Νόμος LLB (Hons)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

  • Διάρκεια: 3 Χρόνια
  • Ικανοποιητικός τίτλος: Νόμος LLB (Hons)
  • Φορέας Απονομής: Canterbury Christ Church University, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
  • Τρόπος Μελέτης: Πλήρης απασχόληση
  • Πιστωτικές μονάδες ECTS: 180

Μάθημα Insight

Ο νόμος είναι ένα απίστευτα ποικίλο και πολύπλευρο θέμα που επηρεάζει κάθε κομμάτι της ανθρώπινης ζωής, από τον αέρα που αναπνέουμε, τις σχέσεις μας και την εκπαίδευσή μας στο έργο, το ταξίδι, την ιδιοκτησία και την υγεία μας. Η βιομηχανία του Δικαίου είναι δυναμική και ανταγωνιστική και προσαρμόζεται στις κοινωνικές ανάγκες. Το πτυχίο Pathways προσφέρει ποικίλες Pathways σταδιοδρομίας και σας παρέχει τις ικανότητες για να πετύχετε σε μια σειρά σταδιοδρομιών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια ολιστική εμπειρία ενώ μελετάτε το νόμο. θα μελετήσετε το θεωρητικό υπόβαθρο καθώς και τις πρακτικές πτυχές του Δικαίου. Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα λάβετε ένα πρακτικό και σύγχρονο Πτυχίο Ειδικής Διαπίστευσης, αναγνωρισμένο από τους εργοδότες και την Αρχή Ρυθμιστικών Εταίρων. Σε περίπτωση που επιλέγετε μια νομική σταδιοδρομία, η σταθερή νομική βάση, η έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, η πρακτική γνώσεις πραγματικού κόσμου που αποκτήθηκαν μέσω των συνεργασιών των εργοδοτών και η εργασία pro bono σας εξασφαλίζουν ότι είστε απόφοιτοι έτοιμοι για το επόμενο βήμα της νομικής σας κατάρτισης.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Θα διδάξετε μέσα από ένα συνδυασμό διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών εργαστηρίων. Αυτό θα αντιστοιχεί σε 12 ώρες επικοινωνίας ανά εβδομάδα και θα ξοδεύετε τουλάχιστον τον ίδιο χρόνο στην ουσιαστική ανεξάρτητη μελέτη, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, της εργασίας στο διαδίκτυο και της προετοιμασίας για αξιολόγηση. Σεμινάρια σε μικρότερες ομάδες θα σας επιτρέψουν να συζητήσετε και να αναπτύξετε την κατανόησή σας για θέματα που καλύπτονται από διαλέξεις. Επιπλέον, θα συναντηθείτε με τον ακαδημαϊκό προσωπικό σας εκπαιδευτή. Μια ποικιλία στρατηγικών που στοχεύουν στην προώθηση της ανεξάρτητης, κρίσιμης μάθησης θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορες μορφές, που ποικίλλουν από την ενότητα σε ενότητα. Σχεδόν όλες οι ενότητες έχουν διαλέξεις, μαζί με συζητήσεις, σεμινάρια που διοργανώνονται από μαθητές, ατομικά και ομαδικά σεμινάρια, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και παιχνίδια ρόλων. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία και θα ενθαρρυνθείτε να εργαστείτε σε ομάδες. Θα υπάρξει επίσης μια πρακτική διάσταση στη μάθηση σας.

Εκτίμηση

Υπάρχει επίσημη ή «συνοπτική» αξιολόγηση στο τέλος κάθε ενότητας. Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν γραπτές εξετάσεις και μια σειρά από αξιολογήσεις μαθημάτων όπως δοκίμια, εκθέσεις, χαρτοφυλάκια, επιδόσεις και παρουσιάσεις. Οι βαθμοί από τις επίσημες αξιολογήσεις υπολογίζονται για το σήμα της μονάδας σας.

Οι μέθοδοι αξιολόγησης έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους εργοδότες και για επαγγελματικούς σκοπούς. Αυτά περιλαμβάνουν την αυτοαξιολόγηση, αξιολόγηση από ομοτίμους και εκπαιδευτές, γραπτές ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων "take-home", οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να αναπαράγουν την πρακτική, τα μαθήματα, τα μαθήματα, τα μαθησιακά χαρτοφυλάκια, τις δραστηριότητες στην τάξη και τις εξετάσεις.

Εγγραφή και Διάρκεια

Πρόκειται για τριετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Κάθε ακαδημαϊκό έτος αρχίζει συνήθως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Το ακαδημαϊκό έτος διαρκεί 32 εβδομάδες. Οι σπουδαστές μπορούν να εγγραφούν μέχρι δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, εντούτοις, η έγκαιρη εγγραφή συνιστάται, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 17 ετών έως την 1η Σεπτεμβρίου του έτους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μάθημα και πρέπει να κατέχουν δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή δίπλωμα / πιστοποιητικό ίδρυμα ή ισοδύναμο. Θα σας ζητηθεί επίσης να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία επάρκειας στην αγγλική γλώσσα.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Το σύνολο του μαθήματος αποτελείται από συνολικά 18 μαθήματα σε διάστημα 3 ετών. Για να επιτευχθεί ο βαθμός LLB (Hons) στο νόμο, θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες για να επιτευχθούν οι απαιτούμενες 180 μονάδες ECTS. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε σε θέση να ολοκληρώσετε το πλήρες μάθημα, μπορείτε να δικαιούστε προσωρινό βραβείο, εφόσον έχετε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ελάχιστες πιστώσεις. Ένα πιστοποιητικό μπορεί να απονεμηθεί σε φοιτητές που έχουν αποκτήσει πάνω από 60 μονάδες ή ένα δίπλωμα για φοιτητές που έχουν αποκτήσει πάνω από 120 μονάδες πριν διακόψουν τις σπουδές τους.

Πού έπειτα;

Σχεδιάσαμε αυτό το πτυχίο σε διαβούλευση με εξωτερικούς ενδιαφερόμενους, όπως είναι οι τοπικοί επαγγελματίες του δικαίου καθώς και διάφορες τοπικές οργανώσεις. Αυτό διασφαλίζει ότι θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες που εκτιμούν ιδιαίτερα οι εργοδότες, με παραδείγματα, γραπτή και λεκτική επικοινωνία, πρωτοβουλία, διαχείριση χρόνου, ευελιξία και ομαδική εργασία. Πολλοί απόφοιτοι χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες για να γίνουν δικηγόροι ή δικηγόροι, αλλά άλλοι δημιουργούν σταδιοδρομία στον τομέα της εκπαίδευσης, των δημόσιων υπηρεσιών, της διαχείρισης των ανθρωπίνων πόρων, της διοίκησης, των παραλλήλων, των γραμματέων ή των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αυτός ο τίτλος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές στο δίκαιο, όπως ένα LLM, ή σε συναφείς τομείς όπως διαχείριση, μάρκετινγκ και λογιστική.

Καλό να ξέρω

Αυτό το πτυχίο Νομικής αναγνωρίζεται από την Αρχή Κανονισμών για τους Αιτητές (SRA).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... περαιτέρω

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Διαβάστε Λιγότερα
Λάρνακα , Πάφος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη