Διαδικτυακό Μεταπτυχιακό Νομικής σε Φορολογικό Δίκαιο στο Μεξικό

Βρείτε Διαδικτυακά Προγράμματα LLM σε Φορολογικό Δίκαιο στο Μεξικό 2019

Φορολογικό Δίκαιο

Πτυχιούχους Νομικής Σχολής και δικηγόροι ισχύουν συνήθως ένα LL.M. να αποκτήσουν γνώσεις σε ένα εξειδικευμένο τομέα του δικαίου, όπως το φορολογικό δίκαιο ή το διεθνές δίκαιο, ή να μετακινηθούν από τη μια περιοχή στην άλλη πρακτική.

Ενώ ένα LLM στο Φορολογικό Δίκαιο, θα παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με το φορολογικό δίκαιο, το προχωρημένο βαθμό από μόνη της δεν πληροί τις προϋποθέσεις του φορέα άσκησης της δικηγορίας. Μια LLM στο Φορολογικό Δίκαιο είναι μια καλή επιλογή για να προωθήσει την εκπαίδευση των ατόμων με ένα πτυχίο στο δίκαιο, τη λογιστική ή συναφές γνωστικό αντικείμενο.

Το Μεξικό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά χώρες στον πλανήτη. Η χώρα έχει τόσο τροπικές και εύκρατες ζώνες δίνοντας στους μαθητές την καλύτερη στιγμή εδώ. Εάν επιθυμούν να σπουδάσουν για την πορεία σας στο Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού, θα είναι μια λαμπρή ζωή με πολύ διασκέδαση στη χώρα, καθώς και.

Ξεκινήστε Σήμερα Καλύτερα Διαδικτυακά Διπλώματα Νομικής σε Φορολογικό Δίκαιο στο Μεξικό 2019

Διαβάστε Περισσότερα

master στο φορολογικό δίκαιο

University of the Americas Puebla (UDLAP)
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια July 2019 Μεξικό Puebla City

Αυτό το Master in προγράμματος δημοσιονομικής νόμος αυτός διευκολύνει την απόκτηση ικανοτήτων για να αναλύσει τις νομικές και φορολογικές πτυχές στο εθνικό πλαίσιο και διεθνείς πτυχές. [+]

Master στο Φορολογικό Δίκαιο Το πρόγραμμα πλοίαρχος διευκολύνει την απόκτηση ικανοτήτων για την ανάλυση των νομικών και φορολογικών πτυχών στο εθνικό πλαίσιο και διεθνείς πτυχές? Την επίλυση φορολογικών και οικονομικών προβλημάτων? Όπως και την ανάλυση του ισχύοντος νομικού πολιτικές και να προτείνει προσαρμογές και μεταρρυθμίσεις σε αυτούς, επίσης, να εκπροσωπούν τα άτομα και οργανώσεις σε νομικές διαδικασίες. ... [-]