close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα {lawstudies-certificate:plural} σε Νομολογία

Ένα πιστοποιητικό είναι ένα μοναδικό ακαδημαϊκό βραβείο που μπορεί να επιδιωχθεί πριν από ένα πτυχίο, μετά από ένα πτυχίο ή κατά τη διάρκεια μιας καριέρας, ανάλογα με το επίπεδο του προγράμματος. Τα προγράμματα πιστοπ… περαιτέρω

Ένα πιστοποιητικό είναι ένα μοναδικό ακαδημαϊκό βραβείο που μπορεί να επιδιωχθεί πριν από ένα πτυχίο, μετά από ένα πτυχίο ή κατά τη διάρκεια μιας καριέρας, ανάλογα με το επίπεδο του προγράμματος. Τα προγράμματα πιστοποιητικών χρειάζονται συνήθως ένα χρόνο ή λιγότερα για να ολοκληρωθούν.

Τι είναι πιστοποιητικό στη νομολογία; Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στη θεωρία του δικαίου. Τα πιστοποιητικά συχνά εξετάζουν συγκεκριμένες πτυχές του νομικού συστήματος για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια πλήρη κατανόηση μιας πτυχής του πεδίου. Οι μαθητές μπορεί να είναι σε θέση να επιλέξουν την εστίασή τους ή το πανεπιστήμιο μπορεί να αποφασίσει γι 'αυτούς. Τα ακριβή μαθήματα που απαιτούνται για το πιστοποιητικό μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το ακαδημαϊκό επίπεδο του προγράμματος καθώς και το πανεπιστήμιο που παρακολουθήθηκε. Ορισμένα παραδείγματα μαθημάτων περιλαμβάνουν τη νομική φιλοσοφία, τα δικαστήρια και την κοινωνική πολιτική, καθώς και τα θεμέλια του δικαίου και της οικονομίας.

Οι σπουδαστές που λαμβάνουν πιστοποιητικό στη νομολογία συχνά απομακρύνονται με δεξιότητες που τους καθιστούν ελκυστικούς υποψηφίους εργασίας. Ορισμένες δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων και η οργάνωση, μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γίνουν πιο επιτυχημένοι στην ιδιωτική τους ζωή.

Τα πιστοποιητικά δεν έχουν καθολικό κόστος, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο για τους υποψηφίους να λάβουν ακριβή εκτίμηση. Στην πραγματικότητα, ο μόνος σίγουρος τρόπος για να έχετε ένα αξιόπιστο απόσπασμα στα δίδακτρα είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με ένα σχολείο ή σχολεία.

Μια βαθύτερη κατανόηση της νομολογίας μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στον νομικό τομέα. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας μονοπάτι σταδιοδρομίας μετά τη βαθμολόγηση. Αντ 'αυτού, εξαρτάται από την προηγούμενη εκπαίδευση των αποφοίτων και από άλλη εργασιακή εμπειρία. Ορισμένοι συμμετέχοντες έχουν εξελιχθεί σε νομικούς ερευνητές, δικαστές, νομικούς συμβούλους, δικηγόρους και συμβούλους νομικών επιστημών. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε όλο το πρόγραμμα πιστοποίησης θα μπορούσαν ακόμη να χρησιμεύσουν ως βάση για περισσότερη εκπαίδευση.

Μπορείτε να λάβετε πιστοποιητικά σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, ορισμένα προγράμματα προσφέρονται στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Σχετικοί τομείς σπουδών
arrow_drop_up arrow_drop_down
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
University of Technology Sydney
Σίδνεϊ , Αυστραλία

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Νομικής Πρακτικής επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις πρακτικής νομικής κατάρτισης (PLT) που απαιτούνται για τ ... +

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Νομικής Πρακτικής επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις πρακτικής νομικής κατάρτισης (PLT) που απαιτούνται για την αποδοχή από το Ανώτατο Δικαστήριο της ΝΝΟ για να ασκήσουν ως δικηγόρος. Το πρόγραμμα UTS PLT είναι διαπιστευμένο από το συμβούλιο εισαγωγής νομικών επαγγελμάτων (LPAB) του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Νότιας Ουαλίας και προσφέρει στους φοιτητές ένα επίπεδο διδασκαλίας πανεπιστημιακού επιπέδου, το οποίο περιλαμβάνει διαδραστικές ασκήσεις όπως δικαστήρια πρακτικής, προσομοιωμένες πρακτικές συναλλαγές και κατάρτιση δεξιοτήτων. -
Πιστοποιητικό
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Φεβρ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Σχετικοί τομείς σπουδών