Πρόγραμμα Juris Doctor (JD)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το καινοτόμο πρόγραμμα Juris Doctor (JD) μας δίνει έμφαση στην κατάρτιση με βάση τις δεξιότητες και σας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική σταδιοδρομία στο νομικό επάγγελμα.

Στο πρώτο σας έτος:

Χτίζετε τα θεμέλια για επιτυχημένη νομική πρακτική μέσω παραδοσιακών μαθημάτων πρώτου έτους με έμφαση στη νομική ανάλυση, έρευνα και γραφή και αρχίζετε συνάντηση με τους συμβούλους σταδιοδρομίας για τον εντοπισμό ευκαιριών εργασίας στο νομικό σχολείο και πέραν αυτού.

Στο δεύτερο έτος:

Θα συμμετάσχετε στο πολυαναμενόμενο πρόγραμμα STEPPS, όπου θα μάθετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ηθική πρακτική του νόμου μέσω μιας σειράς μαθημάτων προσομοίωσης πελάτη-δικηγόρου. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για τις εξετάσεις bar και μια καριέρα στο νόμο. Εξειδικευμένα μαθήματα και ευκαιρίες βιωματικής μάθησης είναι επίσης διαθέσιμες.

Στο τρίτο έτος:

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Κλινικής Εξωτερικής Διαχείρισης, όπου λαμβάνετε ακαδημαϊκή πίστωση ενώ εργάζεστε σε δικηγορικό γραφείο, δημόσιο γραφείο, δικαστικό τμήμα ή άλλη νομική τοποθέτηση. Και, ολοκληρώνετε την προετοιμασία σας για την εξέταση του μπαρ.

Μετά την αποφοίτηση:

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο επιτυχημένο Πρόγραμμα Ανασκόπησης Bar, το οποίο παρέχει πρόσθετη προετοιμασία για την εξέταση του μπαρ.

JD Curriculum

Το πρόγραμμα σπουδών μας προσφέρει μια ευρεία και ποικίλη επιλογή μαθημάτων που περιλαμβάνουν σύγχρονα πεδία όπως η βιοτεχνολογία, η νομοθεσία για την υγεία, η ψυχαγωγία και το αθλητικό δίκαιο, η εναλλακτική επίλυση διαφορών και η πνευματική ιδιοκτησία.

Περιοχές συγκέντρωσης

Μπορείτε να εξειδικεύσετε σε πολλούς τομείς του δικαίου, όπως:

  • Επιχειρηματικό Δίκαιο
  • Δημιουργική επίλυση προβλημάτων
  • Πρόγραμμα Ποινικής Δικαιοσύνης
  • ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
  • Εργατικού και εργατικού δικαίου

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν έναν από αυτούς τους τομείς συγκέντρωσης λαμβάνουν επίσημη αναγνώριση στο αντίγραφό τους.

Πρόγραμμα STEPPS

Στο πρόγραμμα STEPPS, έμπειροι δικηγόροι συνεργάζονται μαζί σας σε ένα προσομοιωμένο δικηγορικό γραφείο, σας προπονούν και σας δίνουν ευκαιρίες να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει για επαγγελματική υπευθυνότητα σε έναν κόσμο όπου οι κανόνες των συγκρούσεων και των διλημμάτων αφθονούν.

Θα πάρετε την πρακτική σε όλα από την συνέντευξη των πελατών (οι οποίοι είναι αμειβόμενοι ηθοποιοί), την παροχή συμβουλών, την έρευνα και τη διαπραγμάτευση στα καλύτερα σημεία επαγγελματικής επικοινωνίας και εθιμοτυπίας.

Πρόγραμμα κλινικής εξωτερικής βοήθειας

Στο τρίτο σας έτος, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Κλινικής Εξωτερικής Διαχείρισης, όπου λαμβάνετε ακαδημαϊκή πίστωση ενώ εργάζεστε σε ένα πραγματικό νομικό περιβάλλον.

Υπάρχουν ευκαιρίες για εξωτερικούς συνεργάτες για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και οι περισσότεροι σπουδαστές της Δυτικής Καλιφόρνιας συμμετέχουν στο πρόγραμμα κλινικής εξωτερικής πολιτικής.

Μπορείτε να είστε εξωτερικοί σε οποιοδήποτε είδος γραφείου ή τομέα δικαίου. Οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις προ-εγκεκριμένες τοποθετήσεις εξωτερι- κής θέσης ή να ξεκινήσουν από μόνα τους ένα εξωτερικό πλοίο στο Σαν Ντιέγκο ή οπουδήποτε στον κόσμο, προσθέτοντας μια πολιτισμική εμπειρία στην πρακτική ευκαιρία εκμάθησης.

Πρόγραμμα ανασκόπησης μπαρ

Μετά την αποφοίτησή σας, μπορείτε να συμμετάσχετε στο επιτυχημένο Πρόγραμμα Ανασκόπησης Bar, το οποίο παρέχει επιπλέον προετοιμασία για την εξέταση του μπαρ.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια πλήρη ανασκόπηση όλων των θεμάτων που δοκιμάστηκαν στην Καλιφόρνια Bar Examination, καθώς και εργαστήρια δοκίμων, εργαστήρια ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, εργαστήρια δοκιμών επιδόσεων, αρκετές προσομοιωμένες εξετάσεις και ομαδική και ατομική καθοδήγηση.

Επιλογές δύο ετών και μερικής απασχόλησης

Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο τριμήνου επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές να σπουδάσουν το δίκαιο όλο το χρόνο και να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε δύο χρόνια. Η California Western προσφέρει επίσης πρόγραμμα μερικής απασχόλησης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse ... περαιτέρω

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse society, who can use the law effectively and creatively. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη