Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα νέο πρόγραμμα πιστοποίησης σε απευθείας σύνδεση στο Cybersecurity

  • κατανοήσουν τον αντίκτυπο των νόμων και της πολιτικής
  • να αξιολογήσει το πρόγραμμα προστασίας του κυβερνοχώρου και του ιδιωτικού απορρήτου της επιχείρησης ή του οργανισμού
  • να αξιολογήσει τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου μαζί με τους κρατικούς, ομοσπονδιακούς και διεθνείς κανόνες περί ασφάλειας και ιδιωτικότητας στον κυβερνοχώρο,
  • λαμβάνει αποφάσεις και συμβουλεύει τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο προσανατολισμού μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού ώστε να προσαρμόζεται γρήγορα σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κίνδυνο, συμμόρφωση, νομικό και πολιτικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία μαθήματα για συνολικά εννέα ώρες πίστωσης και προσφέρεται σε μια πλήρως ηλεκτρονική μορφή εξ αποστάσεως εκμάθησης, επιτρέποντας στους μαθητές να ολοκληρώσουν μαθήματα κατά καιρούς που ταιριάζουν καλύτερα στα χρονοδιαγράμματα τους. Κάθε μάθημα διαρκεί 14 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί και μπορεί να ληφθεί ταυτόχρονα έτσι ώστε και τα τρία μαθήματα να ολοκληρωθούν σε ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να υιοθετήσουν το νόμο περί ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο

3 Online

Cyber ​​War, Νοημοσύνη

3 Online

Κυβερνασφάλεια

3 Online

Πλαίσια ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

3 Online

Νόμος για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

3 Online

Νόμος για τον κυβερνοχώρο

3 Online

Ηλεκτρονική ανακάλυψη

3 Online

Παγκόσμιο δίκαιο περί απορρήτου

3 Online

Υγειονομική συμμόρφωση

3 Online

Τεχνολογία, Ιδιωτικότητα και Νομοθεσία

3 Online

Online μαθήματα στο Albany Law School είναι γενικά ασύγχρονα. Αυτό σημαίνει ότι η εκμάθηση γίνεται online σε ένα σύστημα διαχείρισης μάθησης (LMS) (δηλαδή Canvas) όπου οι μαθητές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω συζητήσεων και εργασιών που διευκολύνεται από έναν εξειδικευμένο καθηγητή νομικής. Ένα ασύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον όπως αυτό επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων με το δικό τους πρόγραμμα, το οποίο είναι ιδανικό για όσους απασχολούνται ή έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Παρόλο που τα μαθήματα προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στο ότι οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν και να συμμετάσχουν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτά τα μαθήματα δεν είναι αυτο-ρυθμιζόμενα. Οι μαθητές αναμένεται να συμμετέχουν τακτικά και συνεχώς σε κάθε ενότητα στο μάθημα. Όλα τα ηλεκτρονικά μαθήματα έχουν επίσης ορίσει προθεσμίες που απαιτούνται για δημοσιεύσεις συζήτησης, κουίζ, γραπτές υποβολές υποψηφιότητας και ολοκλήρωση άλλων μαθησιακών δραστηριοτήτων.

Και οι εννέα πιστώσεις που αποκτήθηκαν στο online πιστοποιητικό μεταπτυχιακών πιστοποιητικών μπορούν να εφαρμοστούν για το Master of Science στη Νομική Σπουδών στον τομέα της Ασφάλειας στον Παγκόσμιο Ιστό και του Δικαιώματος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

* Δεν απαιτείται εισαγωγική εξέταση για εισαγωγή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAlbany Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 - 12 Μήνες
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη