Η Νομική Αγγλικά Ινστιτούτο είναι ανοικτό σε όλες τις διεθνείς Suffolk Master of Laws μαθητές να εξασφαλιστεί ότι έχουν τα εργαλεία που απαιτούνται για τη μετάβαση με επιτυχία σε LLM μαθημάτων.

Αυτό το τριών εβδομάδων εντατικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρουσιάσουμε το νομικό σύστημα των ΗΠΑ ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη γλώσσα και ακαδημαϊκές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να είναι επιτυχής σε ένα American Bar Association (ABA) διαπιστευμένο σχολείο του νόμου.

Suffolk Νόμος είναι ένα από τα λίγα σχολεία του νόμου στη χώρα που προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα γλώσσα αποκλειστικά για τους φοιτητές LLM. Το Ινστιτούτο διοικείται από έναν έμπειρο διεθνή δικηγόρος επιχειρήσεων ο οποίος είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα αγγλικά για ομιλητές άλλων γλωσσών.

Η Νομική Αγγλικά Ινστιτούτο λειτουργεί πέντε ημέρες την εβδομάδα για πέντε ώρες την ημέρα, καλύπτοντας σημειώσεων, τη γραμματική, τη γραφή, τη δημόσια ομιλία, νομικό λεξιλόγιο και τη χρήση των ΗΠΑ νομικά υλικά. Είναι επίσης ένα ανεκτίμητο τρόπος για να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές LLM και κατασκευή του δικτύου σας πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Μαθήματα συναντηθούν τη Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.. Οι μαθητές θα έχουν επίσης κατηγορίας επιπλέον 2 ώρες σε τέσσερις άλλες ημέρες της εβδομάδας. Συνολικά, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να είναι στην τάξη τουλάχιστον 28 ώρες κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις κατηγορίες 2 ώρες με βιβλιοθηκονόμους αναφοράς Suffolk νόμου κατά τη διάρκεια της συνόδου τριών εβδομάδων.

Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη i) ανάπτυξη το επίπεδο του προφορικού και γραπτού λόγου στα αγγλικά γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει στη νομική σχολή? ii) την εκμάθηση των βασικών εννοιών των αμερικανικών νομικών και κυβερνητικών συστημάτων? iii) την εκμάθηση του πολιτισμού και των προσδοκιών του νόμου σχολική τάξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSuffolk University Law School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
3 Εβδομάδες
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη