Filter
Μεταπτυχιακό Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Στρατιωτικό Δίκαιο

Το πτυχίο LLM είναι Master of Laws, αποκαλούμενο επίσης πτυχίο ML. Είναι πτυχίο που προσφέρεται μετά από μεταπτυχιακές νομικές σπουδές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Υπάρχουν δικαιοδοσίες όπου απαιτείται ο βαθμός άσκησης νομικής πρακτικής.

Τι είναι το LLM στο Πολεμικό Δίκαιο; Αυτός ο βαθμός τυπικά επικεντρώνεται σε νομικά ζητήματα που αφορούν τις ένοπλες συγκρούσεις. Ως εκ τούτου, τα κύρια μαθήματα συνήθως προχωρούν στη μελέτη του διεθνούς ποινικού δικαίου και εξετάζουν θέματα όπως η τρομοκρατία, οι προκλήσεις στα σύνορα και η χρήση βίας από τα κράτη. Επιπλέον, οι σπουδαστές μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν μαθήματα ενδιαφέροντος όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι πρόσφυγες και η χρήση βίας σε διεθνές επίπεδο. Εάν απαιτείται διατριβή, αυτό μπορεί επίσης να δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να διερευνήσουν περαιτέρω ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η μελέτη του νόμου μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας καθώς και στην ικανότητα να βλέπεις διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης, χρήσιμες στην προσωπική ζωή και στην καριέρα κάποιου. Η μελέτη του πολεμικού δικαίου μπορεί να βοηθήσει τους σπουδαστές να διευρύνουν τις γνώσεις τους όχι μόνο για το δίκαιο, αλλά και για την πολιτική και τη φιλοσοφία. Αυτό το ευρύτερο σύνολο δεξιοτήτων μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στον νομικό τομέα καθώς και στην κυβέρνηση, τις διεθνείς εταιρείες και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Τα προγράμματα πτυχίου LLM διαφέρουν στο κόστος, ανάλογα με το ίδρυμα, τη θέση του και το μήκος του προσφερόμενου προγράμματος. Να είστε βέβαιος να συμπεριλάβετε το κόστος ζωής σας, εάν πρέπει να κινηθείτε, όταν συγκρίνετε την τιμή για να ολοκληρώσετε κάθε κύκλο σπουδών.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο LLM στο Πολεμικό Δίκαιο μπορούν να βρεθούν ως νομικοί σύμβουλοι ή σύμβουλοι, ιδίως με διεθνείς εταιρείες, κυβερνητικά παραρτήματα, ανθρωπιστικές ή μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Ίσως να είναι δυνατόν να γίνετε δικηγόρος, ανάλογα με τους κανονισμούς στους οποίους επιθυμεί να ασκήσει κάποιος πτυχιούχος. Η διδασκαλία και η έρευνα είναι άλλες δυνατότητες σταδιοδρομίας. Η εξειδίκευση σε έναν συγκεκριμένο τομέα, όπως τα ανθρωπιστικά ζητήματα ή οι ενισχυμένες γλωσσικές ικανότητες, μπορούν επίσης να αυξήσουν την παγκόσμια εμπορευσιμότητά τους.

Τα πτυχία Master in στρατιωτικού δικαίου προσφέρονται σε πολλά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε απευθείας σύνδεση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Στρατιωτικό Δίκαιο

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Εξετάζοντας το εφαρμοστέο δίκαιο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια ένοπλη σύγκρουση, αυτό το μάθημα εξετάζει τα τρέχοντα ζητήματα και τις σύγχρονες προκλήσεις για τ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εξετάζοντας το εφαρμοστέο δίκαιο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια ένοπλη σύγκρουση, αυτό το μάθημα εξετάζει τα τρέχοντα ζητήματα και τις σύγχρονες προκλήσεις για το νόμο και την πολιτική γύρω από τον πόλεμο και τη δικαιοσύνη.

Με την άνοδο της παγκόσμιας τρομοκρατίας, η παραδοσιακή διάκριση μεταξύ των ένοπλων συγκρούσεων μεταξύ των κρατών και των εσωτερικών ένοπλων συγκρούσεων διαβρώνεται. Εν τω μεταξύ, τα διεθνή εγκλήματα διαπράττονται σε καθημερινή βάση. Πώς αντιμετωπίστηκε ο νόμος με αυτό;... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά