Νομικός, Τραπεζικός και Χρηματοοικονομικός LLM

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το LLM στον τομέα του δικαίου, της τραπεζικής και των οικονομικών στο Dundee προσφέρει ένα καινοτόμο συνδυασμό επαγγελματικής και θεωρητικής κατάρτισης για την προετοιμασία των σπουδαστών για σταδιοδρομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Το μάθημα είναι ιδιαίτερα εστιασμένο στη φύση και σε αντίθεση με πολλά άλλα μαθήματα LLM στον τομέα αυτό διδάσκονται τόσο επαγγελματίες όσο και επαγγελματίες νομικούς που έχουν εκτενή πρακτική εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό νόμο, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας της πρακτικής του χρηματοοικονομικού κανονιστικού δικαίου τόσο στην ΕΕ όσο και στις ΗΠΑ .

Ποιος πρέπει να σπουδάσει το μάθημα;

Το LLM έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους που έχουν πτυχίο νομικής ή νομικό υπόβαθρο που επιθυμούν να αναπτύξουν εξειδικευμένες δεξιότητες για να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Το Dundee προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση που επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν επιχειρηματικές, οικονομικές, οικονομικές και νομικές δεξιότητες, αντλώντας από μια σειρά ακαδημαϊκών εμπειριών σε όλους τους κλάδους. Οι φοιτητές θα επωφεληθούν από τη συνεργασία με τους διδάσκοντες που έχουν την εμπειρία από την πρώτη εμπειρία της διεθνούς νομικής πρακτικής στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό νόμο, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μια εξαιρετικά σημαντική εστίαση στις προσφορές μαθημάτων. Η πανεπιστημιούπολη του Dundee προσφέρει ένα πολύ εκτεταμένο επίπεδο υποστήριξης για φοιτητές του δικαίου και των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών και πρόσφατα ανακαινισμένων εγκαταστάσεων βιβλιοθήκης.

Νομική Σχολή Νταντί

Η Νομική Σχολή του Dundee αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές. Τόσο ο πίνακας του Guardian όσο και του Times 2017 έθεσαν τον Dundee ως την κορυφαία Νομική Σχολή στη Σκωτία και στα 10 κορυφαία στο Ηνωμένο Βασίλειο, βασιζόμενοι σε ιδιαίτερα ισχυρά αποτελέσματα στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα, η οποία έχει κατατάξει κατ 'επανάληψη τον Dundee στη Σκωτία. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εθνικών ανασκοπήσεων της έρευνας, ο Dundee είναι το μόνο θεσμικό όργανο στο Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο είχε όλες τις υποβολές του ως "διεθνώς εξαιρετικές" ή "κορυφαίες στον κόσμο".

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδηγίες, με επίκεντρο την πρακτική συνάφεια, να προετοιμάζουμε τους σπουδαστές για μια επιτυχημένη καριέρα, στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα εισαγωγής στην αρχή κάθε εξαμήνου για να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι σπουδαστές έχουν την απαραίτητη κατανόηση του βρετανικού και ευρωπαϊκού νομικού συστήματος και του τι απαιτείται από αυτά σε ένα περιβάλλον μελέτης που επιδιώκει την ανάπτυξη της ανεξάρτητης μάθησης

Επιδιώκουμε να ενσωματώσουμε τους μαθητές του LLM στη ζωή του σχολείου, με προσκλήσεις σε διαλέξεις επισκεπτών και σεμινάρια. Έχουμε επίσης ένα ετήσιο συμβαλλόμενο μέρος ανάγνωσης σε μια πανέμορφη εξοχική κατοικία, όπου σας προσφέρεται προσωπικό για να εργαστείτε σε ακαδημαϊκές δεξιότητες και να χαλαρώσετε με τους συμμαθητές σας.

57392_business-cash-coin-concept-41301.jpeg

Πώς θα διδαχθείτε

Θα διδάξετε μέσα από ένα συνδυασμό διαλέξεων, συζητήσεων σεμιναρίων και σεμινάρια, με έμφαση σε σεμινάρια που βασίζονται στην ανάγνωση που γίνεται με βάση τους συγκεκριμένους καταλόγους ανάγνωσης που παρέχονται.

Τι θα μελετήσετε

Θα λάβετε τρεις ενότητες σε κάθε εξάμηνο, καθώς και τις δεξιότητες νομικής έρευνας (διδάσκονται σε δύο τετράγωνα στην αρχή κάθε εξαμήνου) και θα παρουσιάσει μια διατριβή (γραμμένη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού).

Δεν θα είναι διαθέσιμη κάθε ενότητα κάθε χρόνο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού και τη ζήτηση των σπουδαστών.

Υποχρεωτικές νομικές ενότητες

 • BU51011 - Διεθνής Τραπεζική
 • BU51013 - Παγκόσμιες Χρηματοπιστωτικές Αγορές
 • LW50107 - Διδακτορικό Δίπλωμα
 • LW50108 - Δεξιότητες νομικής έρευνας
 • LW52004 - Νόμος περί Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

Προαιρετικές ενότητες

(όπως εγκρίθηκε από Σύμβουλο Μελετών)

 • CP51005 - Διεθνές δίκαιο πετρελαίου και πολιτική
 • CP51007 - Διεθνές Δίκαιο Φυσικών Πόρων και Ενέργειας
 • CP51039 - Εθνικό και Συγκριτικό Πετρέλαιο και Αέριο Νόμο
 • CP52003 - Περιβαλλοντικό δίκαιο και πολιτική για τους φυσικούς πόρους και την ενέργεια
 • CP52007 - Νομικό Πλαίσιο για τη Διεθνή Χρηματοδότηση Έργων
 • CP52008 - Διεθνείς Σχέσεις και Ενέργεια και Φυσικοί Πόροι
 • CP52009 - Φορολογία ορυκτών και πετρελαϊκών
 • UN50001 - Διεθνές Δίκαιο Υδατικών Πόρων
 • UN50002 - Νομικά πλαίσια για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων
 • UN50003 - Διακυβέρνηση και ρύθμιση των υδάτινων υπηρεσιών
 • LW52007 - Εταιρική Διακυβέρνηση
 • LW51111 - Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο Επιχειρηματικών Συναλλαγών
 • LW51115 - Κανονισμός για το περιβάλλον
 • LW51117 - Διεθνές Οικογενειακό Δίκαιο
 • LW51120 - Διεθνής ποινική δικαιοσύνη
 • LW51123 - Διεθνές δίκαιο και ασφάλεια
 • LW51127 - Διακρατικό έγκλημα και αντιτρομοκρατία
 • LW51128 - Παγκόσμια Ανθρώπινα Δικαιώματα
 • LW51133 - Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο (Προοπτικές του Κοινού Δικαίου)
 • LW52003 - Αρχές εταιρικού δικαίου
 • LW52005 - Νόμος περί ανταγωνισμού
 • LW52011 - Περιφερειακά συστήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων
 • LW52022 - Νόμος των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα
 • LW52103 - Αρχές του νόμου για το ηλεκτρονικό εμπόριο
 • LW52111 - Νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας
 • LW52132 - Νόμος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου
 • LW52135 - Διεθνής φορολογικός νόμος

Πώς θα αξιολογηθεί

Θα αξιολογηθείτε μέσω ενός συνδυασμού εξετάσεων και δοκίμων. Τα μαθήματα που διδάσκονται από το νόμο έχουν κοινό πρότυπο. οι υποψήφιοι στο φθινόπωρο εξετάζονται με εξετάσεις και αυτές του δεύτερου εξαμήνου με δοκίμια. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την ευκαιρία να ασκήσετε αυτόν τον τρόπο εκτίμησης και θα δώσετε ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιδόσεις σας πριν από την επίσημη αξιολόγηση.

Αυτό το μοτίβο διασφαλίζει ότι θα αποκτήσετε εμπειρία διαφορετικών μορφών αξιολόγησης, δοκιμάζοντας τόσο το εύρος και το βάθος της γνώσης όσο και την ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφής πριν από την αντιμετώπιση της Διατριβής. Η διατριβή αξιολογείται πλήρως με βάση το τελικό κείμενο που υποβάλλεται και τις δεξιότητες νομικής έρευνας με συνδυασμό σύντομου δοκίμιου και παρουσίασης.

Απασχολησιμότητα

Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για αποφοίτους με εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου που απορρέουν από πολύ σημαντικές αλλαγές στις ρυθμίσεις τα τελευταία χρόνια. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί με πρακτικό προσανατολισμό με σκοπό να βοηθηθούν οι μαθητές να ασχοληθούν με τέτοιες ευκαιρίες στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, ή να αναμένουν να λάβουν στο προσδοκώμενο έτος της εισόδου, μια καλή τιμητική διάκριση. Κατ 'εξαίρεση, μπορούν να ληφθούν υπόψη οι πτυχιούχοι που δεν διαθέτουν νομική αγωγή.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

IELTS Συνολικά 6.5

 • Ακρόαση 6.0
 • Ανάγνωση 6.0
 • Γράφοντας 6.0
 • Μιλώντας 6.0

Προγράμματα αγγλικής γλώσσας

Προσφέρουμε προ-συνεδριακά προγράμματα και προγράμματα ιδρυμάτων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για πανεπιστημιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν δεν έχετε εκπληρώσει τις γλωσσικές απαιτήσεις για άμεση είσοδο σε πρόγραμμα σπουδών.

Σχετικά με το Dundee

Φανταστική κουλτούρα, όμορφα τοπία και φημισμένα φιλικοί άνθρωποι, η Σκωτία έχει το πάθος και την καινοτομία στην καρδιά της και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν.

Το Dundee βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Tay στην ανατολική ακτή της Σκωτίας. Εμφανίζεται τακτικά στην κορυφή των ερευνών «ποιότητας ζωής» στο Ηνωμένο Βασίλειο - προσφέροντας όλα όσα είναι ωραία για τη ζωή της πόλης, αλλά είναι φιλικά, συμπαγή και εύκολη στην πλοήγηση.

Το Wall Street Journal ονόμασε το Dundee ως έναν από τους δέκα καυτούς προορισμούς του για το 2018.

Ο πληθυσμός του Dundee είναι περίπου 150.000. Με τους σπουδαστές που αποτελούν το ένα στα 5 του πληθυσμού, η πόλη μας είναι προσανατολισμένη στη φοιτητική ζωή.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του ζωντανού και διασκεδαστικού West End του Dundee, με καταστήματα, καφέ και εστιατόρια όλα στο κατώφλι σας.


"Οι άνθρωποι της Σκωτίας είναι ωραίοι και φιλικοί. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που έφτασα, ο άνθρωπος που έπρεπε να με συναντήσει δεν ήταν ακόμα εκεί. Ο ταξιτζήτης με έριξε μακριά, χτύπησα στην πόρτα και δεν ήταν εκεί, έτσι περίμενα έξω. Κάποιος ήρθε και ρώτησε αν ήμουν εντάξει και με προσκάλεσε ενώ περίμενα. Με καλωσόρισε και μου έδωσε φαγητό και ποτό, έτσι άρχισα να αγαπώ τους ανθρώπους του Νταντί και της Σκωτίας από την πρώτη μέρα που ήρθα ".
Willy William Mrema είναι από την Τανζανία και σπουδάζει MSc Γεωτεχνική Μηχανική.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses ... περαιτέρω

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses function (business and management studies), the choices we make (psychology) and our politics and international relations. Essentially anything that influences how people think and behave. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη