Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Νομική Διαδικασία

Το Master of Law μπορεί να έχει διαφορετικούς σκοπούς σε διάφορες χώρες. Στις περισσότερες αγγλόφωνες χώρες, το LLM χρησιμεύει ως τεχνική ματιά σε ένα συγκεκριμένο κλάδο του νόμου για τους φοιτητές που έχουν ήδη έναν γιατρό. Σ… περαιτέρω

Το Master of Law μπορεί να έχει διαφορετικούς σκοπούς σε διάφορες χώρες. Στις περισσότερες αγγλόφωνες χώρες, το LLM χρησιμεύει ως τεχνική ματιά σε ένα συγκεκριμένο κλάδο του νόμου για τους φοιτητές που έχουν ήδη έναν γιατρό. Σε άλλες χώρες, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως το βασικό επαγγελματικό πτυχίο που απαιτείται να είναι δικηγόρος.

Τι είναι το LLM στη Νομική Διαδικασία; Η νομική διαδικασία αναφέρεται συνήθως στο ρόλο που διαδραματίζει το σύνταγμα στο ποινικό δίκαιο και στις δικαστικές διαδικασίες. Οι μελετητές μπορούν να εξετάσουν το διεθνές δικονομικό δίκαιο ή να επικεντρωθούν στη διαδικασία σε ορισμένες χώρες. Πολλά πανεπιστήμια έχουν μια ποικιλία από υποχρεωτικά και μαθήματα επιλογής. Το πρόγραμμα σπουδών ποικίλλει συχνά από το σχολείο στο σχολείο, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει μαθήματα παρόμοια με την ποινική διαδικασία και τη διερεύνηση, την εκδίκαση και την ποινική διαδικασία, την πολιτική για την ενδοοικογενειακή βία, τα ηθικά παζλ του ποινικού δικαίου, το δίκαιο περί διαφθοράς στον πολιτικό και εταιρικό τομέα και την τιμωρία και την καταδίκη.

Η καλύτερη κατανόηση των νομικών διαδικασιών μπορεί να καταστήσει έναν πτυχιούχο πιο ανταγωνιστικό αιτούντα και θα μπορούσε ακόμη να οδηγήσει σε υψηλότερο αρχικό μισθό. Αυτό οφείλεται εν μέρει στις δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω αυτής της εκπαίδευσης. Οι σπουδαστές μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία, τις ικανότητες σκέψης και ηγεσίας.

Το κόστος ενός LLM μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το ένα σχολείο στο επόμενο. Σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από τη διάρκεια του προγράμματος. Τα περισσότερα προγράμματα LLM μπορούν να ολοκληρωθούν σε ένα μόνο ακαδημαϊκό έτος. Οι μαθητές πρέπει να επικοινωνήσουν με το επιθυμητό σχολείο για να ενημερωθούν για τα διδασκαλία.

Ένα LLM στη Νομική Διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία θέσεων εργασίας στο πλαίσιο της νομικής βιομηχανίας. Κάποιοι φοιτητές έχουν αρχίσει να γίνονται δικηγόροι, επικεφαλής νομικοί, δικαστικοί διαχειριστές, εγκληματολόγοι, σύμβουλοι διαδικασιών, συνταγματικοί ειδικοί, δικαστές ανηλίκων, δικαστές, διαμεσολαβητές και σύμβουλοι. Οι ακριβείς διαθέσιμες ευκαιρίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προηγούμενη εκπαίδευση και το ιστορικό εργασίας ενός ατόμου. Μερικοί μελετητές μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον βαθμό ως θεμέλιο για ακόμη περισσότερη εκπαίδευση.

Καθώς οι φοιτητές ετοιμάζονται να υποβάλουν αίτηση, μπορεί να ενδιαφέρονται να μάθουν ότι τα σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα LLM. Η μάθηση σχετικά με τα προγράμματα στο διαδίκτυο ή στις πανεπιστημιουπόλεις είναι εύκολη. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Grupo Tiradentes
Aracaju, Βραζιλία

Η ανάγκη για πρακτική βελτίωση και την απόκτηση νέων θεωρητικών γνώσεων οδήγησης και να αποδείξει σε νομικά επαγγελματίες τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης στις διάφορες μορ ... +

Η ανάγκη για πρακτική βελτίωση και την απόκτηση νέων θεωρητικών γνώσεων οδήγησης και να αποδείξει σε νομικά επαγγελματίες τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης στις διάφορες μορφές του, ειδικά με την έναρξη ισχύος κατά το έτος 2016, του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη για τους επαγγελματίες νομικούς για την αναβάθμιση για να αντιμετωπίσει το νέο διαδικαστικό καθεστώς του νέου νόμου. -
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πλήρης παρακολούθηση
374 ώρες
Portuguese
Μάρτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