LAWSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 9 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Νομική Πρακτική

Ένα Master of Laws είναι ένα έως δύο χρόνια πλήρους φοίτησης σπουδών με παγκόσμια αξιοπιστία. Αυτή η προηγμένη πιστοποίηση παρέχει στους φοιτητές του νόμου τα διαπιστευτήρια σε μια εστιασμένη περιοχή που γίνονται αποδεκτά από τη μια χώρα στην άλλη. Οι απόφοιτοι του προγράμματος προσφέρουν στους δικηγορικούς οίκους ένα εξειδικευμένο χώρο γνώσεων και προσόντων για εργασία σε ένα πολυεθνικό νομικό περιβάλλον.

Τι είναι το LLM στη Νομική Πρακτική; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της επαγγελματικής κατάρτισης που απαιτείται για μια LPC, η οποία είναι απαραίτητη για να ασκήσει ως δικηγόρος στην Αγγλία και στην Ουαλία. Μερικά από τα θέματα που μελετήθηκαν περιλαμβάνουν τα βασικά βασικά στοιχεία του εμπορικού δικαίου, της ποινικής και της αστικής διαφοράς, του ιδιοκτησιακού δικαίου και της φορολογίας. Άλλα θέματα ενδέχεται να περιλαμβάνουν επαγγελματική συμπεριφορά και ρύθμιση. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν συχνά να επιλέξουν να μελετήσουν στενότερα θέματα, όπως το οικογενειακό ή το διεθνές οικογενειακό δίκαιο, το νόμο περί τραυματισμών ή εμπορικές διαφορές.

Οι μελετητές σε αυτό το πρόγραμμα LLM μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες που παραμένουν μαζί τους καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν βελτιωμένες ερευνητικές δεξιότητες και ικανότητα δημιουργίας οργανωμένου σχεδίου. Άλλες πρακτικές δεξιότητες μπορούν να συνίστανται σε μια ικανότητα διαπραγμάτευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσωπικά και επαγγελματικά.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να βρουν ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν πρόγραμμα LLM στο πρόγραμμα νομικής πρακτικής σε σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτές οι τάξεις είναι συχνά διαθέσιμες ως online ή μακρινά μαθήματα σπουδών. Η ποικιλία των τοποθεσιών και των μορφών οδηγεί σε μια σειρά δαπανών. Οι φοιτητές με καλή χαρά θα βρουν ότι είναι καλύτερο να έρχονται σε επαφή με τα προτιμώμενα σχολεία τους μεμονωμένα

Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος LLM στο πλαίσιο της Νομικής Πρακτικής μπορεί να οδηγήσει σε μη δικηγορικές θέσεις, όπως η διδασκαλία ή ο ερευνητής της δημόσιας πολιτικής. Άλλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας μπορούν να βρεθούν στην εξάσκηση του αλλοδαπού δικαίου σε μια χώρα διαφορετική από τη χώρα προέλευσης του φοιτητή. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν νόμιμες θέσεις εργασίας σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή επίλυσης συγκρούσεων, που εργάζονται για εμπορικές επιχειρήσεις ή για δημόσιους φορείς.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα προσφέρουν πολλές επιλογές για υποψήφιους σπουδαστές. Οι ηλεκτρονικές τάξεις παρέχουν τόσο ευελιξία όσο και αυξημένη πρόσβαση στην ακαδημαϊκή επιτυχία. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

9 Τα αποτελέσματα σε Νομική Πρακτική Filter

LLM Νομική Πρακτική (Δικηγόροι)

BPP University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 - 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Manchester London Birmingham Bristol Cambridge Leeds Liverpool +7 περισσότερα

Η Νομική Πρακτική LLM ενσωματώνει το θεωρημένο από το BPP University Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής, δίνοντάς σας τη βασική εκπαίδευση που χρειάζεστε για να γίνετε εξειδικευμένος δικηγόρος.

