Νομικές μελέτες των ΗΠΑ για ξένους δικηγόρους

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Οι νομικές μελέτες των ΗΠΑ για ξένους δικηγόρους LL.M. Το πρόγραμμα προορίζεται για καλά καταρτισμένους δικηγόρους και πτυχιούχους νόμου από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που επιθυμούν να βυθιστούν στη μελέτη του κοινού δικαίου και στη συνέχεια σκοπεύουν να επιστρέψουν στη χώρα τους για να ασκήσουν νόμο. Φοιτητές στις ΗΠΑ Νομικές Σπουδές LL.M. διαμένουν για ένα έτος σπουδάζοντας με πλήρη απασχόληση, για τρία συνεχόμενα εξάμηνα, στο Lansing, Michigan πανεπιστημιούπολη της Δυτικής Michigan University Cooley Law School.

Οι μαθητές ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Οι εισαγωγές Ιανουαρίου ή Μαΐου εξετάζονται κατά περίπτωση. Το κόστος ζωής είναι λογικό και το Γραφείο Οικονομικής Βοήθειας εκτιμά τα ακαδημαϊκά έξοδα κάθε χρόνο. Αυτή η εκτίμηση περιλαμβάνει έξοδα διαβίωσης όπως δωμάτιο και διατροφή, βιβλία, προσωπικά και διάφορα και μεταφορά.

Ατομικό πρόγραμμα σπουδών

Μόλις εισαχθεί στο USLS LL.M. πρόγραμμα, οι εισερχόμενοι μαθητές θα συναντηθούν με τον διευθυντή του προγράμματος για να συζητήσουν ένα πρόγραμμα και να σχεδιάσουν μια πορεία σπουδών. Το ατομικό πρόγραμμα σπουδών θα αποτελείται από θέματα κοινού δικαίου που συνδυάζονται με μαθήματα επιλογής που αντιπροσωπεύουν τον συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος του μαθητή. Το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να εγκριθεί από τον διευθυντή του προγράμματος πριν από την έναρξη των μαθημάτων στο πρόγραμμα.

Το πτυχίο 24 πτυχίων συνδυάζει μαθήματα κοινού δικαίου με μαθήματα επιλογής που επιλέγει ο φοιτητής. Λ.Λ. οι μαθητές επιλέγουν 12 μονάδες από μαθήματα κοινού δικαίου που συνήθως μελετήθηκαν κατά το πρώτο έτος της νομικής σχολής - συμβάσεις, ιδιοκτησία και αθλήματα. Επιπλέον, μελετούν το συνταγματικό δίκαιο των ΗΠΑ και τη νομική έρευνα σε τάξεις ειδικά σχεδιασμένες για ξένους δικηγόρους. Οι υπόλοιπες οκτώ μονάδες αποτελούνται από μαθήματα επιλογής από το πρόγραμμα σπουδών του WMU-Cooley που επιλέχθηκε από τον μαθητή και εγκρίθηκε από τον διευθυντή.

Λαμβάνοντας μέρος σε εξετάσεις μπαρ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι νομικές μελέτες των ΗΠΑ για ξένους δικηγόρους LL.M. Το πρόγραμμα προορίζεται για καλά καταρτισμένους δικηγόρους και πτυχιούχους νόμου από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που επιθυμούν να βυθιστούν στη μελέτη του κοινού νόμου και στη συνέχεια να σχεδιάσουν να επιστρέψουν στη χώρα τους για να ασκήσουν το δίκαιο. Ωστόσο, οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να αποφασίσουν να λάβουν μέρος σε εξετάσεις μπαρ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ολοκλήρωση του LL.M. Το πτυχίο δεν επιτρέπει σε έναν μεταπτυχιακό φοιτητή να υποβάλει αίτηση για άδεια συμμετοχής στις εξετάσεις του φραγμού σε κάθε πολιτεία. Κάθε πολιτεία εφαρμόζει τα δικά του κριτήρια για να επιτρέψει στους αιτούντες να λάβουν μέρος στην εξέταση και να παραδεχτούν τους δικηγόρους να ασκήσουν νόμο.

Οι δικηγόροι από άλλες χώρες που επιδιώκουν να ασκήσουν το δίκαιο στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισδοχής στο μπαρ στην πολιτεία στην οποία επιθυμούν να ασκήσουν. Οι πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση για εξετάσεις μπαρ βρίσκονται στο Εγχειρίδιο Πολιτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Cooley Law School του Western Michigan.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

FOUNDED ON IMPORTANT GUIDING PRINCIPLES Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School is a private, independent, non-profit, 501(c)(3) tax-exempt law school dedicated to teaching students th ... περαιτέρω

FOUNDED ON IMPORTANT GUIDING PRINCIPLES Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School is a private, independent, non-profit, 501(c)(3) tax-exempt law school dedicated to teaching students the knowledge, skills, and ethics needed to succeed in both the law and its practice and to be valuable members of society. The Law School is affiliated with Western Michigan University, a major national research university enrolling more than 23,000 students from across the United States and 100 other countries. As an independent institution, the Law School is solely responsible for its academic program. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη