ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είτε ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νομικές και δεοντολογικές πτυχές της δουλειάς σας, να αναγνωρίσετε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα προσόν με νομική και ηθική βάση στις προοπτικές προαγωγής ή απλώς να έχει ενδιαφέρον για τη νομοθεσία περί υγειονομικής περίθαλψης.

Το μάθημα στοχεύει να σας δώσει μια κατανόηση και εκτίμηση του νόμου και της δεοντολογίας που εφαρμόζονται στην επαγγελματική πρακτική. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις νομικές και ηθικές έννοιες, την ορολογία και τις πηγές του δικαίου.

Το μάθημα σας επιτρέπει να σπουδάσετε σε χρόνο και χώρο της δικής σας επιλογής και με ρυθμό που είναι άνετα για εσάς και οι περισσότεροι από τους αποφοίτους μας έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους ενώ εργάζονται με πλήρη απασχόληση ως επαγγελματίες υγείας.

 • Σχεδιασμένο για επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης
 • Σχεδιασμένο ειδικά για εκείνους των οποίων ο πρώτος βαθμός είναι θέμα υγειονομικής περίθαλψης και όχι δίκαιο
 • Εφαρμογές ενθαρρύνονται από όσους έχουν σπουδάσει ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακείο, οδοντιατρική κλπ
 • Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όσους δεν έχουν πτυχίο πρώτου βαθμού αλλά έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία που περιλαμβάνει διευθυντές του NHS
 • Μπορεί να ολοκληρωθεί εξ ολοκλήρου στην πατρίδα σας, το ταξίδι στο Νταντί δεν είναι απαραίτητο

57380_medical-appointment-doctor-healthcare-40568.jpeg

Πώς θα διδαχθείτε

Οι ενότητες θα παραδοθούν μέσω ενός συνδυασμού βιβλίων εργασίας των φοιτητών και ηλεκτρονικής υποστήριξης μέσω ενός ηλεκτρονικού μαθησιακού περιβάλλοντος που ονομάζεται My Dundee. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα υλικά και τις αναθέσεις που χρειάζεστε για αυτό το μάθημα.

Πώς θα αξιολογηθεί

Τα άτομα που παρακολουθούν αυτό το μάθημα αξιολογούνται με γραπτές εργασίες και ηλεκτρονικές εξετάσεις.

Τι θα μελετήσετε

Απαιτούνται συνολικά 180 πιστώσεις για την ολοκλήρωση του LLM στο νόμο και τη δεοντολογία περί υγειονομικής περίθαλψης. Κατά το πρώτο έτος, υπάρχουν δύο υποχρεωτικές ενότητες, καθεμιά από τις οποίες αξίζει 30 μονάδες. Υπάρχουν δύο εξάμηνα που εκτελούνται από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα στην αρχή κάθε εξαμήνου.

Έτος 1

Οι 2 υποχρεωτικές ενότητες του πρώτου έτους είναι:

 • Εισαγωγή στο δίκαιο και τη δεοντολογία (30 μονάδες)
 • Νομικές πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης (30 μονάδες)

Έτος 2

Έχετε την επιλογή να μελετήσετε δύο ενότητες από μια λίστα που περιλαμβάνει σήμερα:

 • Διαμάχες στο νόμο περί υγειονομικής περίθαλψης
 • Νομικά και ηθικά θέματα σχετικά με τα φαρμακευτικά προϊόντα (30 μονάδες)
 • Θεραπεία παιδιών και ευάλωτων ενηλίκων (30 μονάδες)

Έτος 3

Για να λάβετε το πτυχίο LLM, στο τρίτο και τελικό έτος σπουδών σας, θα λάβετε μια ενότητα με τίτλο "Δεξιότητες νομικής έρευνας" (αξίας 10 μονάδων) και θα γράψετε μια διατριβή.

Προηγούμενα μαθήματα αυτού του προγράμματος έχουν συγκεντρώσει τη διατριβή τους σε θεματικές περιοχές που περιλαμβάνουν: ευθανασία, ερευνητικό υλικό βλαστικών κυττάρων / σύγκρουση εμβρύων, διαχείριση κινδύνων, κλινικές δοκιμές και ευθύνη φαρμακευτικών προϊόντων.

Το θέμα της διατριβής σας είναι η επιλογή σας, υπό την προϋπόθεση έγκρισης από έναν εξουσιοδοτημένο επόπτη. Ο επιβλέπων σας θα παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τη δεοντολογική έγκριση (εάν είναι απαραίτητο), τη δομή, το περιεχόμενο και τις προθεσμίες.

Καριέρα

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για όσους ήδη εργάζονται σε ένα περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης που θέλουν να ενισχύσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους.

Απαιτήσεις εισόδου

Θα πρέπει να έχετε: είτε πτυχίο ιατρικής ή οδοντιατρικής, ή υψηλότερο βαθμό δευτεροβάθμιας ή ανώτερης βαθμίδας σε άλλο θέμα της υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλευτικής, της φαρμακοποιίας, της φυσιοθεραπείας, με τουλάχιστον 2 χρόνια μετα-εξειδικευμένη εμπειρία, ή τουλάχιστον 5ετή πρακτική σε έναν επαγγελματία υγείας PLUS δύο αναφορές από συναδέλφους ή εργοδότες που πιστεύουν ότι είστε κατάλληλοι για εγγραφή στο πρόγραμμα PLUS basic IT Skills (περιήγηση στο web, έγγραφα λέξεων και εξοικείωση με το PowerPoint)

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

IELTS Συνολικά 6.5

 • Ακρόαση 6.0
 • Ανάγνωση 6.0
 • Γράφοντας 6.0
 • Μιλώντας 6.0

Προγράμματα αγγλικής γλώσσας

Προσφέρουμε προ-συνεδριακά προγράμματα και προγράμματα ιδρυμάτων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για πανεπιστημιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν δεν έχετε εκπληρώσει τις γλωσσικές απαιτήσεις για άμεση είσοδο σε πρόγραμμα σπουδών.

Σχετικά με το Dundee

Φανταστική κουλτούρα, πανέμορφα τοπία και περίφημα φιλόξενα άτομα ... .Η Σκοτλανδία έχει το πάθος και την καινοτομία στην καρδιά της και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν.

Το Dundee βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Tay στην ανατολική ακτή της Σκωτίας. Εμφανίζεται τακτικά στην κορυφή των ερευνών «ποιότητας ζωής» στο Ηνωμένο Βασίλειο - προσφέροντας όλα όσα είναι ωραία για τη ζωή της πόλης, αλλά είναι φιλικά, συμπαγή και εύκολη στην πλοήγηση.

Το Wall Street Journal ονόμασε το Dundee ως έναν από τους δέκα καυτούς προορισμούς του για το 2018.

Ο πληθυσμός του Dundee είναι περίπου 150.000. Με τους σπουδαστές που αποτελούν το ένα στα 5 του πληθυσμού, η πόλη μας είναι προσανατολισμένη στη φοιτητική ζωή.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του ζωντανού και διασκεδαστικού West End του Dundee, με καταστήματα, καφέ και εστιατόρια όλα στο κατώφλι σας.

"Οι Σκωτσέζοι είναι ωραίοι και φιλικοί. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που έφτασα, ο άνθρωπος που έπρεπε να με συναντήσει δεν ήταν ακόμα εκεί. Ο ταξιτζήτης με έριξε μακριά, χτύπησα στην πόρτα και δεν ήταν εκεί, έτσι περίμενα έξω. Κάποιος ήρθε και ρώτησε αν ήμουν εντάξει και με προσκάλεσε ενώ περίμενα. Με καλωσόρισε και μου έδωσε φαγητό και ποτό, έτσι άρχισα να αγαπώ τους ανθρώπους του Νταντί και της Σκωτίας από την πρώτη μέρα που ήρθα ". Ο Willy William Mrema είναι από την Τανζανία και σπουδάζει MSc Geotechnical Engineering.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
University of Dundee - School of Social Sciences

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Dundee - School of Social Sciences »

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Σεπτ. 2020
Duration
36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
7,875 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 2020

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 2021
Άλλη

This is Dundee

Start your journey