Διπλώματα Νομικής σε Πτωχευτικό Δίκαιο

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Πτωχευτικό Δίκαιο

Το LLM είναι πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που επιλέγουν να παρακολουθήσουν τριτοβάθμια εκπαίδευση σε έναν τομέα του δικαίου. Τα μήκη του προγράμματος ποικίλλουν και μπορούν να διαρκέσουν τρία χρόνια ή λιγότερο από ένα έτος.

Τι είναι το LLM στο νόμο περί πτωχεύσεων; Το πρόγραμμα αυτό εστιάζεται ειδικότερα στην εταιρική αφερεγγυότητα. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν για τους παράγοντες που οδηγούν στην αφερεγγυότητα των επιχειρήσεων και τις τάσεις που συμβάλλουν στην οικονομική διαφάνεια. Οι εκπαιδευτές μπορούν να ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τους παγκόσμιους και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες που επηρεάζουν τα εταιρικά ιδρύματα. Οι μελετητές μπορούν να επιλέξουν από τέτοια μαθήματα όπως η εταιρική εκκαθάριση, η διασυνοριακή αφερεγγυότητα, οι επιχειρηματικές οργανώσεις, οι αρχές της επιχειρηματικής ρύθμισης και η εταιρική διάσωση.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος τείνουν να είναι πιο οικονομικά καταλαβαίνω από άλλους και να έχουν μια έντονη κατανόηση των οικονομικών παραγόντων και πώς μπορούν να επηρεάσουν μια εταιρική οργάνωση. Πολλοί έχουν επίσης ισχυρές δυνατότητες ανάλυσης και κριτικής σκέψης. Κάθε μία από αυτές τις δεξιότητες μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από μια πτυχή της ζωής ενός ατόμου στην άλλη.

Το κόστος ενός LLM στο νόμο περί πτωχεύσεων ποικίλλει. Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το συνολικό κόστος μιας εκπαίδευσης περιλαμβάνουν τη θέση του σχολείου, αν τα μαθήματα διατίθενται ηλεκτρονικά και τα έξοδα διαβίωσης.

Ένα άτομο με πτυχίο δικαίου πτώχευσης μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένο σε εταιρικό περιβάλλον, ενεργώντας ως σύμβουλος μεγάλων οργανισμών. Σε ένα τέτοιο ρόλο, το άτομο θα αναλύσει τις οικονομικές τάσεις και θα κάνει προτάσεις για το πώς να αποφύγουμε την οικονομική καταστροφή. Άλλοι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις στις οποίες αντιπροσωπεύουν άτομα που αντιμετωπίζουν πτώχευση. Μερικοί απόφοιτοι μπορεί να αισθάνονται ότι οι δεξιότητές τους είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν βοηθώντας τους πιστωτές να ανακτήσουν τα χρήματά τους από πτωχεύσαντες.

Όπου ένα άτομο πηγαίνει στο σχολείο τελικά εξαρτάται από τη θέση του, τον προϋπολογισμό και την ευελιξία του. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι βολικά στο ότι επιτρέπουν στους μαθητές να μελετήσουν το δικό τους χρόνο. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Περισσότερα

LLM Εταιρικό δίκαιο και νόμο περί αφερεγγυότητας

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +2 περισσότερα

Ο περί Εταιρειών Νόμος και η Αφερεγγυότητα επικεντρώνεται στις εταιρικές οργανώσεις και στο νόμο καθώς σχετίζεται με αυτές. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί ως απάντηση στην ταχεία ανάπτυξη της εταιρικής νομοθεσίας στη Βρετανία και την Ευρώπη και για την κάλυψη των αναγκών του νομικού επαγγέλματος στον τομέα αυτό ... [+]

LLM Εταιρικό δίκαιο και νόμο περί αφερεγγυότητας

Ο περί Εταιρειών Νόμος και η Αφερεγγυότητα επικεντρώνεται στις εταιρικές οργανώσεις και στο νόμο καθώς σχετίζεται με αυτές. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί ως απάντηση στην ταχεία ανάπτυξη της εταιρικής νομοθεσίας στη Βρετανία και την Ευρώπη και για την κάλυψη των αναγκών του νομικού επαγγέλματος στον τομέα αυτό.

Σχετικά με τον εταιρικό και τον πτωχευτικό νόμο LLM... [-]