Νόμος LLB

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Μελέτη σε ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο με κόκκινα τούβλα, όπου ο νόμος διδάσκεται από το 1927. Αυτό το πρακτικό πρόγραμμα παρέχει τα θεμέλια της απαιτούμενης νομικής γνώσης, αν σκοπεύετε να το κάνετε στην πράξη.

Οι ευκαιρίες για απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων περιλαμβάνουν καλοκαιρινές πρακτικές άσκησης με εξειδικευμένο τοπικό δικηγορικό γραφείο, ραντάρ και μίνι-κηλίδες, σε συνεργασία με την Wilberforce Chambers, οι οποίες προσφέρουν την εμπειρία των εργασιών των δικηγόρων.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να βοηθήσετε τα μέλη του κοινού με πραγματικά νομικά ζητήματα μέσω της ενότητας Νομική Κλινική.

Πώς θα μελετήσετε

Σε όλο το πτυχίο σας, θα πρέπει να σπουδάσετε για 1.200 ώρες το χρόνο. Αυτό βασίζεται σε 200 ώρες ανά 20 πιστωτικές μονάδες. Και περιλαμβάνει τις προγραμματισμένες ώρες, το χρόνο που αφιερώνεται στην τοποθέτηση και την ανεξάρτητη μελέτη. Ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη φορά κατανέμεται μεταξύ καθεμιάς από αυτές ποικίλλει κάθε χρόνο και εξαρτάται από το μάθημα και τις ενότητες που μελετάτε.

6 λόγοι για τη μελέτη του νόμου στο Hull

 1. 99% βαθμολογία απασχολησιμότητας μεταπτυχιακού *
 2. Μάθετε τα νόμιμα σχοινιά στο ψεύτικο δικαστήριο μας
 3. Ευκαιρίες παροχής νομικών συμβουλών σε πραγματικούς πελάτες
 4. Απολαύστε στενή υποστήριξη στο φιλικό μας σχολείο δικαίου
 5. Πλούτος εξωσχολικών δραστηριοτήτων
 6. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε διαγωνισμούς της Νομικής

122482_5ee0d7414354b108f5d08460962f30771139d9e34e50744e752a79dc904fcd_1280.jpgsucco / Pixabay

Οι μελλοντικές σας προοπτικές

 • Δικηγόρος
 • Συνήγορος
 • Νομικό στέλεχος
 • Τραπεζίτης
 • Διευθυντής
 • Δάσκαλος

Είμαστε όλοι για την προετοιμασία για την καριέρα σας. Στην πραγματικότητα, έχουμε κερδίσει βραβεία για τον τρόπο που ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συνεργαστούν με τους πελάτες σε πραγματικές καταστάσεις.

Οι δεξιότητες και οι γνώσεις που θα αποκτήσετε εδώ μπορούν να ανοίξουν επαγγελματικές σταδιοδρομίες τόσο εντός όσο και εκτός του νομικού τομέα.

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/law

* Ποσοστό των σπουδαστών στην εργασία ή περαιτέρω σπουδών εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους: UK domicile πλήρους απασχόλησης πρώτου βαθμού απόφοιτοι? Προορισμοί των αποφοίτων από την έρευνα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17, που δημοσιεύθηκε από το HESA 2018

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανοί κάτοικοι

Τα σημεία μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε προσόν από το τιμολόγιο UCAS, αλλά πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 80 πόντους

 • Ένα επίπεδο
 • Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα BTEC
 • OCR Cambridge Τεχνικό Εισαγωγικό Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Δίπλωμα CACHE ή Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης
 • Σκωτσέζοι Ανώτεροι
 • Βραβείο προχωρημένου διπλώματος της Βαλκανικής
 • ή συνδυασμός κατάλληλων προσόντων του επιπέδου 3

Εναλλακτικά προσόντα

 • IB Δίπλωμα: 30 βαθμοί
 • Πρόσβαση στο Δίπλωμα Ειδίκευσης: Επιτυχία με 45 μονάδες στην αξία

Διεθνείς φοιτητές

Αν χρειάζεστε θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές ή εάν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να παρέχετε αποδεκτές αποδείξεις σχετικά με το επίπεδο επάρκειας αγγλικής γλώσσας.

Αυτό το μάθημα απαιτεί ακαδημαϊκό IELTS 6.5 συνολικά, με όχι λιγότερο από 5.5 σε κάθε δεξιότητα.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα από το University of Hull παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... περαιτέρω

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη