Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

νομικές english πρόγραμμα


Νέο Νομικό Ινστιτούτο Γλωσσών Μπρούκλιν Νομική Σχολή ιδρύθηκε στην αναγνώριση του γεγονότος ότι η παγκοσμιοποιημένη νομική κοινότητα διεξάγει εργασίες σε πολλές γλώσσες και απαιτεί μια κατανόηση των διαφόρων νομικών πολιτισμών. Εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτούτου θα παρουσιάσει ευκαιρίες για τους δικηγόρους και τους φοιτητές από το εξωτερικό για να ακονίσουν τους μαεστρία της γλώσσας αμερικανικό νομικό λόγο. Επίσης, θα δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να μελετήσουν το νομικό πολιτισμό και τη γλώσσα των άλλων χωρών.


Το Ινστιτούτο θα ξεκινήσει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες με ένα εντατικό πρόγραμμα για Νομικά Αγγλικά, να προσφέρονται κάθε Ιούλιο (βλ. παρακάτω). Στο εγγύς μέλλον, το Ινστιτούτο θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του ώστε να συμπεριλάβει μαθήματα για τις ΗΠΑ και ξένων δικηγόρων στη νομική ορολογία και τις έννοιες των άλλων νομικών γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Κινέζικα. Τα μαθήματα αυτά θα είναι ανοικτή για BLS σπουδαστές και τα μέλη των νομικών και επιχειρηματικών κοινοτήτων που ενδιαφέρονται για ακονίζοντας τις δεξιότητές τους στη γλώσσα και το δίκαιο άλλων νομικών πολιτισμών.


Το Ινστιτούτο - μέρος της φήμης του Κέντρου για το νόμο, Γλώσσα και Νόηση - θα κρατήσει επίσης συνέδρια σε συνεργασία με τη γλώσσα και το δίκαιο κέντρα από το εξωτερικό, για την ίδρυση του ως παγκόσμιος ηγέτης στην αντιμετώπιση πολύγλωσσο νομικά ζητήματα.


Ιούλιος Εντατικό Πρόγραμμα Νομική English


Απαντώντας στις εκπαιδευτικές ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολλοί υποψήφιοι για να LL.M. Προγράμματα Εξωτερικών-Εκπαιδευμένοι δικηγόροι οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη μελέτη του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, Μπρούκλιν Νομική Σχολή εισάγει δύο θερινά μαθήματα σε νομικές αγγλικά. Ακόμη και εκείνοι οι μαθητές με πολύ υψηλά αποτελέσματα TOEFL θα επωφεληθούν από ένα ειδικό εμβάπτιση σε νομικά αγγλικά πριν από την έναρξη του προγράμματος τους στις ΗΠΑ πτυχίο νομικής. Αυτή η εντατική εκπαίδευση στη γλώσσα - είτε κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας ή τη διάρκεια των τριών εβδομάδων - θα δώσει στους μαθητές ένα πλεονέκτημα σε νομικές σπουδές τους στις ΗΠΑ.


Αν και αναμένουμε ότι οι περισσότεροι φοιτητές θα έχουν εκπαιδευθεί στο εξωτερικό δικηγόροι εγγεγραμμένοι στις ΗΠΑ LL.M. προγράμματα που θα αρχίσουν τον Αύγουστο, τα δύο μαθήματα είναι ανοιχτά σε φοιτητές και επαγγελματίες με επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε νομικές αγγλικά.


Βιογραφικό και Σχολή


Οι συμμετέχοντες θα θέσετε προσωπικούς στόχους κατά την έναρξη του μαθήματος και θα πρέπει να παρέχονται με την αξιολόγηση της προόδου τους στο συμπέρασμα. Οι βασικοί τομείς θέμα είναι:

    • ακρόαση και ομιλία: τηλέφωνο, διαπραγμάτευση, συνάντηση και τις δεξιότητες συνέντευξης? επικοινωνία πελάτη? επίσημες και ανεπίσημες παρουσιάσεις?
    • νομικής θεωρίας: σύνταξη συμβάσεων? γράμματα? νομικά περιλήψεις? έξυπνη και πειστική γραφή? και,
    • δεξιότητες ανάγνωσης και ανάλυση: συμβασιούχους και μόνιμους ερμηνεία? νομικό λεξιλόγιο? το νομικό σύστημα των ΗΠΑ? και τους τομείς του δικαίου.


Για τους συμμετέχοντες με περιορισμένο χρόνο, μία εβδομάδα εντατικών έκδοση του μαθήματος θα προσφέρονται. Το περιεχόμενο θα επικεντρωθεί στις ίδιες περιοχές όπως σημειώνεται ανωτέρω.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποBrooklyn Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 - 3 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,050 USD
για την πορεία των τριών εβδομάδων? 1.250 δολάρια για την πορεία μιας εβδομάδας.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη