Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο γιατρός της νομικής επιστήμης (SJD? Στα λατινικά, Scientiae Juridicae Doctor) Πρόγραμμα, κατά το πρότυπο του Ph.D. προγράμματα και σε άλλους κλάδους, είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ως καθηγητές και μελετητές του δικαίου. Αυτό το ιδιαίτερα επιλεκτικό πρόγραμμα είναι ανοικτό μόνο σε αιτούντες οι οποίοι κατέχουν ξεχωριστή προηγούμενη ακαδημαϊκή ρεκόρ του νόμου, δείχνουν υπόσχεση των εκκρεμών υποτροφία, και επιδεικνύουν υψηλό δυναμικό για την ολοκλήρωση μια επιστημονική διατριβή της απαιτούμενης ποιότητας. Το Πρόγραμμα SJD παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για την εξαιρετική απόφοιτοι του διεθνούς δικαίου για να σπουδάσουν στη Νομική Σχολή KoGuan. Οι φοιτητές με εξαιρετική ακαδημαϊκή διαπιστευτήρια είναι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν για το πρόγραμμα SJD μας.

SJD υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει ένα LL.M. πτυχίο ή ισοδύναμο στην Κίνα ή μια ξένη χώρα. Κάθε υποψήφιος SJD θα οριστεί ένα κύριος επόπτης ΔΕΠ με ειδίκευση στον τομέα της έρευνας του φοιτητή και δύο επιπλέον μέλη ΔΕΠ που αποτελούν διδακτορικού επιτροπή του μαθητή.

Το πρόγραμμα SJD παίρνει συνήθως ένα ελάχιστο τριών ετών. Θα περιλαμβάνουν ένα δύο εξάμηνα του έργου φυσικά. Ο φοιτητής πρέπει να περάσει με επιτυχία τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις στο γενικό πεδίο της μελέτης πριν από την επίσημη αποδοχή για υποψηφιότητα. Ο φοιτητής θα κληθεί να προετοιμάσει μια ερευνητική πρόταση, η οποία πρέπει να γίνει δεκτή πριν από την έναρξη της έρευνας για τη διατριβή. Επιτροπή σχολή του φοιτητή SJD θα αξιολογήσει την πρόοδο του μαθητή, να κάνει συστάσεις, και κρατήστε μια προφορική εξέταση για το τελικό σχέδιο της διατριβής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποKoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη