Διαδικτυακό Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) στην Τανζανία

Διαδικτυακή Προγράμματα LLM στην Τανζανία

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Το LLM ή Master of Laws είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πτυχίο νομικής. LLM προγράμματα είναι συνήθως ανοικτές σε εκείνους που έχουν αποκτήσει πρώτα ένα πτυχίο νομικής.

Μια LLM (Master of Laws) είναι ένα μεταπτυχιακό για τους φοιτητές που σπουδάζουν νόμο. Είναι συνήθως σχεδιαστεί για επαγγελματίες δικαίου και φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις σε έναν εξειδικευμένο τομέα δικαίου, όπως είναι το διεθνές και το φορολογικό δίκαιο.

Οι καλές ιδέες επικυρώθηκε από το Τανζανίας θα μπορούσε να είναι ένας καλός λόγος για να έρθετε σε αυτή χώρα της Ανατολικής Αφρικής. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η χώρα μιλώντας Σουαχίλι ως ένα καλό μέρος για να ζήσουν και να απολαύσουν το τροπικό κλίμα της περιοχής. Η πολιτιστική βάθος εδώ είναι μόνο αξίζει να αλληλεπιδρά με, όπως μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τα ιδεώδη. Τα ανθρώπινα δικαιώματα σοβαρά φυλασσόμενο, και ο καθένας στη χώρα απολαμβάνει μια ίση ευκαιρία για την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η πανεπιστημιακή ζωή στις μεγάλες πόλεις της Αρούσα, Salaam Mwanza και τολμούν s αξίζει να δοκιμάσετε. Ελάτε και απολαύστε ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτό κόστος εδώ.

Τα Καλύτερα Διαδικτυακές Διπλώματα Νομικής στην Τανζανία 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος του νόμους

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Τανζανία Mwanza

[+]

πλοίαρχος του νόμους

Προϋποθέσεις Εισόδου

Διάρκεια του προγράμματος

Δομή του πτυχίου

Η Διατριβή

[-]