Filter
Μεταπτυχιακό Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Νομική Δεοντολογία

Για πολλούς σπουδαστές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν το δίκαιο, κερδίζοντας πτυχίο LLM μπορούν συνήθως να τους δώσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις στην επιλεγμένη περιοχή του τομέα. Συνήθως διαθέσιμο σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο, ένα πρόγραμμα LLM είναι ένας τρόπος να προετοιμαστούν οι φοιτητές για να πετύχουν στον τομέα του δικαίου.

Τι είναι το LLM στη Νομική Δεοντολογία; Αυτός ο τύπος προγράμματος συνήθως διδάσκει στους σπουδαστές την πολυπλοκότητα της δεοντολογίας στον επιχειρηματικό κόσμο, ιδιαίτερα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Μέσω περιπτωσιολογικών μελετών και παρουσιάσεων, οι μαθητές μπορούν να μάθουν για νόμους σχετικά με την ψυχική υγεία, την αναπαραγωγή, τη δωρεά οργάνων και την ιατρική. Τα μαθήματα καλύπτουν συνήθως ευρεία θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επαγγελματική ευθύνη και τις μεθόδους έρευνας.

Ενώ εγγράφονται σε πρόγραμμα LLM, οι σπουδαστές συνήθως καλλιεργούν αρκετές βασικές ικανότητες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Οι αναλυτικές δεξιότητες δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να πλοηγούν σε σύνθετους νόμους, ενώ οι ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες βοηθούν τους μαθητές να δημιουργούν δίκτυα και να επικοινωνούν με τους πελάτες. Οι δεξιότητες οργανισμού είναι χρήσιμες για την οικοδόμηση καριέρας καθώς και για την εξισορρόπηση της προσωπικής ζωής.

Ένα πρόγραμμα LLM συνήθως διαρκεί ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί όταν γίνεται με πλήρη απασχόληση. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το σχολείο που προσφέρει το πτυχίο, επειδή δεν υπάρχουν δύο ίδια πανεπιστήμια, ειδικά όταν πρόκειται για δίδακτρα.

Με τις ιατρικές προόδους που γίνονται καθημερινά, η ζήτηση για νομικούς επαγγελματίες με φόντο την ηθική αυξάνεται. Οι σπουδαστές μπορεί να γίνουν αναλυτές δημόσιας πολιτικής, ή θα μπορούσαν να επιλέξουν να εργαστούν ως σύμβουλοι ιατρικής δεοντολογίας. Πολλοί προτιμούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για να διδάξουν και να γίνουν καθηγητές ιατρικής δεοντολογίας. Άλλοι βρίσκουν θέσεις εργασίας που εκπροσωπούν δικαστικές υποθέσεις ως δικηγόροι ιατρικής δεοντολογίας. Μερικοί απολαμβάνουν να εργάζονται πίσω από τις σκηνές ως ερευνητές.

Για ορισμένους φοιτητές, η παρακολούθηση μαθημάτων στην πανεπιστημιούπολη σε τακτική βάση δεν είναι δυνατή. Η εγγραφή σε ηλεκτρονικές τάξεις μπορεί μερικές φορές να είναι μια καλύτερη επιλογή, επειδή οι μαθητές έχουν συνήθως μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με τα δικά τους προγράμματα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Νομική Δεοντολογία

Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Το μάθημα αυτό ασχολείται με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη διασύνδεση της ιατρικής, του δικαίου και της ηθικής. Με την αυξανόμενη πίεση για την κατανομή των πόρων στο π ... [+]

Το μάθημα αυτό ασχολείται με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη διασύνδεση της ιατρικής, του δικαίου και της ηθικής. Με την αυξανόμενη πίεση για την κατανομή των πόρων στο πλαίσιο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας και τις τρέχουσες συζητήσεις σχετικά με την ικανότητα ενός ατόμου να συγκατατεθεί ή να αρνηθεί την ιατρική περίθαλψη, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για ειδικευμένους επαγγελματίες του νομικού κλάδου με την κατανόηση του δικαίου της υγείας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Η ατομική υγεία και η υγεία του πληθυσμού αποτελούν ζήτημα αυξανόμενης κοινωνικής ανησυχίας. Η επίτευξη της καλής υγείας και η παροχή αποτελεσματικής υγειονομικής περίθαλ ... [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η ατομική υγεία και η υγεία του πληθυσμού αποτελούν ζήτημα αυξανόμενης κοινωνικής ανησυχίας. Η επίτευξη της καλής υγείας και η παροχή αποτελεσματικής υγειονομικής περίθαλψης απαιτεί καινοτομία. Μια ποικιλία τομέων μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο, συμπεριλαμβανομένου του νόμου.

Ως φοιτητής αυτού του προγράμματος, θα εξετάσετε θέματα που αντικατοπτρίζουν ορισμένες από τις κύριες σύγχρονες νομικές και δεοντολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στην ιατρική και θα τις τοποθετήσετε στο κοινωνικό και ιστορικό τους πλαίσιο. Αυτά περιλαμβάνουν ζητήματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της γενετικής, της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, των αμβλώσεων, των προτύπων ιατρικής περίθαλψης, της μεταμοσχευτικής ιατρικής, της ψυχικής υγείας, των εκ των προτέρων αποφάσεων, της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, της ιατρικής έρευνας και της κατανομής σπάνιων πόρων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Edinburgh
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά