LLM στη Νομική Έρευνα; Είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους επαγγελματίες να υποβάλλουν ερωτήσεις, να αναλύουν θέματα και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις. Πολλά μαθήματα δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους έρευνας. Οι μαθητές αναμένεται να συμμετάσχουν σε διαλέξεις, συζητήσεις, σχέδια και διατριβές. Η ακριβής διάρθρωση των μαθημάτων μπορεί να ποικίλει από το σχολείο στο σχολείο αλλά μπορεί να περιλαμβάνει τάξεις παρόμοιες με τις θεωρίες και τη φιλοσοφία της νομικής έρευνας, τη συλλογιστική με το προηγούμενο και τις παραδόσεις της νομικής έρευνας.

Η μελέτη της νομικής έρευνας δίνει στους συμμετέχοντες μια μοναδική κατανόηση της σημασίας της αναλυτικής σκέψης, της επικοινωνίας και της αντίληψης. Αυτό το πρόγραμμα LLM βοηθά τους μαθητές να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ενταχθούν σε πρακτικές, καθώς και στρογγυλεμένους δικηγόρους με μια νοοτροπία με γνώμονα την έρευνα. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν επίσης να βοηθήσουν ένα άτομο να ζήσει μια πλούσια προσωπική ζωή.

Πόσο κοστίζει ένα LLM; Αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από το πρόγραμμα, τη διάρκειά του και το σχολείο που παρακολουθήθηκε. Εάν οι αιτούντες θέλουν μια εκτίμηση, πρέπει να επικοινωνήσουν με το σχολείο που ελπίζουν να παρευρεθούν.

Μετά την αποφοίτησή τους με το LLM στη Νομική Έρευνα, ποια καριέρα μπορούν να έχουν οι μαθητές; Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο σε ό, τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτήν την εκπαίδευση. Πολλοί μελετητές συνεχίζουν να γίνονται νομικοί ερευνητές, δικηγόροι, δικαστές και σύμβουλοι, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες μη παραδοσιακές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, ορισμένοι απόφοιτοι μετατρέπονται σε σταδιοδρομίες ως καθηγητές, ακαδημαϊκοί ερευνητές, λέκτορες, νομικοί δημοσιογράφοι, επιθεωρητές ποιότητας και διαχειριστές τεχνικών προγραμμάτων.

Τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο μπορούν να προσφέρουν προγράμματα LLM είτε online είτε αυτοπροσώπως. Για να εφαρμόσετε ή να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

 

4 Τα αποτελέσματα σε Νομική Έρευνα Filter

LL.M.

l'Université de Montréal - Droit
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
12 μήνες
γαλλική γλώσσα

Το πρόγραμμα LL.B. αποτελεί μια ευκαιρία για έναν σπουδαστή να εμβαθύνει σε ένα θέμα, τόσο στους βασικούς τομείς του δικαίου όσο και σε ορισμένους ειδικούς τομείς. ...

περαιτέρω

Μεταπτυχιακό στη Νομική Έρευνα

Utrecht University
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Σεπτ. 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
2 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Θα θέλατε να έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ένα σε βάθος πρόγραμμα σε επίπεδο μάστερ που ξεπερνάει την κανονική περίοδο ενός έτους; Ο διετής κύριος της νομικής έρευνας στο ...

περαιτέρω

LLM από μαθημάτων και την έκθεση έρευνας (LLM)

University of the Witwatersrand
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
Μερική παρακολούθηση
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα LLM είναι κατάλληλο για αποφοίτους του νόμου και των νομικών επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την έρευνα και το γράψιμο και που έχουν το χρόνο, καθώς και την ι ...

περαιτέρω

Master of Laws (από την έρευνα)

Bond University
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Ιαν. 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
104 εβδομάδες
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Master of Laws (από την έρευνα), το πρόγραμμα αποτελείται από μια ερευνητική διατριβή 50.000 λέξη, ολοκληρώθηκε σε διάστημα δύο ετών με πλήρη απασχόληση. Η διατριβή εποπτεύ ...

περαιτέρω