close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε {lawstudies-certificate:plural} σε Διεθνές Δίκαιο

Ένα πιστοποιητικό είναι ένα ακαδημαϊκό βραβείο που δίνεται αφού οι μαθητές ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε ένα στενό θέμα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προπτυχ… περαιτέρω

Ένα πιστοποιητικό είναι ένα ακαδημαϊκό βραβείο που δίνεται αφού οι μαθητές ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε ένα στενό θέμα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και προχωρημένα μαθήματα πιστοποιητικών. Η διάρκεια αυτού του προγράμματος μπορεί να ποικίλει από ένα εξάμηνο έως δύο έτη.

Τι είναι πιστοποιητικό στο διεθνές δίκαιο; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν ένα ευρύ νομικό υπόβαθρο, ενώ παράλληλα να παρακολουθήσουν προηγμένη κατάρτιση σε αρχές και αποφάσεις που επηρεάζουν το διεθνές δίκαιο. Πολλά πανεπιστήμια έχουν μια αυστηρή διαδρομή εκμάθησης σχεδιασμένη για αυτό το πιστοποιητικό, αλλά κάθε σχολείο μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό. Τα απαιτούμενα μαθήματα θα μπορούσαν να είναι παρόμοια με τα θεμέλια στο διεθνές δίκαιο, τη μεταβατική δικαιοσύνη, το διεθνές δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και τη διεθνή εμπορική διαιτησία.

Όχι μόνο αυτή η εκπαίδευση καθιστά τους πτυχιούχους καλύτερης μόρφωσης για μια νομική σταδιοδρομία, αλλά οι δεξιότητες και οι γνώσεις που αποκτώνται μπορούν να βελτιώσουν ακόμη και τις προσωπικές σχέσεις. Πολλοί μαθητές βελτιώνουν την επικοινωνία, τη συλλογιστική και τις οργανωτικές δεξιότητές τους σε όλο το είδος της μάθησης.

Το κόστος ενός πιστοποιητικού μπορεί να επηρεαστεί από την τοποθεσία του σχολείου, την επικέντρωση του προγράμματος και τη διάρκεια του προγράμματος. Επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες, οι υποψήφιοι μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουν απευθείας με ένα πανεπιστήμιο για ακριβή εκτίμηση.

Οι άνθρωποι που αποφοιτούν με πιστοποιητικό στο διεθνές δίκαιο μπορούν να προετοιμαστούν για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών. Για παράδειγμα, πολλοί απόφοιτοι συνεχίζουν να γίνονται διεθνείς νομικοί ή νομικοί σύμβουλοι για τις διεθνείς επιχειρήσεις. Ωστόσο, όλοι οι μαθητές δεν εισέρχονται σε αυτά τα πεδία. Άλλοι μπορεί να γίνουν δημοσιογράφοι, ερευνητές, καθηγητές, δικαστές, ειρηνοποιούς ή συμβούλους. Οι ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτησή τους μπορεί να επηρεαστούν από την προηγούμενη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία των μελετητών.

Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν πιστοποιητικά. Μπορεί ακόμη και να είστε σε θέση να εγγραφείτε σε ένα online πρόγραμμα. Προτού υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να βρείτε ένα πρόγραμμα πιστοποιητικών που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Χονολούλου , Ηνωμένες Πολιτείες

Εάν είστε επαγγελματίας μεσαίας σταδιοδρομίας που έχει πτυχίο νομικής από το εξωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και επιθυμείτε να προωθήσετε τη νομική σας μελέτη σε μη πιστωτική ... +

Εάν είστε επαγγελματίας μεσαίας σταδιοδρομίας που έχει πτυχίο νομικής από το εξωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και επιθυμείτε να προωθήσετε τη νομική σας μελέτη σε μη πιστωτική βάση, εκτός του βαθμού, σας προσκαλούμε να απευθυνθείτε στους επισκέπτες Visiting International Professionals (VIP) Πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που να ταιριάζει στις ανάγκες τους, ανεξάρτητα από το αν είναι ειδικευμένο σε έναν συγκεκριμένο τομέα του δικαίου ή λαμβάνοντας διάφορα θέματα δικαίου. -
Πιστοποιητικό
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