LAWSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 9 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Συγκριτικό Δίκαιο

Το πτυχίο Master of Law, ή LLM, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο μεταπτυχιακού δικαίου. Η πιστοποίηση προηγμένου νόμου αναζητείται συχνά από φοιτητές ή επαγγελματίες που θέλουν να επικεντρωθούν σε ένα στενό τμήμα του νόμου, προσθέτοντάς το σε άλλα υπάρχοντα διαπιστευτήρια ή κερδίζοντας παγκόσμια διαπιστευτήρια.

Τι είναι το LLM στο συγκριτικό δίκαιο; Πολλοί σπουδαστές προσελκύονται σε αυτό το βαθμό για την παγκόσμια προοπτική τους. Ο βαθμός είναι επίσης χρήσιμος για εκείνους που ελπίζουν να βγάλουν μέρος στον ακαδημαϊκό χώρο. Γενικά, ένα LLM στο συγκριτικό δίκαιο δίνει μια ματιά στις διαφορές ανάμεσα στα πολιτιστικά ή πολιτικά νομικά συστήματα, τις παραδόσεις, τους κανόνες και τις διαδικασίες. Ο βαθμός τείνει να είναι ελκυστικός σε όσους προέρχονται από πολλές χώρες, οδηγώντας σε ποικίλες αίθουσες διδασκαλίας και παρέχοντας ένα πολύτιμο βάθος στις συνομιλίες, τη μελέτη και την κατανόηση.

Οι απόφοιτοι με LLM στο συγκριτικό δίκαιο τείνουν να έχουν μια παγκόσμια προοπτική και μια εκτίμηση για τις πολιτισμικές διαφορές μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αλληλεπιδράσουν με άλλους προσωπικά και επαγγελματικά. Τέλος, υπάρχουν και πολυγλωσσικά προγράμματα που επιτρέπουν στους πτυχιούχους να ενισχύσουν τις δεξιότητες ξένων γλωσσών.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του προγράμματος τείνουν να είναι το ίδιο το σχολείο, το πανεπιστημιακό κύρος, το μήκος του προγράμματος και η θέση του ιδρύματος. Τα άτομα που αναζητούν πρόγραμμα LLM πρέπει να διερευνήσουν προσεκτικά τις επιλογές τους.

Η ευρεία εστίαση αυτού του πτυχίου προσφέρει μεγάλη ευελιξία όταν πρόκειται για σταδιοδρομία. Οι απόφοιτοι του LLM στις Συγκριτικές Μελέτες συχνά αποκτούν τα απαραίτητα προσόντα για εργασία στο διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο και στο δημόσιο διεθνές δίκαιο. Οι απόφοιτοι έχουν συχνά βρει εργασία σε επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στο αλλοδαπό δίκαιο, εργάζονται ως σύμβουλοι στο διεθνές ποινικό δίκαιο ή ως σύμβουλοι σε παγκόσμιες εταιρείες στο διεθνές εμπόριο.

Η απόκτηση ενός LLM σε συγκριτικές μελέτες θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες σε μια κερδοφόρα και εκπληρώνοντας διεθνή νομική σταδιοδρομία. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

9 Τα αποτελέσματα σε Συγκριτικό Δίκαιο Filter

Ll.m. Στο συγκριτικό και το διεθνές δίκαιο

The Catholic University of America - Columbus School of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 36 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Washington +1 περισσότερα

Το Master of Laws (LL.M.) είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα των νομικών σπουδών που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή. LL.M. υποψηφίους, μέντορας από την σχολή των εμπειρογνωμόνων, να σχεδιάσετε ένα κύκλο σπουδών σε ένα από τα παρακάτω συγκεντρώσεις: Δίκαιο και Τεχνολογίας, Αξιογράφων Νόμο, ή Συγκριτικής και Διεθνούς Δικαίου.

LLM στο συγκριτικό δίκαιο των μέσων ενημέρωσης

Independent College Dublin
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιρλανδία Dublin +1 περισσότερα

Η LL.M Συγκριτική Μελέτη των Μέσων Δίκαιο είναι το πρώτο και μόνο πορεία του είδους του να προσφέρει στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο εξετάζει τη ρύθμιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ιρλανδία και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικότερα, ιρλανδική και διεθνείς εξελίξεις σχετικά με τους περιορισμούς στα μέσα ενημέρωσης που κυμαίνονται από τους νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, περιφρόνηση του δικαστηρίου

LL.M. στο συγκριτικό δίκαιο πρόγραμμα

University of Florida Levin College of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Gainesville

Η LL.M. στο Συγκριτικό Δίκαιο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα που θέλουν να ενισχύσουν την κατανόησή τους στο νομικό σύστημα των ΗΠΑ και το αγγλικό κοινό σύστημα δικαίου από την οποία εξελίχθηκε.

