157 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Concord, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Σχεδιασμένο για δικηγόρους στις ΗΠΑ και τους ξένους, οι φοιτητές μαθαίνουν από τη βιομηχανία και τους ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες στην πρώτη γραμμή του τομέα, όλα από την άνεση του σπιτιού τους. Γίνετε ειδικός IP και δείτε τι επιφυλάσσει ο κόσμος για εσάς.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έλαβαν πτυχίο νομικής από σχολείο σε ξένη χώρα. Το πρόγραμμα είναι πλήρως προσαρμόσιμο και οι μαθητές θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν μαθήματα που σχετίζονται περισσότερο με το ενδιαφέρον και τους στόχους τους.

    • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Suffolk University Law School πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Suffolk University Law School (MSLL) είναι το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για την άσκηση ή την περαιτέρω επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των βιοεπιστημών. Είτε είστε νέος, έμπειρος, είτε επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας, το MSLL φιλοξενεί την αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες με εξειδικευμένη κατάρτιση.

    • Dallas, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    36 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Μάστερ Φορολογίας (LLM Tax Law), για φοιτητές πλήρους ή μερικής φοίτησης, είναι ένα ολοκληρωμένο, προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που προορίζεται για δικηγόρους που σκοπεύουν να ειδικευτούν στη φορολογική πρακτική. Επικεντρώνεται όχι μόνο στην τεχνική γνώση της φορολογικής νομοθεσίας αλλά και σε ευρύτερα θέματα φορολογικής και δημοσιονομικής πολιτικής. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών παρέχουν οδηγίες επιπέδου έρευνας σε θέματα που συνήθως δεν εξετάζονται στα μαθήματα επιπέδου JD.

    • Fort Worth, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία που βασίζεται στην πληροφόρηση, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αποκτήσουμε μια εξελιγμένη κατανόηση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (ΠΕ). Είτε ακολουθείτε μια σταδιοδρομία IP, έχετε μια νεοσύστατη επιχείρηση ή συμμετέχετε στη δημιουργία πολιτικών IP ή τεχνολογίας για τη χώρα σας, το μοναδικά σχεδιασμένο Master of Laws (LL.M.) στην Πνευματική Ιδιοκτησία θα σας προετοιμάσει για το περίπλοκο και πάντα εξελισσόμενο τοπίο IP και δικαίου τεχνολογίας. Το IP LL.M. το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν ήδη πτυχίο JD ή πρώτο πτυχίο νομικής από νομική σχολή εκτός ΗΠΑ. Αυτό το πτυχίο απευθύνεται σε δικηγόρους, αμερικάνικους πτυχιούχους νομικών και φοιτητές διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Δικηγορικού Συμβουλίου του Τέξας.

    • Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ισχυρές βαθμολογίες. Προσωπική προσοχή. Κορυφαία τιμή. Κερδίστε ένα LL.M. στο Temple University Beasley School of Law , όπου θα παρακολουθήσετε μαθήματα μαζί με τους σπουδαστές της JD, θα γίνετε μέλος μιας σφιχτής κοινότητας που ιδρύθηκε το 1974 και θα ζήσετε στην προσιτή πόλη της Φιλαδέλφειας, στρατηγικά τοποθετημένη μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην οικογένεια του Ναού για να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

    • Miami Gardens, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Καλώς ήρθατε στο LL.M. Πρόγραμμα στα Διαπολιτισμικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στο St. Thomas University College of Law! Αυτό το καινοτόμο LL.M. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε βάθος διδασκαλία για το κρίσιμο ζήτημα της εποχής μας: την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές γραμμές.

    • Carlisle, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το LL.M. Το πρόγραμμα στο νόμο Dickinson του Penn State παρέχει σε φοιτητές και δικηγόρους που εκπαιδεύονται εκτός των ΗΠΑ μια υψηλού επιπέδου κατανόηση του αμερικανικού νομικού συστήματος.Τα βασικά μαθήματα του προγράμματος σας εισάγουν στις μοναδικές αναλυτικές μεθοδολογίες μας.Στη συνέχεια, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών μας «Δικηγόρος ως…» χωρισμένα ανά εξειδικευμένα πεδία σπουδών και να δημιουργήσουν εξατομικευμένα κομμάτια με βάση τους τομείς ενδιαφέροντος.

    • Columbus, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    9 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο Moritz, μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στους επαγγελματικούς σας στόχους και τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 100 μαθήματα σε βασικούς τομείς του αμερικανικού, του διεθνικού και του διεθνούς δικαίου για να ακολουθήσετε ένα γενικό πρόγραμμα σπουδών ή να επικεντρωθείτε σε έναν εξειδικευμένο τομέα δικαίου.

    • San Diego, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα LLM στο συγκριτικό δίκαιο έχει σχεδιαστεί για δικηγόρους και αποφοίτους νομικών σχολών που εκπαιδεύονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι υποψήφιοι για το LLM στο συγκριτικό δίκαιο είναι εγγεγραμμένοι σε δύο απαιτούμενα μαθήματα, Εισαγωγή στο αμερικανικό δίκαιο και τη νομική γραφή και έρευνα. Άλλα μαθήματα είναι μαθήματα επιλογής και μπορούν να ληφθούν σε οποιοδήποτε τομέα του δικαίου. Οι μαθητές έχουν την επιλογή να ακολουθήσουν μια Συγκέντρωση σε έναν από τους έξι δημοφιλείς τομείς του δικαίου.

    • Dayton, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Από τον Ιανουάριο του 2019, το University of Dayton School of Law άρχισε να προσφέρει μια εντελώς διαδικτυακή επιλογή για φοιτητές που ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν το LL.M. πτυχίο Αμερικανικού και Διακρατικού Δικαίου.

    • Columbia, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Mizzou LL.M. στο αμερικανικό δίκαιο παρέχει μια εισαγωγή στο αμερικανικό νομικό σύστημα και την αμερικανική νομική πρακτική για φοιτητές που κέρδισαν το πρώτο πτυχίο νομικής τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

    • Irvine, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, το Irvine School of Law, προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που ενσταλάζει τους φοιτητές τόσο με το δογματικό βάθος όσο και με τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση του φορολογικού δικαίου στα υψηλότερα επίπεδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο εξωτερικό.

    • Arlington, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    12 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το Flex-LLM στο Δίκαιο των ΗΠΑ είναι ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα υψηλά πρότυπα που απαιτούνται για να καθίσετε στο DC Bar. Καλύπτει τη δομή της κυβέρνησης και του νομικού συστήματος των ΗΠΑ και περιλαμβάνει ουσιαστικούς τομείς δικαίου που πληρούν τις απαιτήσεις πιστοληπτικής ικανότητας του θέματος της εξέτασης DC Bar. Μια μελέτη πλήρους απασχόλησης από τον Ιανουάριο ή τον Μάιο θα σας προετοιμάσει να συμμετάσχετε στις εξετάσεις Δικηγόρων το επόμενο έτος, τον Φεβρουάριο ή τον Ιούλιο.

    • Sacramento, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ο νόμος LLM στο νερό και το περιβάλλον θα σας προετοιμάσει για να εξυπηρετήσετε τις ποικίλες ανάγκες των επιχειρήσεων και των προγραμματιστών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και δημόσιων οργανισμών σε κάθε επίπεδο από τοπικό έως διεθνές.