LL.M. σε διακρατική νομική πρακτική (TLP)

St. John’s University School of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Ένα πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για δύο αμερικανικές και ξένες-εκπαιδευμένο δικηγόροι αναζητούν προηγμένη εκπαίδευση για τη διακρατική πρακτική. Με κομμάτια συγκέντρωση σε δημόσιο διεθνή νομική πρακτική, διασυνοριακές συναλλαγές, ή την επίλυση διακρατικών διαφορών, οι μαθητές μπορούν επίσης να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών για να καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες και τα προσωπικά συμφέροντα.

ιατρική πρακτική

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 4 - 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham

Αυτή η νέα LLM (Master στο Δίκαιο) βραβείο είναι για εκείνους που έχουν επαγγελματική νομικά προσόντα, όπως για παράδειγμα η BPTC ή LPC (ή προδρόμων τους). Οι πιστωτικές μονάδες απονέμονται για αυτά τα επαγγελματικά προσόντα και οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια «top-up 'αυτά τα σημεία με μια διατριβή ή δημοσιεύσιμο άρθρο για να κερδίσει αυτό το LLM. Το μάθημα αυτό μελετάται η εκπαίδευση από απόσταση ...

LLM στη Νομική Πρακτική

University of Westminster
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο London

Εάν θέλετε να εξασκήσετε ως δικηγόρος στην Αγγλία και την Ουαλία, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC) - το επαγγελματικό στάδιο κατάρτισης που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ ακαδημαϊκών σπουδών και ζωής σε δικηγορικό γραφείο.

Online νομική πρακτική LLM (πνευματική ιδιοκτησία)

U Law Hong Kong
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 18 - 60 μήνες Ιανουάριος 2020 Χονγκ Κονγκ Hong Kong

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για σύγχρονους δικηγόρους και διαχειριστές και διερευνά τις νομικές και εμπορικές πτυχές της πνευματικής ιδιοκτησίας (Κωδικός Αρ. 252960). Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με μεγάλες δικηγορικές εταιρίες και κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Online νομική πρακτική LLM (επίλυση συγκρούσεων)

U Law Hong Kong
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 18 - 60 μήνες Ιανουάριος 2020 Χονγκ Κονγκ Hong Kong

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για σύγχρονους δικηγόρους και διευθυντικά στελέχη και διερευνά τις νομικές και εμπορικές πτυχές της επίλυσης των συγκρούσεων (Καν. 252958). Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με μεγάλες δικηγορικές εταιρίες και κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

LLM Νομική Πρακτική (Πνευματική Ιδιοκτησία)

U Law Hong Kong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Οκτώβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong

Αυτό το αυτόνομο πρόγραμμα Μάστερ θα σας δώσει μια πολύτιμη γνώση σχετικά με το πώς λειτουργεί το αγγλικό νομικό σύστημα, με έμφαση στον επιλεγμένο νομικό τομέα πνευματικής ιδιοκτησίας (Reg. No. 252959). Αυτός ο τίτλος σπουδών θα σας εξοπλίσει με τις πρακτικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απασχόληση στο εξειδικευμένο σας χώρο με νομική ή εμπορική ιδιότητα.

LLM Νομική Πρακτική (Ανάλυση Συγκρούσεων)

U Law Hong Kong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Οκτώβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong

Αυτό το αυτόνομο πρόγραμμα Μάστερ θα σας δώσει μια πολύτιμη γνώση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του αγγλικού νομικού συστήματος, με έμφαση στον ειδικό σας νομικό τομέα επίλυσης διαφορών (Reg. No. 252957). Αυτός ο τίτλος σπουδών θα σας εξοπλίσει με τις πρακτικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απασχόληση στο εξειδικευμένο σας χώρο με νομική ή εμπορική ιδιότητα.

LLM Νομική Πρακτική (Εμπορικό Δίκαιο)

U Law Hong Kong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Οκτώβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong

Αυτό το αυτόνομο πρόγραμμα μάστερ θα σας δώσει μια πολύτιμη εικόνα του τρόπου λειτουργίας του αγγλικού νομικού συστήματος, με έμφαση στον επιλεγμένο τομέα του εμπορικού δικαίου (Κωδικός 252956). Αυτός ο τίτλος σπουδών θα σας εξοπλίσει με τις πρακτικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απασχόληση στο εξειδικευμένο σας χώρο με νομική ή εμπορική ιδιότητα.