LLM στο συγκριτικό και ευρωπαϊκό ιδιωτικό δίκαιο

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Edinburgh +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να σας εξοπλίσει με μια εις βάθος κατανόηση των βασικών τομέων του ιδιωτικού δικαίου στις δύο μεγάλες νομικές παραδόσεις της Ευρώπης, το κοινό και το αστικό δίκαιο.

Master of Laws στο διεθνές και συγκριτικό δίκαιο των επιχειρήσεων

SRH University Heidelberg
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Heidelberg

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις χρειάζονται έντονα εκπαιδευμένους και καλά εκπαιδευμένους νομικούς εμπειρογνώμονες. Το πρόγραμμά μας επικεντρώνεται σε σπουδαίους και εξειδικευμένους φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια διεξοδική παγκόσμια κατανόηση του νόμου και των μηχανισμών του για τον συντονισμό των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων στις σύγχρονες κοινωνίες. Σύμφωνα με την έννοια της λειτουργικής σύγκρισης του δικαίου, το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται σε σημαντικά ζητήματα του σύγχρονου επιχειρηματικού δικαίου, με επίκεντρο τον γερμανικό, ευρωπαϊκό, αγγλοαμερικανικό και κινεζικό νόμο. Οι απόφοιτοι θα είναι προετοιμασμένοι για τις διεθνείς συναλλαγές, τους ηγετικούς ρόλους στις διαπολιτισμικές ομάδες και για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.

Πρόγραμμα LLM / MCL για ξένους δικηγόρους

California Western School of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες San Diego +1 περισσότερα

Το Master of Laws στο δίκαιο των ΗΠΑ (LLM)

LL.M. στο συγκριτικό ιδιωτικό δίκαιο

Université de Montréal Law Faculty
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Καναδάς Montreal

Αυτό το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ενός ολοένα και περισσότερο διασυνδεδεμένου κόσμου που απαιτεί από τους νομικούς να ασχολούνται με διάφορα νομικά συστήματα τόσο από το αστικό δίκαιο όσο και από τις παραδόσεις του κοινού δικαίου. Οι διάσημοι καθηγητές από διάφορες χώρες προσχωρούν στην σχολή της Σχολής για να μοιραστούν τα θεμέλια των νομικών τους συστημάτων.

LL.M. στο συγκριτικό κοινό δίκαιο

Université de Montréal Law Faculty
Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Ιανουάριος 2020 Καναδάς Montreal

Το συγκριτικό κοινό δίκαιο LL.M. προτίθεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες κατάρτισης νομικών και αλλοδαπών φοιτητών που ενδιαφέρονται για ένα πρόγραμμα που εξετάζει την παγκοσμιοποίηση των ανταλλαγών, την οικονομική ολοκλήρωση της Αμερικής και τις συγκεκριμένες νομικές ανάγκες που προκύπτουν από αυτά τα γεγονότα. Με μια θεωρητική, κριτική και ρεαλιστική προσέγγιση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες εκπαιδευτικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων, των σεμιναρίων και της μάθησης βάσει προβλημάτων.

LLM στο συγκριτικό δίκαιο

University of San Diego School of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 έτη Ιανουάριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες San Diego +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα LLM στο συγκριτικό δίκαιο έχει σχεδιαστεί για δικηγόρους και αποφοίτους νομικών σχολών που εκπαιδεύονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι υποψήφιοι για το LLM στο συγκριτικό δίκαιο είναι εγγεγραμμένοι σε δύο απαιτούμενα μαθήματα, Εισαγωγή στο αμερικανικό δίκαιο και τη νομική γραφή και έρευνα. Άλλα μαθήματα είναι μαθήματα επιλογής και μπορούν να ληφθούν σε οποιοδήποτε τομέα του δικαίου. Οι μαθητές έχουν την επιλογή να ακολουθήσουν μια Συγκέντρωση σε έναν από τους έξι δημοφιλείς τομείς του δικαίου.