Keystone logo

49 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Σπουδές Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (49)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Σπουδές Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

    Το LLM είναι σύντομο για το Latin Legum Magister, το οποίο σημαίνει Master of Laws. Τα προγράμματα LLM ποικίλλουν σημαντικά και μπορούν να είναι τόσο μακρά και πολύτιμα όσο τα κάνει οι σπουδαστές. Ορισμένα άτομα ολοκληρώνουν το LLM σε ένα έτος πλήρους φοίτησης, ενώ άλλα λαμβάνουν δύο έως τρία έτη μερικής φοίτησης.

    Τι είναι το LLM στις Μελέτες Δικαίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα; Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τείνει να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων τόσο στα εγχώρια όσο και στα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα. Εκτός από την εκμάθηση των βασικών νόμων που ισχύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι σπουδαστές μπορούν να επικεντρώσουν το πεδίο σπουδών τους ακόμη περισσότερο και να επικεντρωθούν στα ανθρώπινα δικαιώματα δεδομένου ότι σχετίζονται με το επιχειρηματικό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς συνδέονται με φυλάκιση και ανθρώπινα δικαιώματα καθώς συνδέονται με οικονομία. Τα μαθήματα μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στην εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινωνία και τα έθνη και πώς οι προκλήσεις αυτές μπορούν να επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ενσταλάξει στους μελετητές μπορεί να ωφελήσει τις δεξιότητες και τα γνωρίσματα. Για ένα, οι αποφοίτοι τείνουν να περπατούν μακριά με μια βαθύτερη κατανόηση και συμπάθεια για όλους τους τύπους ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Μπορούν επίσης να διαθέτουν ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες, καθώς και την ικανότητα να σκέφτονται λογικά και από μια παγκόσμια προοπτική. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τους εξυπηρετήσει καλά σε οποιοδήποτε πεδίο εισέρχονται.

    Το κόστος ενός προγράμματος LLM ποικίλλει από το σχολείο στο σχολείο. Οι παράγοντες που επηρεάζουν συνήθως το συνολικό κόστος των σπουδών περιλαμβάνουν τη διάρκεια του προγράμματος και τον τομέα σπουδών.

    Ο τομέας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι συχνά ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, με στενότερες προσφορές εργασίας σε σχέση με πολλούς άλλους τομείς του νόμου. Τούτου λεχθέντος, για τους δεξιούς υποψήφιους, ένα πτυχίο στις σπουδές νόμου για τα ανθρώπινα δικαιώματα μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να αποκτήσει μια θέση στο πλαίσιο μιας δικηγορικής εταιρείας ή επιχειρηματική οργάνωση. Μπορεί να εργάζεται για την κυβέρνηση, μια ιδιωτική επιχείρηση, μια οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή ακόμα και ένα ιατρικό ίδρυμα. Μπορεί να βρει εργασία ως διεθνής απεσταλμένος ή μέλος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Οι online προσφορές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τόσο για τους μαθητές όσο και για τα σχολεία, καθώς είναι βολικές και παρέχουν ευελιξία. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.