Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα Hawai'i Visiting International Professionals (VIP) παρέχει στους αλλοδαπούς νομικούς και επιχειρηματίες την ευκαιρία να μελετήσουν το αμερικανικό και το διεθνές δίκαιο μέσω ενός προγράμματος μαθημάτων που παρέχεται σε μη πιστωτικό, μη πτυχίο. Το πρόγραμμα VIP είναι ιδανικό για επαγγελματίες στα μέσα επαγγελματικής σταδιοδρομίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες σπουδές στο δίκαιο, αλλά δεν επιδιώκουν πτυχίο. Χαιρετίζουμε επίσης τους πτυχιούχους LLM που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσθετη κατάρτιση στο αμερικανικό δίκαιο ή προετοιμάζονται να πάρουν μια αμερικανική εξέταση για το μπαρ, εστιάζοντας σε μαθήματα σχετιζόμενα με μπαρ.

Το πλήρες πρόγραμμα VIP ξεκινά κάθε χρόνο τον Αύγουστο και τελειώνει τον Μάιο, αλλά οι υποψήφιοι που δεν μπορούν να περάσουν το πλήρες ακαδημαϊκό έτος στη Νομική Σχολή μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα VIP μόνο για ένα εξάμηνο. Οι συμμετέχοντες VIP μπορούν να εγγραφούν ως 17 ώρες πίστωσης ανά εξάμηνο των τάξεων ως ελεγκτές. Παρόλο που οι VIP συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να λάβουν τα περισσότερα μαθήματα Νομικής Σχολής, η εγγραφή εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του χώρου και την έγκριση του εκπαιδευτή του μαθήματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα αντίγραφο του ελεγκτή και ένα πιστοποιητικό VIP από τη Νομική Σχολή. Τα ελεγχόμενα μαθήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση οποιωνδήποτε απαιτήσεων πτυχίου άλλων προγραμμάτων στο Πανεπιστήμιο του Hawai'i.

Τα μέλη του προγράμματος VIP είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν σε όλες τις δραστηριότητες του Νομικού Σχολείου και είναι πλήρως ενσωματωμένα στην κοινότητα του Νομικού Σχολείου μας. Οι συμμετέχοντες VIP περιλαμβάνονται επίσης σε προσανατολισμό και άλλες ειδικές εκδηλώσεις που προσφέρονται στους φοιτητές του LLM και στους επισκέπτες μελετητές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Να εφαρμόσει:

Μια αίτηση για το πρόγραμμα VIP πρέπει να περιέχει το έντυπο αίτησης VIP, μια προσωπική δήλωση και βιογραφικό σημείωμα, το τέλος αίτησης των $ 60, δύο συστατικές επιστολές, τεκμηρίωση οικονομικής υποστήριξης και ένα αντίγραφο της σελίδας βιο-πληροφοριών διαβατηρίου. Η δοκιμή TOEFL, IELTS ή ισοδύναμη αγγλική γλώσσα απαιτείται επίσης. η συνιστώμενη ελάχιστη βαθμολογία TOEFL για τους αιτούντες VIP είναι 500 (CBT 173, IBT 61).

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σε συνεχή βάση και η αποδοχή θα γίνει με διαστημική βάση. Εντούτοις, οι αιτούντες ενημερώνονται ότι η επεξεργασία των θεωρήσεων μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, επομένως πρέπει να ισχύσουν το συντομότερο δυνατό.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law »

Τελευταία ενημέρωση October 4, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη