Πρόγραμμα Master of Laws (LL.M.)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα Master of Laws του NSU (LL.M.) σας προσφέρει ένα ευέλικτο και παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών που σας προετοιμάζει για ηγετικούς ρόλους και επαγγελματική αξία στην καριέρα σας. Ο βαθμός του προγράμματος Master of Laws (LL.M.) έχει σχεδιαστεί για Αμερικανούς και ξένους δικηγόρους για να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο νομικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, έτσι ώστε οι δικηγόροι να μπορούν να συμμετέχουν στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη σε κατάλληλες στιγμές για να οικοδομήσουν το εύρος της νομικής τους πρακτικής και να ενισχύσουν την επιτυχία τους χωρίς να σταματήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Το LL.M. μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο πλήρους ή δύο χρόνια μερικής απασχόλησης μέσω των online ή στις επιλογές πανεπιστημιούπολη.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους μάθημα ή να επιλέξουν έναν από τους τομείς εστίασης της NSU:

 • Νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ψηφιακής ασφάλειας και τεχνολογίας (online)
 • Επιχειρηματική και Επιχειρηματική Συμβουλευτική (στην πανεπιστημιούπολη)
 • Υγεία Νόμος (στην πανεπιστημιούπολη)
 • Διεθνές Δίκαιο (στην πανεπιστημιούπολη)
 • Διαδικασία επίλυσης διαφορών και επίλυσης διαφορών (στην πανεπιστημιούπολη)
 • Επιλέξτε ένα προσωπικό πρόγραμμα σπουδών

129646_istock-677893280-2.jpg

Online LL.M.

Το online LL.M. πρόγραμμα σπουδών είναι διαθέσιμο για την εστίαση στο IP, Cybersecurity και Technology Law. Η ικανότητα να αποκρύπτει ζωτικής σημασίας νομικές δεξιότητες από οποιαδήποτε τοποθεσία με πρόσβαση στο διαδίκτυο επιτρέπει σε επαγγελματίες φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα μετά από εργάσιμες ώρες χωρίς να ξοδεύουν χρόνο και πόρους που μετακινούνται προς και από την πανεπιστημιούπολη.

Υβριδικό ή On Campus LL.M.

LL.M. οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαθήματα τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο, δημιουργώντας την ιδανική υβριδική μορφή για κάθε μαθητή.

Σχολή

Αναπόσπαστο μέρος του Shepard Broad College of Law είναι η σχολή μας. Είναι αληθινά μέντορες και μοντέλα ρόλων που σας προκαλούν και σας εμπνέουν. Η τεχνογνωσία και η ικανότητά τους σε καθιερωμένους και αναδυόμενους τομείς δικαίου αποτελούν τη γέφυρα ανάμεσα στην παράδοση και την εξέλιξη του νομικού επαγγέλματος. Ο νόμος NSU έχει 18 χρόνια εμπειρίας στη διαδικτυακή διδασκαλία και υποστήριξη φοιτητών που επιλέγουν να παρακολουθήσουν μαθήματα από απόσταση.

LL.M. Διαδικασία αίτησης

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές σε συνεχή βάση. Μόλις συμπληρωθεί ένας όρος, οι αιτήσεις θα εξεταστούν για τον επόμενο όρο.

Όλες οι προθεσμίες είναι στις 11:59 μ.μ., Ανατολική ώρα των ΗΠΑ.

 • Η προθεσμία υποβολής είναι η 1η Ιουνίου.
 • Χρονική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Νοεμβρίου.
 • Καλοκαιρινή προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Μαρτίου.

Όλες οι προθεσμίες σηματοδοτούν την ημερομηνία κατά την οποία όλες οι αιτήσεις στο LL.M. Το πρόγραμμα θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Εφαρμογών της LSAC του Συμβουλίου Εισαγωγής στη Σχολή Νομικών (LSAC). Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως τα αντίγραφα, θα πρέπει να παραληφθούν από το LSAC όσο το δυνατόν πιο κοντά στην προθεσμία.

Επιλεξιμότητα προγράμματος

Οι υποψήφιοι των ΗΠΑ στο LL.M. το πρόγραμμα πρέπει να έχει λάβει ιατρικό δίπλωμα και να έχει δύο ή περισσότερα έτη εμπειρίας στην πρακτική του νόμου.

Οι υποψήφιοι από χώρες εκτός ΗΠΑ πρέπει να έχουν κερδίσει ένα πρώτο πτυχίο νομικής που τους δίνει το δικαίωμα να ασκούν το δίκαιο στις χώρες καταγωγής τους. Η επαγγελματική εμπειρία μετά την ολοκλήρωση του αλλοδαπού πτυχίου προτιμάται.

Δίδακτρα και αμοιβές

Για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 LL.M. τα δίδακτρα χρεώνονται ανά ώρα πίστωσης με επιτόκιο $ 1.450. Οι πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν και τα δίδακτρα και τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές.

Προσωπικό και Σύμβουλοι

Σούζαν Στέφαν

Αναπληρωτής Κοσμήτορας Μεταπτυχιακών και Ηλεκτρονικών Προγραμμάτων και Αναπληρωτής Καθηγητής του Δικαίου

 • Email: sstephan@nova.edu
 • Τηλέφωνο: (954) 361-3611 ή 1-800-541-6682 Εξωτ. 26289

Jennifer McIntyre

Βοηθός κοσμήτορας για ηλεκτρονικά προγράμματα

 • Email: mcintyre@nova.edu
 • Τηλέφωνο: (954) 262-6079 ή 1-800-541-6682 Εξωτ. 26079
 • LLMAdmissions@nova.edu
 • 1-800-326-3660
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... περαιτέρω

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Διαβάστε Λιγότερα
Φορτ Λόντερντεϊλ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη