Νόμος LLB (Hons)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ηλεκτρονικό δίκαιο LLB (Hons)

Μελετήστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε, οπουδήποτε με το διαδικτυακό πτυχίο LLB (Hons) Law, που διατίθεται ως μάθημα 3, 4, 4,5 * ή 6 ετών. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στον νομικό ή ευρύτερο εμπορικό τομέα, αλλά χρειάζεστε μεγαλύτερη ευελιξία στα πρότυπα σπουδών και θέλετε να σπουδάσετε 100% στο διαδίκτυο, αυτό θα μπορούσε να είναι το πτυχίο για εσάς. Πρόκειται για πτυχίο νομικής που πληροί τις προϋποθέσεις, με πρακτική εστίαση, με την απασχολησιμότητα ενσωματωμένη στο μάθημα. Το μάθημα θα έχει ένα υψηλό επίπεδο αλληλεπίδρασης και θα λάβετε μια κριτική επαγγελματικού δασκάλου από ομοτίμους και με έναν, με πάνω από το 90% των εκπαιδευτικών μας να είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι και barristers. Στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2020, το Πανεπιστήμιο Νομικής κατατάχθηκε πρώτη στα πανεπιστήμια για τη συνολική ικανοποίηση των φοιτητών στην Αγγλία. Το 2019, το Πανεπιστήμιο Νομικής απονεμήθηκε μια ασημένια βαθμολογία στο πλαίσιο της Αριστείας της Διδασκαλίας και των Φοιτητικών Αποτελεσμάτων (TEF). Διαπιστώθηκε ότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους μαθητές μας και υπερβαίνουμε με συνέπεια τις αυστηρές εθνικές απαιτήσεις ποιότητας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

* Η χρηματοδότηση του SLC δεν ισχύει για τα μαθήματα 4,5 ετών.

Απαιτήσεις μαθήματος

BBB σε επίπεδο A και βαθμός C / 4 ή παραπάνω στην αγγλική γλώσσα GCSE ή ισοδύναμα προσόντα. Επιτρέπονται οι μαθητές που θα είναι κάτω των 18 ετών αλλά όχι κάτω των 17 ετών κατά την έναρξη του μαθήματος. Μόνο για διαδικτυακά μαθήματα 4 ετών, 4,5 ετών ή 6 ετών: καλούνται επίσης να υποβάλουν αίτηση για φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μέσω της μη τυπικής διαδρομής χρησιμοποιώντας σχετική εργασιακή εμπειρία. Απαιτήσεις διεθνούς εισόδου: Ένα επίπεδο αγγλικής γλώσσας ισοδύναμο με το IELTS 6.5 ή παραπάνω με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε στοιχείο.

Διάρκεια

3, 4, 4,5 ή 6 ετών

Αμοιβές

Τέλη 2021 (μαθήματα Ιανουαρίου 2021 ή Σεπτεμβρίου 2021): Το διαδικτυακό μάθημα 3 ετών είναι 9.250 £ ετησίως Το διαδικτυακό μάθημα 4 ετών είναι 6.935 £ ετησίως. Το διαδικτυακό μάθημα 4,5 ετών είναι 6.935 £ ετησίως *. Το διαδικτυακό μάθημα 6 ετών είναι 4.625 £ ετησίως. Τα τέλη είναι κλειδωμένα για μελλοντικά έτη σπουδών, δηλαδή ο φοιτητής θα πληρώνει την ίδια τιμή κάθε χρόνο. Ένα ποσό κατάθεσης £ 250 ισχύει για αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα.

* Παρακαλώ σημειώστε: το διαδικτυακό μάθημα 4,5 ετών δεν έχει εγκριθεί για χρηματοδότηση SLC.

Εισαγωγή

  • Ιανουάριος 2021 για 3 χρόνια και 4,5 χρόνια
  • Σεπτέμβριος 2021 για μαθήματα 3, 4 ή 6 ετών
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... περαιτέρω

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη