Το MIL προσφέρει στους σπουδαστές τεράστιο εύρος και ευελιξία στην επιλογή μαθημάτων από το πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος για να συγκεντρώσει ένα μάθημα που ανταποκρίνεται στους επαγγελματικούς τους στόχους και προσωπικές προτιμήσεις. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του προγράμματος σπουδών MIL είναι ο προσεκτικά διαρρυθμισμένος συνδυασμός υποχρεωτικών μαθημάτων και επιλογών. Τρία υποχρεωτικά μαθήματα εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν μια υγιή γενική κατανόηση του κανονιστικού και αναλυτικού πλαισίου του διεθνούς δικαίου. Ταυτόχρονα, ένα ευρύ φάσμα επιλογών τους δίνει τη δυνατότητα να ειδικεύονται σε επιλεγμένα θέματα και, αν το επιθυμούν, να συμπληρώνουν τη νομική τους εκπαίδευση με μαθήματα από συναφείς τομείς όπως οι σπουδές διαχείρισης ή οι πολιτικές επιστήμες.

Συνδυασμός δικαίου, διαχείρισης και πολιτικής
Τα μαθήματα MIL επιτρέπουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, μεταξύ των οποίων το διεθνές και το ευρωπαϊκό επιχειρηματικό δίκαιο, το δίκαιο των χρηματοπιστωτικών και κεφαλαιαγορών, η επίλυση διαφορών, οι διεθνείς οργανισμοί και η πολιτική και το επάγγελμα του δικηγόρου. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν μαθήματα από συναφείς τομείς, όπως μελέτες διαχείρισης και πολιτικές επιστήμες. Καλούνται να λάβουν μέρος σε διεθνείς εκδηλώσεις και παρόμοια πρακτική εργασία. Επωφελούνται από πολυάριθμα προγράμματα ανταλλαγών και προγράμματα εταιρικής σχέσης.


Διάφορα ακαδημαϊκά υπόβαθρα
Μερικοί φοιτητές MIL θα έχουν κερδίσει το πρώτο πτυχίο νομικών ή νομικών και οικονομικών, άλλοι σε τομείς όπως οι διεθνείς υποθέσεις, η διοίκηση και τα οικονομικά. Όλοι έχουν βασική νομική εκπαίδευση.
Δεδομένης της εξειδικευμένης εστίασής της, το MIL διαφέρει από τα τυποποιημένα νομικά προγράμματα που προορίζονται για φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν τις εξετάσεις και να εργαστούν ως δικηγόροι στις εθνικές τους δικαιοδοσίες. Κάποιοι απόφοιτοι του δικαίου θα σκεφτούν να ακολουθήσουν μια διεθνή καριέρα μετά την αποφοίτησή τους με το MLaw ή MLE. Μπορεί να διαπιστώσουν ότι το MIL είναι το σωστό πρόγραμμα για αυτούς.


Αγγλικά ως γλώσσα προγράμματος
Η γλώσσα διδασκαλίας και εξετάσεων είναι η αγγλική. Μετά από τρία μαθήματα πλήρους φοίτησης και ένα μάθημα μαθημάτων 90 ECTS, οι πτυχιούχοι απονέμονται Master of Arts (MA HSG ) στο Διεθνές Δίκαιο.

Συνεργασία με το CEMS MIM
Οι σπουδαστές MIL μπορούν να συνδυάσουν το μεταπτυχιακό τους δίπλωμα στο Διεθνές Δίκαιο με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Το Πανεπιστήμιο του St. Gallen τους προσφέρει τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για το μονοετές Master CEMS στο Διεθνές Management CEMS (MIM).

Συμμετοχή στο πρόγραμμα MIL:

Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για τα πιο πρόσφατα λεπτομερή κριτήρια εισδοχής.

www.admissions.unisg.ch

www.mil.unisg.ch

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 23, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,326 CHF
Χρέωση για ελβετικούς σπουδαστές: 1426 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη