767 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα 2024

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα 2024Filter
    • Wellington, Νέα Ζηλανδία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μεταφέρετε το πάθος σας για νόμο στο επόμενο επίπεδο με προηγμένες μελέτες και έρευνες. Βρίσκεστε στο επίκεντρο της συζήτησης, της ανάλυσης και του διαλόγου για θέματα δικαίου και νομικής πολιτικής στη Νέα Ζηλανδία.

    • Neuchâtel, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Το Master in Sports Law που εγκρίνεται και συντονίζεται από το CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών) στο Πανεπιστήμιο του Neuchâtel στην Ελβετία είναι ένα εκπαιδευτικό μάθημα που παρέχει στους φοιτητές γνώση σε κάθε πτυχή και πολυπλοκότητα του αθλητικού δικαίου.

    • City of Carlisle, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το Online Master of Laws (LL.M) στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι το βασικό προσόν διαχείρισης για δικηγόρους και διευθυντές που επιθυμούν να ενισχύσουν τις νομικές τους γνώσεις. Η έρευνα δείχνει ότι το LL.M είναι καταλύτης για άτομα με ισχυρές φιλοδοξίες σταδιοδρομίας. Το Πανεπιστήμιο της Cumbria προσφέρει τώρα στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν ένα LL.M με ανάμικτη μάθηση, επιτρέποντάς τους να σπουδάσουν ενώ συνεχίζουν να εργάζονται.

    • Concord, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Σχεδιασμένο για δικηγόρους στις ΗΠΑ και τους ξένους, οι φοιτητές μαθαίνουν από τη βιομηχανία και τους ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες στην πρώτη γραμμή του τομέα, όλα από την άνεση του σπιτιού τους. Γίνετε ειδικός IP και δείτε τι επιφυλάσσει ο κόσμος για εσάς.

    • Brighton, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Θα μάθετε από κορυφαίους επιστήμονες με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές και να εξερευνήσετε διάφορες προσεγγίσεις στο νόμο. Η Νομική Σχολή του Sussex παρέχει ένα διεθνές, διεγερτικό και συναρπαστικό μαθησιακό περιβάλλον για να δημιουργήσετε μια πλούσια βάση γνώσης. Μπορείτε να επιλέξετε βασικές ενότητες από οποιοδήποτε από τα μαθήματα LLM μας. Θα επεκτείνετε το εύρος και το βάθος γνώσης των νομικών αρχών και του κοινωνικού, πολιτικού, οικονομικού και πολιτιστικού πλαισίου στο οποίο λειτουργείτε. Αυτό το μάθημα έχει κατάρτιση δεξιοτήτων στον πυρήνα του, βοηθώντας σας να αντιμετωπίζετε νομικά προβλήματα λογικά. Αυτό το LLM σας δίνει την ευκαιρία να διερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα νομικών θεματικών πεδίων και να επιλέξετε διαφορετικά Pathways .

    • Wrocław, Πολωνία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το LLM International & European Law διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και είναι ανοιχτό τόσο σε διεθνείς όσο και σε Πολωνούς φοιτητές. Με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου προγράμματος LLM International & European Law, ο απόφοιτος θα κατέχει δεξιότητες και γενικές γνώσεις στον τομέα των δογματικών κλάδων του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

    • Liverpool, Ηνωμένο Βασίλειο

    Μερικής απασχόλησης

    30 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αυτό το πλήρως διαδικτυακό και μερικής απασχόλησης Master of Laws (LLM) Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε φοιτητές από ποικίλα ακαδημαϊκά υπόβαθρα μια εις βάθος κατανόηση των νομικών δεξιοτήτων και γνώσεων που απαιτούνται στο σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια πλήρη κατανόηση των τεχνικών που ισχύουν για τη δική τους έρευνα και θα αποκτήσουν νομικές γνώσεις, δεξιότητες και κατάρτιση για να εργαστούν αποτελεσματικά στους νομικούς και ευρύτερους επιχειρηματικούς τομείς.

