Μεταπτυχιακό Νομικής σε Σπουδές Αστικού Δικαίου στη Ρίγα στη Λετονία

Δείτε όλα τα Προγράμματα LLM σε Σπουδές Αστικού Δικαίου 2018 στη Ρίγα στη Λετονία

Σπουδές Αστικού Δικαίου

Το LLM ή Master of Laws είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πτυχίο νομικής. LLM προγράμματα είναι συνήθως ανοικτές σε εκείνους που έχουν αποκτήσει πρώτα ένα πτυχίο νομικής.

Η Λετονία έχει τόσο επί πληρωμή και κρατική χρηματοδότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η χώρα έχει δύο είδη της ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα. Υπάρχουν τρία επίπεδα της ακαδημαϊκής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - πτυχίο, μάστερ και διδακτορικών σπουδών. Το κλίμα της χώρας ευνοεί διάφορα χειμερινά σπορ και δραστηριότητες αναψυχής όπως πατινάζ, σκι και χόκεϊ επί πάγου. Οι αλλοδαποί φοιτητές προτιμούν σπουδές στη Λετονία λόγω της κοινωνικής ζωής, τις τέχνες και τα πολιτιστικά ιδρύματα. Η κουλτούρα της χώρας είναι εύκολο να υιοθετήσετε για να.

Ρίγα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη πόλη της Λετονίας, αλλά και ένα εμπορικό κέντρο και τα έσοδα που παράγουν. Ρίγα έχει μια μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά της Λετονίας? Επιπλέον, αυτή η πόλη διαθέτει πολλές εκπαιδευτικές πλατφόρμες. Αυτές οι πλατφόρμες εξυπηρετούν κάθε τομέα της εκπαιδευτικής έδαφος από τεχνική στα όργανα των επιχειρήσεων.

Ζητήστε Πληροφορίες Διπλώματα Νομικής σε Σπουδές Αστικού Δικαίου στη Ρίγα στη Λετονία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master στο ιδιωτικό δίκαιο

Baltic International Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα Ανοικτή Εγγραφή Λετονία Ρίγα

Πρόγραμμα: Ιδιωτικό Δίκαιο Τύπος: Πλήρες πρόγραμμα σπουδών [+]

Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Σπουδές Αστικού Δικαίου στη Ρίγα στη Λετονία. Πρόγραμμα: Ιδιωτικό Δίκαιο Τύπος: Πλήρες πρόγραμμα σπουδών Βαθμό που πρέπει να ληφθούν: Μάστερ Μήκος: 1,5 έτη (3 όροι) Γλώσσα : Ρωσικά Χρέωση ανά έτος : * 1800 EUR (για φοιτητές από την ΕΕ) / 2500 EUR (για φοιτητές εκτός ΕΕ) * Άλλες πληροφορίες : Η πληρωμή για τον κοιτώνα ξεκινά από 165 ευρώ. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής είναι διαθέσιμες μέσω του συνδέσμου: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την επιτροπή εισδοχής μας ή δείτε την ιστοσελίδα μας. ... [-]