Μεταπτυχιακό στη νομική τεχνολογία (LLM)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

137788_Slide4.PNG

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία υψηλά ειδικευμένων επαγγελματιών με ένα ευρύ φάσμα διεπιστημονικών ικανοτήτων στο δίκαιο και τις τεχνολογίες.

Ο νομικός τομέας επηρεάζεται από το IoE (Internet of Everything), επομένως είναι ζωτικής σημασίας για έναν δικηγόρο να κατανοεί τον τομέα της τεχνολογίας. Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην κάλυψη τέτοιων τεχνολογιών (αλλά όχι περιοριστικά): τεχνητή νοημοσύνη, ανάλυση μεγάλων δεδομένων, επαναχρησιμοποίηση ανοικτών δεδομένων, block-chain, crowdsourcing, σημασιολογικές και άλλες νεώτερες τεχνολογίες αποδιοργάνωσης, και gamification.

Τα μαθήματα του προγράμματος εστιάζονται στα GDPR, IP, Cybersecurity, Cybercrime και Forensics, Fintech, Regtech, AI & Law, Semantic Legal Web, Ρομποτική και άλλα.

Οι σπουδές θα είναι διαφορετικές από άλλα προγράμματα, διότι οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε hackathons, συναντήσεις, εργαστήρια, διεθνείς και περιφερειακούς διαγωνισμούς και θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους εκκίνηση και τη μάρκα MRU Legaltech. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ευέλικτη επειδή όλο το υλικό θα παρασχεθεί on-line. Φυσικά, συνιστούμε να κλείσετε όλο το χρόνο σας για αυτή τη φανταστική περιπέτεια, για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από το πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά, οι σπουδές θα γοητευτούν, έτσι θα γίνετε ένας από τους πρώτους σπουδαστές, οι οποίοι θα μάθουν πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί gamification σε διαφορετικές περιοχές και τομείς.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες της αγοράς:

 • Οι δικηγόροι χρειάζονται νέες τεχνολογικές και επιχειρηματικές ικανότητες.
 • Οι εξελίξεις στην τεχνολογία επηρεάζουν την αγορά νομικών υπηρεσιών.
 • Οι νεοεμφανιζόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις απαιτούν ειδικά εκπαιδευμένους δικηγόρους.

Διεθνείς Δυνατότητες Κινητικότητας

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κινητικότητας ERASMUS + το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνουν πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα.

Προοπτικές καριέρας

Τα ακαδημαϊκά προσόντα επιτρέπουν την εργασία ως ερευνητής (πρόσβαση στις σπουδές του τρίτου κύκλου), καθώς και ψυχολόγος σε διάφορες επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και κυβερνητικά ιδρύματα. Ειδικότερα, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις επιτευχθείσες γνώσεις και δεξιότητες στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, να εφαρμόσουν ψυχολογικές τεχνικές στον κόσμο των επιχειρήσεων για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων εταιρειών.

Δυνατότητες υποτροφιών

Το MRU προσφέρει ένα πακέτο Υποτροφιών που προσφέρονται σε διεθνείς υποψήφιους και τρέχοντες σπουδαστές πλήρους πτυχίου. Όλες οι δυνατότητες αναφέρονται εδώ.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Αγγλική γλωσσική επάρκεια - το επίπεδο δεν είναι χαμηλότερο από το Β2 (σύμφωνα με το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τη Γλώσσα που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Η μακρινή δοκιμασία αγγλικής γλώσσας είναι οργανωμένη για όσους δεν διαθέτουν πιστοποιητικά IELTS ή TOEFL.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων και απαιτούμενα έγγραφα

Ακολουθήστε 4 βήματα:

 1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση αίτησης στο apply.mruni.eu
 2. Ανεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα.
 3. Εξασφαλίστε την εγγραφή σας καταβάλλοντας το τέλος αίτησης.
 4. Υποβάλετε την αίτησή σας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

 1. Εκπαιδευτικά έγγραφα:
  1. Για πτυχιούχους πτυχιούχους: Πιστοποιημένα αληθινά αντίγραφα διπλωμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή διπλωμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αποτύπωση ακαδημαϊκών αρχείων. Τα έγγραφα πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα στη λιθουανική ή στην αγγλική γλώσσα.
  2. Σημείωση: Μπορεί να απαιτούνται πρόσθετα εκπαιδευτικά έγγραφα (όπως τα αποτελέσματα κρατικών εξετάσεων ή προ-πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) ανάλογα με τη χώρα διαμονής του αιτούντος.
  3. Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές: Πιστοποιημένα ακριβή αντίγραφα του πανεπιστημιακού διπλώματος και μεταπτυχιακού διπλώματος (ένας υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο πανεπιστημιακού πτυχίου ή ισοδύναμο πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο διάρκειας τουλάχιστον 3 ετών). Τα έγγραφα πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα στη λιθουανική ή στην αγγλική γλώσσα.
 2. Έγγραφο που αποδεικνύει τα αποτελέσματα της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας.
  1. Για σπουδαστές με πτυχίο Bachelor: τουλάχιστον επίπεδο Β1. εκτιμήσεις πιστοποιητικών ικανότητας αγγλικής γλώσσας ισοδύναμες με επίπεδο Β1: έγγραφο TOEFL 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, επίπεδο PTE.
  2. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο: τουλάχιστον επίπεδο Β2, αξιολογήσεις πιστοποιητικών ικανότητας αγγλικής γλώσσας που αντιστοιχούν στο επίπεδο B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Σημείωση: σε περίπτωση που δεν έχετε IELTS ή TOEFL, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ηλεκτρονική δοκιμασία αγγλικής γλώσσας που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να επιλέξετε αυτή την επιλογή κατά την πλήρωση της εφαρμογής. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτή τη δοκιμή.
 3. Αντίγραφο διαβατηρίου.
 4. Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.

Οι μαθητικές μας εμπειρίες

Ο μαθητής Sakartvelo έμαθε λιθουανικά διαβάζοντας ποίηση, παραμύθια

Αναζήτηση: Πάθος μαθητή της Ουκρανίας να βρει τον καλύτερο καφέ

Κορεάτης μαθητής που διαβάζει, μαγειρεύει περισσότερο κατά την καραντίνα

Σέρβος μαθητής: Η σύγχρονη Λιθουανία είναι ένα παράδειγμα για εμάς τους Σέρβους

Γερμανός φοιτητής που αγαπούσε τη σούπα ροζ τεύτλων και έμαθε να το κάνει

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... περαιτέρω

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη