Πιστοποιητικό στις Επαγγελματικές Νομικές Σπουδές (CILEx)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ένας νομικός σύμβουλος είναι νομικός επαγγελματίας που συνήθως εργάζεται με ή υπό την εποπτεία ενός δικηγόρου. Αυτό μπορεί να γίνει σε ιδιωτική πρακτική ή στη δημόσια υπηρεσία. Το Πιστοποιητικό μας στις Επαγγελματικές Νομικές Σπουδές έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του Νομικού Προσωπικού στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Το έργο ενός νομικού εκτελεστικού είναι τόσο ποικίλο όσο το έργο του δικηγόρου με τον οποίο εργάζονται. Αυτό το έργο μπορεί να θεωρηθεί ως αμφισβητούμενο (για παράδειγμα, δικαστική αγωγή για σωματικές βλάβες, είσπραξη οφειλών και οικογενειακό δίκαιο) ή μη αμφισβητούμενο (για παράδειγμα συμβουλεύει για τη δημιουργία θέλησης ή μεταβίβασης). Τα νομικά στελέχη ασχολούνται τακτικά με πελάτες, τη διαχείριση αρχείων, τη διεκπεραίωση των διαφορών, τη συμμετοχή στο δικαστήριο, την προετοιμασία εγγράφων για να απευθυνθούν σε δικηγόρους, τη συμμετοχή σε διαβουλεύσεις και τις συνεδριάσεις διευθέτησης. Το μάθημα αυτό σχεδιάστηκε από τον Πρόεδρο του Προγράμματος μας για να ανταποκριθεί σε μια ανάγκη στο επαγγελματικό πλαίσιο που εντόπισε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ως δικηγόρος.

Independent College Dublin Επαγγελματικών Νομικών Μελετών του Independent College Dublin οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Νομικών Σπουδών (Νομικό Πρόσωπο) μετά το πρώτο στάδιο. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους τους φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν ως νομικό σύμβουλο στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Αυτό το μάθημα υποστηρίζεται από το Chartered Institute of Legal Executives. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το Πιστοποιητικό Στάδιο 1 μπορούν να προχωρήσουν στο δεύτερο στάδιο, το Δίπλωμα Επαγγελματικών Νομικών Μελετών (Legal Executive).

Διάρκεια & Παράδοση

Πρόκειται για πρόγραμμα διάρκειας 20 εβδομάδων που αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου 2020. Το μάθημα θα παραδοθεί μέσω διαλέξεων τριών ωρών που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 6.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. Θα υπάρχουν περίπου τέσσερα εργαστήρια του Σαββάτου εντός της περιόδου των 20 εβδομάδων, η οποία θα διεξαχθεί από τις 9.30 έως τις 12.30.

Τοποθεσία

Οι τάξεις μας πραγματοποιούνται στο Independent College Dublin , Block B, The Steelworks, Foley Street, Dublin 1.

Μικτή μάθηση

Το μάθημα θα παραδοθεί τόσο στην τάξη όσο και μέσω της μικτής μάθησης. Αυτό θα διευκολύνει τους σπουδαστές που ζουν εκτός Δουβλίνου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα. Οι διαλέξεις των τάξεων θα καταγράφονται και θα δημοσιεύονται ηλεκτρονικά για να έχουν πρόσβαση οι μαθητές.

Θα υπάρξουν πολλά εργαστήρια του Σαββάτου καθ 'όλη τη διάρκεια των 20 εβδομάδων που θα σας ζητηθεί να παρακολουθήσετε στο πλαίσιο της προσέγγισης της μικτής μάθησης.

Γνωρίστε τους διδάσκοντες

Anastasia Ward, BCL. Δικηγόρος-δικηγόρος

Η Anastasia Ward BL αποφοίτησε από την UCD με την BCL (Hons) και έλαβε το πτυχίο Barrister το 1994 και ασκεί πάνω από 20 χρόνια στο Bar. Από το 1995, η Anastasia διδάσκει σε ποικίλους θεσμούς όπως το VEC του Δουβλίνου VEC (1997-2004), το DIT (1999-2001), το Griffith College του Δουβλίνου (2001 - 2010) και το νομικό σχολείο εξ ονόματος της Νομικής Εταιρείας της Ιρλανδίας (1995-2009). Στην Νομική Κοινωνία, πέραν του ρόλου της ως συγγενικού μέλους ΔΕΠ, διδάσκοντας μεταξύ άλλων Εκμισθωτή και Εκμισθωτή, Αστική και Ποινική Σύμπραξη, Ανάπτυξη Πρακτικής, Θεωρία και Πράξη Διαπραγμάτευσης, ενήργησε ως εξεταστής στην αστική και ποινική δικηγορία. Η Αναστασία κατέχει σήμερα τις θέσεις του Προγράμματος Leader για το Master of Arts στην Επίλυση Διαφορών και το Πιστοποιητικό και Δίπλωμα στις Ιρλανδικές Νομικές Σπουδές. Επιπρόσθετα, διδάσκει σε Θεωρία Διαφορών και Δυναμική, Θεωρία και Πρακτική Διαπραγμάτευσης, Δίκαιο Διαιτησίας και Επίλυση διαφορών στο χώρο εργασίας για το Πρόγραμμα Διατριβής. ενώ στις CILEX και DILEX διδάσκει σε Νομικά Συστήματα, Συμβόλαιο και Αδικήματα, Θεωρία και Πρακτική Πολιτικής Δικαστικής Διαδικασίας, Δίκαιο και Μεταβίβαση, Διαθήκη και Διαδοχή και Εταιρικό Δίκαιο.

Nadia Bhatti

Η Nadia Bhatti αποφοίτησε με πτυχίο LLB από το Trinity College Dublin. Αυτή τη στιγμή είναι υποψήφια διδάκτορας στη Νομική Σχολή του Trinity College Dublin. Η Nadia έχει πάνω από έξι χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία φοιτητών νομικής στο προπτυχιακό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Nadia διαλέγει για το Πρόγραμμα LLB (Hons) του Ανεξάρτητου Κολλεγίου στο Σύνταγμα και το Διοικητικό Δίκαιο. Εκπονεί τα μαθήματα της ΕΕ και του Συνταγματικού Δικαίου για το προπαρασκευαστικό μάθημα FE-1, καθώς και τα μαθήματα Απασχόλησης και Ποινικού Δικαίου για το Δίπλωμα CILEx. Έχοντας πανεπιστημιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του Trinity College του Δουβλίνου στο Νόμο για την Απασχόληση, παρέχει επίσης το Δίπλωμα του Νόμου για την Απασχόληση του Ανεξάρτητου Κολλεγίου.

Διαπίστευση

Αυτό το μάθημα υποστηρίζεται από το Chartered Institute of Legal Executives (CILEx). Το CILEx είναι ο επαγγελματικός σύλλογος για περισσότερους από 20.000 εξειδικευμένους δικηγόρους, δικηγόρους και άλλους δικηγόρους στην Ιρλανδία, την Αγγλία και την Ουαλία. Για περισσότερα από 50 χρόνια, προσφέρουν ένα Pathway για μια ευέλικτη σταδιοδρομία.

Περίγραμμα μαθήματος

  • Ενότητα 1: Εισαγωγή στο ιρλανδικό νομικό σύστημα. Νομική Έρευνα
  • Ενότητα 2: Νόμος περί Αδικοπραξιών. Το δίκαιο των συμβάσεων
  • Μονάδα 3: Πολιτικές διαφορές
  • Μονάδα 4: Νομοθεσία γης και μεταβίβαση

Κάθε μονάδα έχει 2ωρη εξέταση.

Τι προσφέρουμε

Το Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) είναι ο επαγγελματικός σύλλογος για περισσότερους από 20.000 εξειδικευμένους δικηγόρους, δικηγόρους και άλλους δικηγόρους στην Αγγλία και την Ουαλία. Για περισσότερα από 50 χρόνια, προσφέρουν απαράμιλλη πρόσβαση σε μια ευέλικτη καριέρα στο νόμο.

Ιδρύθηκε το 1892 και το Ινστιτούτο Νομικών Στελεχών έγινε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης το 1963 με την υποστήριξη και συνεργασία της Νομικής Εταιρείας. Στις 30 Ιανουαρίου 2012, ενσωματώθηκαν στη Βασιλική Χάρτα και είναι τώρα γνωστοί ως «Chartered Institute of Legal Executives».

Προυποθέσεις εισόδου

Το μάθημα είναι ανοικτό και δεν υπάρχουν απαιτήσεις εισόδου.

Τέλη & Πληρωμή

Τα δίδακτρα είναι € 1.850 για φοιτητές που εδρεύουν στην Ιρλανδία και την ΕΕ. Η πληρωμή γίνεται δεκτή μέσω μεταφοράς πίστωσης, επιταγής, τράπεζας ή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Independent College Dublin has the perfect location for student life in Dublin: we are right in the very centre of the city, surrounded by cultural, academic and leisure attractions. Independent Colle ... περαιτέρω

Independent College Dublin has the perfect location for student life in Dublin: we are right in the very centre of the city, surrounded by cultural, academic and leisure attractions. Independent College Dublin’s primary goal is to bring our students through learning programmes that are relevant, stay with you forever, are the foundations of your future success and result in qualifications that are highly respected in your chosen field. Upon completion, your undergraduate, postgraduate or professional award in the various disciplines will be recognised wherever you go, both in Ireland and overseas. We are a goal-focused, career-orientated college. We pride ourselves on our personalised tuition, delivered to the highest academic standards in an interactive learning environment by highly qualified and friendly teaching staff. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη