Σχετικά με

Το πρόγραμμα διδασκαλίας του ιατρού Juris (JD) και του μεταπτυχιακού διπλώματος κοινωνικής εργασίας (MSW) ξεκίνησε το 1996 σε συνεργασία με τη Σχολή Κοινωνικής Εργασίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο. Προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να κερδίσουν τα δύο βαθμούς σε τέσσερις, αντί για τα συνηθισμένα πέντε χρόνια. Το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες να επικεντρωθούν σε τομείς όπου ο νόμος και η κοινωνική εργασία διασταυρώνονται τακτικά, όπως η παιδική μέριμνα, η ψυχική υγεία, η γήρανση και η ενδοοικογενειακή βία.

Το πρόγραμμα τονίζει μια διεπιστημονική προσέγγιση που αποτιμά τις ικανότητες συνεργασίας και επικοινωνίας. Η αποκορυφωμένη εμπειρία για τον φοιτητή είναι η ολοκλήρωση είτε μιας διατριβής είτε μιας επιστημονικής εργασίας που θα ήταν κατάλληλη για δημοσίευση σε ένα περιοδικό αναθεώρησης του νόμου ή κάποια άλλη κατάλληλη επιστημονική δημοσίευση.

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα διδασκαλίας για το πρόγραμμα διπλού πτυχίου JD / MSW βυθίζει τον φοιτητή στα προγράμματα σε κάθε σχολείο.

  • Το πρώτο έτος του τετραετούς προγράμματος δαπανάται εξ ολοκλήρου στην California Western School of Law . Οι σπουδαστές συμμετέχουν στο πρόγραμμα σπουδών πρώτου έτους, όπως κάνουν όλοι οι σπουδαστές του πρώτου έτους. Υπάρχουν ευκαιρίες να συναντηθούν με άλλους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με αποφοίτους, καθώς και με τους καθηγητές του προγράμματος και τους διαχειριστές.
  • Το δεύτερο έτος του προγράμματος δαπανάται εξ ολοκλήρου στη Σχολή Κοινωνικής Εργασίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο (SDSU). Οι φοιτητές συμμετέχουν σε πρακτική άσκηση 16 ωρών / εβδομάδα στο πλαίσιο του πρώτου έτους του προγράμματος MSW.
  • Το πρώτο εξάμηνο του τρίτου έτους δαπανάται και στα δύο θεσμικά όργανα. Οι φοιτητές λαμβάνουν δύο μαθήματα στο SDSU και το υπόλοιπο των μαθημάτων τους βρίσκεται στην Καλιφόρνια Δυτική. Οι φοιτητές αρχίζουν να εργάζονται στις διατριβές τους ή να γράφουν επιστημονικά εναλλακτικά αυτή τη στιγμή. Η απαίτηση αυτού του μεταπτυχιακού διπλώματος είναι διεπιστημονική εργασία που εποπτεύεται από κοινού από καθηγητές και στα δύο ιδρύματα.
  • Το δεύτερο εξάμηνο του τρίτου έτους δαπανάται αποκλειστικά στην Καλιφόρνια Δυτική, όπου οι μαθητές παρακολουθούν συνεχώς την απαίτηση γραφής τους. Πολλοί φοιτητές συμμετέχουν στο Κλινικό Εξωτερικό μας Πρόγραμμα, ξοδεύοντας μέχρι 40 ώρες την εβδομάδα που εργάζονται σε ένα πραγματικό γραφείο ή γραφείο.
  • Το τέταρτο έτος του προγράμματος δαπανώνται και στα δύο θεσμικά όργανα. Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε μια άλλη πρακτική μέσω της Σχολής Κοινωνικής Εργασίας, σε μια θέση που έχει επιλεγεί για τη διεπιστημονική της πρακτική, σε συνεργασία με δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς. Οι μαθητές ολοκληρώνουν τις γραπτές απαιτήσεις εργασίας τους.

Υπάρχουν διάφορα διεπιστημονικά μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών της Δυτικής Καλιφόρνιας. Αυτά τα μαθήματα βοηθούν στην ενσωμάτωση των δύο κλάδων. Για παράδειγμα, το μάθημα παιδικής μέριμνας παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξετάσουν θέματα ευημερίας των παιδιών από διάφορες επαγγελματικές προοπτικές. Οι μαθητές λαμβάνουν καθοδήγηση από τους συμβούλους των σχολών τους σχετικά με τα κατάλληλα μαθήματα μαθημάτων.

Μεταφορά πιστώσεων

  • Οι φοιτητές μεταφέρουν 12 μονάδες μαθημάτων από το SDSU στην Καλιφόρνια Western προς τις απαιτήσεις βαθμολόγησης.
  • Μεταφέρουν 6 μονάδες πίστωσης από μαθήματα Western California που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών κοινωνικής εργασίας στο SDSU.
  • Οι φοιτητές λαμβάνουν 3 μονάδες Ανεξάρτητης Μελέτης στην Καλιφόρνια Δυτική για να εργαστούν για το γραπτό έργο του κυρίου τους (διατριβή ή "αναθεώρηση του νόμου" εναλλακτική λύση).
  • Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κερδίσουν μέχρι και 5 μονάδες πίστωσης στην Καλιφόρνια Western για την τέταρτη χρονιά τοποθέτησής τους στην οποία αποκτούν νομική και κοινωνική επαγγελματική εμπειρία.
  • Η γραπτή εργασία που απαιτείται για το μεταπτυχιακό δίπλωμα SDSU ικανοποιεί επίσης την επιστημονική απαίτηση γραφής στην Καλιφόρνια Δυτική.

Ισχύουν

Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση χωριστά στη California Western School of Law και στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.

Μόλις γίνουν δεκτοί και στα δύο σχολεία, οι υποψήφιοι θα επιλεγούν για συμμετοχή στο πρόγραμμα από ειδική επιτροπή εισδοχής αποτελούμενη από εκπροσώπους και των δύο ιδρυμάτων. Οι εισδοχές στο Πρόγραμμα Διπλού Βαθμού θα βασίζονται στο προπτυχιακό ΣΔΣ του υποψήφιου, στο βαθμό LSAT, στη σχετική πρακτική και σε άλλα κριτήρια.

Οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια μέσω της Καλιφόρνιας Western.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποCalifornia Western School of Law »

Τελευταία ενημέρωση November 13, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη