Νόμος του llm (γενικά)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

LLM Δίκαιο (Γενικά)

LLM μας Δίκαιο (Γενικά) παρέχει μια συναρπαστική και ευέλικτη προσέγγιση για μεταπτυχιακές σπουδές, που σας επιτρέπει να οικοδομήσουμε μια πορεία LLM να ταιριάζουν ειδικά ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις σας.

Σχετικά με το LLM Δίκαιο

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εκείνους που δεν επιθυμούν να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου, αλλά μάλλον θα αποδείξει την ικανότητα σε ένα φάσμα θεματικών περιοχών. Σας δίνεται πλήρη επιλογή για τους οποίους οι συναρτησιακές να μελετήσει από την ευρεία γκάμα θεματικών περιοχών, συμπεριλαμβανομένων Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορίου νόμου? Εταιρικό Δίκαιο και την αφερεγγυότητα? Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας? Πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ορυχεία νόμου? Αθλητικό Δίκαιο? Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιοσύνη? και νόμος για την υγεία και τη δεοντολογία.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Επιλέγουν να σπουδάσουν συνδυασμό ενοτήτων από ποικίλο φάσμα μας θεματικούς τομείς.
 • Ιδανικό για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη μελέτη τους του νόμου ευρεία βάση.
 • Προσαρμόστε LLM σας ανάλογα με τις ανάγκες της σταδιοδρομίας σας.
 • Πλήρης απασχόληση και διαδρομές σπουδών με μειωμένο ωράριο.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο και εξερευνήστε νόμου σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.
 • Υποτροφίες διαθέσιμα.
 • Μεμονωμένες ενότητες μπορούν να μελετηθούν για Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) βραβεία.

Ενότητες

Θα μελετήσει έξι ενότητες που διδάσκονται ακολουθείται από μια διατριβή. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις έξι θεματικές ενότητες εκείνες που είναι διαθέσιμες σε όλη την χαρτοφυλάκιο LLM μας. Ρίξτε μια ματιά στις διαθέσιμες ενότητες σε κάθε γνωστικό αντικείμενο:

 • Εταιρικό Δίκαιο και την αφερεγγυότητα
 • Νόμος Υγείας και Ηθική
 • Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη
 • Δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορικού Δικαίου
 • Πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ορυχεία Δίκαιο
 • Αθλητικό Δίκαιο.

Θα ξεκινήσετε διατριβή σας μετά την ολοκλήρωση αυτών των ενοτήτων.

Εκτίμηση

Σε κάθε περίπτωση, οι μονάδες αξιολογούνται μέσα από ένα έργο του βέβαια. Αυτό γίνεται συνήθως με τη μορφή ενός επιμέρους προβλημάτων ή ένα δοκίμιο-style ερώτηση, αλλά θα διαφέρει ανάλογα με τη μονάδα. Μπορείτε να υποβάλετε και να ενημερώνονται για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της κάθε ενότητας.

Η διατριβή είναι 18.000 έως 20.000 λέξεις και ερευνήσει και έχει γράψει ανεξάρτητα υπό την καθοδήγηση ενός ακαδημαϊκού εμπειρογνώμονα.

Πώς μπορώ να σπουδάσω;

Το ακαδημαϊκό έτος για τα μαθήματα LLM χωρίζεται σε τρία μέρη: δύο όροι δέκα εβδομάδων (διάρκειας ενός τρέχει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, μέχρι την διακοπές των Χριστουγέννων, Διάρκεια Δύο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και η θερινή περίοδος.

Πλήρης απασχόληση φοιτητές - οι οποίοι ολοκληρώνουν τη διάρκεια πάνω από ένα ακαδημαϊκό έτος - θα μελετήσει τρεις ενότητες σε κάθε όρο και να ολοκληρώσει τη διατριβή στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μερική απασχόληση φοιτητών - που θα ολοκληρώσουν την πορεία πάνω από δύο ακαδημαϊκά έτη - να μελετήσει σε τρεις ενότητες, σε ολόκληρη Όροι ένα και δύο για κάθε έτος (έξι συνολικά), την έναρξη των εργασιών για την έρευνα διατριβή τους κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του καλοκαιριού και ολοκληρώνοντας κατά τη διάρκεια της δεύτερης.

Στις πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης οι τρόποι μαθήματα διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα σας, μπορεί να αναμένεται να παραστούν σε περισσότερες από μία ημέρες. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ακαδημαϊκούς, αλλά θα χρειαστεί συνήθως να πραγματοποιήσει εκτεταμένες καθοδηγείται προπαρασκευαστικές εργασίες και θα περιλαμβάνει συχνά σύντομες παρουσιάσεις ή άλλες συνεισφορές.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

 • Ένα καλό πτυχίο δικαίου, 2.2 ή μεγαλύτερο.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν είναι νόμος θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δέσμευση για το θέμα LLM που επιθυμούν να σπουδάσουν.
 • Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Διεθνής

Δεχόμαστε τα προσόντα από σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στους τίτλους UG και PG. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Για αυτό το μάθημα, απαιτούμε συνήθως ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα.
 • Ισότιμο προσόν στην αγγλική γλώσσα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... περαιτέρω

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Διαβάστε Λιγότερα
Νότιγχαμ , Nijmegen + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη