Νόμος LLB (Hons)

Σχετικά με το μάθημα LLB (Hons) Law

Ο δικτυακός μας τίτλος για το πτυχίο LLB (Hons) θα σας προσφέρει μια διεξοδική ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα του δικαίου. Θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη για το κοινό δίκαιο και τις νομικές αρχές, να οικοδομήσετε γνώσεις για τα νομικά συστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ και να αποκτήσετε τις δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων που απαιτούνται για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας σε μια δυναμική και απαιτητική πειθαρχία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να αναπτύξετε την εμπειρία σας σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου.

Ο νόμος είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο και πολύ σεβαστό θέμα και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από το πτυχίο Law Online του LLB (Hons) θα σας ανοίξουν πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξετε την καριέρα σας τόσο εντός όσο και εκτός του νομικού τομέα. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως θεμέλιο για μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα πρόγραμμα Master of Law (LLM) ή σε μαθήματα επιχειρήσεων Master όπως MSc ή MBA.

Ο νόμος LLB (Hons) είναι πτυχίο ειδίκευσης (QLD) που έχει εγκριθεί από τα αρμόδια νομικά επαγγέλματα και είναι το πρώτο βήμα αν σκέφτεστε να ασκήσετε το δίκαιο επαγγελματικά.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Ο δικτυακός μας νόμος για το πτυχίο LLB (Hons) σας δίνει μια ευέλικτη προσέγγιση στη μάθηση, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε μαζί με τις σπουδές σας. Παράλληλα με τις γνώσεις που αφορούν συγκεκριμένα θέματα, το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μεταπτυχιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, της παρουσίασης και της κριτικής σκέψης. Το μάθημα είναι επίσης σημαντικό εάν είστε φοιτητής που επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα αγγλικού δικαίου από ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ ζει στο εξωτερικό.

Μάθηση και αξιολογήσεις

Μελετώντας online για το πτυχίο νομικής σας προσφέρει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - μπορείτε να μάθετε στο σπίτι, κατά την ώρα του γεύματος σας ή οπουδήποτε αλλού, όπου έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα online μαθήματα προπτυχιακών σπουδών έχουν μια τυπική διάρκεια σπουδών που δείχνει το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να σας πάρει για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Είναι δυνατό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την κανονική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της πορείας σας, ωστόσο ισχύουν ελάχιστες διάρκειες σπουδών.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό πανεπιστημιακό περιβάλλον, τα online μαθήματα μας χρησιμοποιούν ένα Virtual Learning Environment. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Η μελέτη διεξάγεται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ταιριάζει στις δουλειές σας και στις προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Σας υποστηρίζετε σε όλο το μάθημα του δικτυακού σας νόμου από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Οι αποστολές LLB (Hons) βασίζονται στην πραγματική εργασιακή εμπειρία και αξιολογούνται από τους καθηγητές σε συνεχή βάση.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

 • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
 • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να διασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο?
 • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους.
 • εξασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή.
 • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης.

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου του πτυχίου LLB (Hons), θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, στο Colchester Campus.

Προοπτικές καριέρας

Αν ψάχνετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, η μελέτη στο διαδίκτυο είναι ένας από τους πιο οικονομικούς, εύχρηστους και ευέλικτους τρόπους για να αποκτήσετε πτυχίο. Μπορείτε να βελτιώσετε τόσο την εκπαίδευσή σας όσο και την καριέρα σας με πτυχίο από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση, την εργασία ή τις προσωπικές δεσμεύσεις.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Προορισμοί καριέρας

Η μελέτη του νόμου θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε πολλούς τομείς. Οι ρόλοι στους τομείς της χρηματοδότησης, του ανθρώπινου δυναμικού, της εκπαίδευσης, της τοπικής και κεντρικής κυβέρνησης, του εθελοντικού τομέα ή της διοίκησης, όλοι επωφελούνται από ένα νομικό πλαίσιο.

Ο νόμος online LLB (Hons) αναγνωρίζεται ως πτυχίο ειδίκευσης (QLD) στην Αγγλία και την Ουαλία και είναι το πρώτο βήμα αν σκέφτεστε να ασκήσετε το δίκαιο επαγγελματικά.

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την εργασιακή εμπειρία σας. Υπάρχουν δύο δρομολόγια εισόδου στο νόμιμο πτυχίο LLB (Hons):

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για το Δίπλωμα Ειδίκευσης στο LLB (Hons), πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • Τρία επίπεδα Α ή ισοδύναμα. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.
 • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Θα χρειαστεί να περάσετε το αρχικό σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια των πρώτων 21 ημερών του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Για να υποβάλετε αίτηση για το πτυχίο Law LLB (Hons) μέσω της Διαδρομής Εισαγωγής Εργασιακής Εμπειρίας, πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Μαθηματικά GCSE και Αγγλικά σε βαθμό C ή παραπάνω, ή ισοδύναμο.
 • Σχετική επαγγελματική εμπειρία 3 ετών. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.

Θα χρειαστεί να περάσετε το αρχικό σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια των πρώτων 21 ημερών του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σεμινάριο University of Essex Online για μια δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών. Γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας. Αν ξεκινήσετε την πορεία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δομή του μαθήματος Ο νόμος LLB (Hons) αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες και, μετά την ολοκλήρωσή του, ισούται με συνολικά 360 μονάδες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
18,500 GBP
Πλήρης αμοιβή μαθημάτων
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη