Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Νομική Συγγραφή

Το Master of Laws είναι μεταπτυχιακός τίτλος που επικεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο τομέα στο πεδίο του δικαίου. Οι σπουδαστές που έχουν ήδη έναν γιατρό Juris ενδέχεται να επιστρέψουν στο σχολείο για ένα LLM για να αποκτήσουν ε… περαιτέρω

Το Master of Laws είναι μεταπτυχιακός τίτλος που επικεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο τομέα στο πεδίο του δικαίου. Οι σπουδαστές που έχουν ήδη έναν γιατρό Juris ενδέχεται να επιστρέψουν στο σχολείο για ένα LLM για να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις. Τα περισσότερα προγράμματα LLM διαρκούν ένα χρόνο.

Τι είναι το LLM στη νομική γραφή; Είναι ένα πρόγραμμα σπουδών αφιερωμένο στην παροχή στους μαθητές των δεξιοτήτων και των γνώσεων που απαιτούνται για τη σύνταξη επαγγελματικών επιστολών, υπομνημάτων γραφείου και άλλων νομικών εγγράφων. Οι συμμετέχοντες μπορούν ακόμη να αποκτήσουν πρακτική συντάσσοντας συμβουλές σε πλασματικούς πελάτες. Τα ακριβή μαθήματα που πρέπει να λάβει κάποιος εξαρτώνται από το σχολείο στο οποίο φοιτούν, αλλά μπορεί να είναι παρόμοια με τις αρχές της νομικής σύνταξης, της σύνταξης των υπομνημάτων, της διατύπωσης των αστικών διαφορών, της σύνταξης αξιόποινων πράξεων και των κτημάτων και του γραπτού οικογενειακού δικαίου. Το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να περιλαμβάνει διατριβές, έργα, διαλέξεις και συζητήσεις.

Ένα LLM στη νομική γραφή βελτιώνει την ικανότητα του μαθητή να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τη γραπτή λέξη. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να γίνουν καλύτεροι δημιουργικοί στοχαστές και διαχειριστές χρόνου. Όλες αυτές οι δεξιότητες λειτουργούν από κοινού για να καταστήσουν ένα άτομο πιο ανταγωνιστικό.

Οι φοιτητές μπορεί να θέλουν να γνωρίζουν το κόστος ενός προγράμματος LLM πριν από την εφαρμογή. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν το ποσό των διδάκτρων. Για το λόγο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να μιλούν απευθείας με τα πανεπιστήμια για εκτίμηση.

Τι μπορεί να κάνει ο νομικός επαγγελματίας με ένα LLM στη νομική γραφή; Μερικοί απόφοιτοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την εκπαίδευση για να γίνουν δημοσιογράφοι, νομικοί αναλυτές, σύμβουλοι συγγραφείς, δικαστές, δικηγόροι, καθηγητές, ομοσπονδιακοί δικαστές, αθλητικοί διαιτητές και σύμβουλοι διαμεσολαβητών. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας ενός ατόμου μπορεί να επηρεαστούν από το προηγούμενο ιστορικό της εργασίας και της εκπαίδευσής του. Μερικοί φοιτητές χρησιμοποιούν αυτό το πτυχίο ως σκαλοπάτι για ακόμα περισσότερη εκπαίδευση.

Τα προγράμματα LLM προσφέρονται σε σχολεία σε όλο τον κόσμο. Η γεωγραφία μπορεί να μην επηρεάζει τους φοιτητές, επειδή πολλά πανεπιστήμια έχουν ευκαιρίες ηλεκτρονικής μάθησης. Είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε ή να μάθετε περισσότερα; Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
University of Johannesburg
Johannesburg, Νότια Αφρική

Ο σκοπός αυτού του προσόντος είναι να επιτρέψει σε έναν φοιτητή να αποδείξει μέσω της κατάρτισης στην έρευνα την ικανότητα να κατακτήσει σε προηγμένο επίπεδο την τρέχουσα κατά ... +

Ο σκοπός αυτού του προσόντος είναι να επιτρέψει σε έναν φοιτητή να αποδείξει μέσω της κατάρτισης στην έρευνα την ικανότητα να κατακτήσει σε προηγμένο επίπεδο την τρέχουσα κατάσταση των εξειδικευμένων γνώσεων σε ένα δεδομένο θέμα μέσα σε ένα συγκεκριμένο κλάδο του νόμου και να παρέχει μια καλή κατάρτιση στις ερευνητικές μεθοδολογίες. -
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Αγγλικά
Ιαν. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here