    • Stockholm, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα είναι ένα διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα με πρακτικές γνώσεις για όσους κατέχουν πτυχίο νομικής ή πτυχίο νομικής με εξειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο ή ισοδύναμο σουηδικό ή ξένο πτυχίο. Το πρόγραμμα οδηγεί στο πτυχίο Master of Laws (LL.M.), (60 μονάδες) στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο. Όλα τα μαθήματα δίνονται στα αγγλικά.

    • Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το LLM International Commercial and Business Law έχει σχεδιαστεί ως ένα ερευνητικό πρόγραμμα για πτυχιούχους νομικών και συναφών κλάδων που στοχεύουν στην εξειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, το διεθνές εμπόριο και τις διασυνοριακές επιχειρηματικές συναλλαγές από κοινωνικο-νομική προοπτική. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να καταλάβετε τα εξαιρετικά δυναμικά και πολύπλοκα νομικά και ρυθμιστικά καθεστώτα που διέπουν τις διεθνείς επιχειρήσεις και την παγκόσμια οικονομία. Εάν στοχεύετε σε μια καριέρα στο εταιρικό, οικονομικό ή εμπορικό δίκαιο,

    • Olomouc, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Βασικά χαρακτηριστικά δύο χρόνια του προγράμματος (3 εξάμηνα πλήρους απασχόλησης / στην κατηγορία μαθήματα + 1 εξάμηνο της προετοιμασίας διατριβής)

    • Shenzhen, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    STL's LL.M. πρόγραμμα συνδυάζει μαθήματα διακρατικού δικαίου από πολλές νομικές παραδόσεις για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για παγκόσμια πρακτική που περιλαμβάνει αντικρουόμενες νομικές παραδόσεις, πολύπλοκες διεθνικές επιχειρηματικές συναλλαγές και επίλυση διαφορών. Προσωπικό με κορυφαίους πολυεθνικούς μελετητές, το STL επικεντρώνεται στην επιθετική, διαδραστική διδασκαλία στην τάξη και στην εκπαίδευση στην κριτική σκέψη.

    • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Suffolk University Law School πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Suffolk University Law School (MSLL) είναι το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για την άσκηση ή την περαιτέρω επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των βιοεπιστημών. Είτε είστε νέος, έμπειρος, είτε επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας, το MSLL φιλοξενεί την αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες με εξειδικευμένη κατάρτιση.

    • Madrid, Ισπανία
    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    9 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ισπανικά

    Το Master in Sports Law, LLM έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής από όλο τον κόσμο που θέλουν να αναπτύξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τομέα του διεθνούς αθλητικού δικαίου. Το 9μηνο πρόγραμμα καλύπτει μια σειρά θεμάτων όπως η αντιντόπινγκ, η επίλυση διαφορών και η φορολογία, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων και να είναι σε θέση να προσαρμοστούν και να ευδοκιμήσουν σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα.

    • Milan, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    12 μήνες

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    The Master's Course is the outcome of a collaboration between the International Telematic University UNINETTUNO and the NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, and aims at training highly qualified professional profiles able to manage the juridical, economic and technological dynamics related to the fashion and textile system.

    • Online United Kingdom

    Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Καθώς οι συναλλαγές γίνονται όλο και περισσότερο πέρα από τα διεθνή σύνορα, έτσι πρέπει να αλλάζει εξίσου και η πρακτική του δικαίου για να προσαρμοστούν οι εμπορικές δραστηριότητες στην παγκόσμια οικονομία. Μέσα από αυτό το 100% διαδικτυακό και μερικής απασχόλησης LLM θα αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση του διεθνούς επιχειρηματικού δικαίου και της πολυπλοκότητας των διεθνικών επιχειρηματικών αλληλεπιδράσεων. Μέσω αυτού του διαδικτυακού LLM International Business Law, θα εμβαθύνετε σε μια σειρά από διεγερτικά θέματα, όπως το διεθνικό δίκαιο των συμβάσεων, το δίκαιο του ανταγωνισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και θα διερευνήσετε τις αρμοδιότητες, τις διαδικασίες και τη λειτουργία του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και δεξιότητες για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στο πλαίσιο του παγκόσμιου επιχειρηματικού δικαίου.