Filter
Πτυχίο Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 LL.Bs σε Εγκληματολογία

Για εκείνους που επιδιώκουν μια καριέρα στο νόμο, ένα Bachelor of Laws (LLB) επιτρέπει στους περισσότερους αποφοίτους να ασκήσουν το δίκαιο ανάλογα με τη χώρα. Το ακαδημαϊκό μάθημα θέτει τα θεμέλια για την κατανόηση του δικαίου και παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για την πρακτική του δικαίου.

Τι είναι το LLB στην Εγκληματολογία; Τα μαθήματα επικεντρώνονται στον νόμο με μια πραγματική εφαρμογή. Οι μαθητές θα μάθουν τα βασικά θεμέλια του δικαίου και της εγκληματολογίας, καθώς και η δεοντολογία, οι νομικές έννοιες και τα νομικά συστήματα. Το μάθημα διδάσκει επίσης την ψυχολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνιολογία των μελετητών για να προετοιμαστούν για τη ζωή που εργάζονται με την εγκληματική νοοτροπία. Ορισμένα προγράμματα προσφέρουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Τα προγράμματα χρειάζονται μόλις τρία χρόνια και μέχρι έξι χρόνια για να ολοκληρωθούν.

Οι ικανές αναλυτικές και κριτικής σκέψης δεξιότητες είναι απαραίτητες συνιστώσες του πτυχίου, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους σπουδαστές εκτός του εργατικού δυναμικού στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και τις γενικές αποφάσεις ζωής. Η βαθειά κατανόηση του νόμου βοηθά τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να κατανοήσουν το γενικό πολιτικό τοπίο και να δώσουν μια γενική κατανόηση των άλλων.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να ξοδέψουν χρόνο για να διερευνήσουν το κόστος συμμετοχής στο επιλεγμένο πρόγραμμα LLB και πρόσθετων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του δωματίου και του σκάφους. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το ίδρυμα και την τοποθεσία.

Οι απόφοιτοι με LLB στην Εγκληματολογία έχουν πάει να γίνουν ποινικοί δικηγόροι, αλλά πολλοί έχουν επίσης επιδιώξει μια σταδιοδρομία που συνεργάζεται με την επιβολή του νόμου για να πιάσει εγκληματίες και να λύσει υποθέσεις. Ορισμένες πιθανές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν την είσοδο σε εγκληματολόγο, υπάλληλο υπό όρους ή υπό δοκιμασία, αστυνομικό ντετέκτιβ και τεχνικό ιατροδικαστικής. Οι απόφοιτοι έχουν ακόμη επιλέξει να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να προσφέρει η διεθνής κοινότητα. Οι περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης προσφέρουν στους πτυχιούχους την ευκαιρία να διατηρούν τις κοινότητες ασφαλείς και να βοηθούν τους άλλους.

Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της διδασκαλίας στην πανεπιστημιούπολη ή της ευελιξίας μιας ηλεκτρονικής τάξης για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Ξεκινήστε τα επόμενα βήματα με την αναζήτηση του προγράμματος παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Εγκληματολογία

The University of Law Undergraduate Programmes

Ο νόμος περί εγκληματολογίας LLB (Hons) με το έτος ίδρυσης είναι τετραετής ειδικευμένο δίπλωμα δικαίου. Το μάθημα επικεντρώνεται σε βασικά νομικά θέματα και ποικίλες πτυχ ... [+]

LLB (Hons) Νόμος με την εγκληματολογία με το έτος ίδρυσης

Ο νόμος μας περί εγκληματολογίας με το έτος ίδρυσης (LLB) (Hons) είναι τετραετής ειδικευμένος βαθμός δικαίου. Το μάθημα επικεντρώνεται σε βασικά νομικά θέματα και ποικίλες πτυχές της εγκληματολογίας, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος, της ποινικής δικαιοσύνης και της εγκληματικής συμπεριφοράς. Οι ενότητες του νόμου παρέχονται κατά κύριο λόγο από επαγγελματίες ειδικούς δικηγόρους με υψηλό επίπεδο προσωπικής διδασκαλίας. Το μάθημα έχει πρακτική εστίαση, με πραγματική εφαρμογή του νόμου και της εγκληματολογίας. Η απασχολησιμότητα ενσωματώνεται στο μάθημα για να σας δώσει τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται από τους σημερινούς εργοδότες. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον νομικό τομέα ή, ειδικότερα, στο πλαίσιο του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης. Το πρώτο έτος είναι ένα έτος του Ιδρύματος, το οποίο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κατανόησης του νομικού τομέα και των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του πλήρους κύκλου σπουδών. Το Πανεπιστήμιο του Νότου απονεμήθηκε μια ασημένια βαθμολογία στο Teaching Excellence και το Student Outcomes Framework (TEF) τον Ιούνιο του 2019. Βρήκαμε ότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους σπουδαστές μας και υπερβαίνουμε συνεχώς τις αυστηρές εθνικές απαιτήσεις ποιότητας για το Βρετανικό ανώτερο εκπαίδευση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Law Undergraduate Programmes

Ο νόμος μας για την εγκληματολογία είναι τριετής ειδικευμένος βαθμός δικαίου. Το μάθημα επικεντρώνεται σε βασικά νομικά θέματα και ποικίλες πτυχές της εγκληματολογίας, συ ... [+]

LLB (Hons) Νόμος με την Εγκληματολογία

Ο νόμος μας για την εγκληματολογία είναι τριετής ειδικευμένος βαθμός δικαίου. Το μάθημα επικεντρώνεται σε βασικά νομικά θέματα και ποικίλες πτυχές της εγκληματολογίας, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος, της ποινικής δικαιοσύνης και της εγκληματικής συμπεριφοράς. Οι ενότητες του νόμου παρέχονται κατά κύριο λόγο από επαγγελματίες ειδικούς δικηγόρους με υψηλό επίπεδο προσωπικής διδασκαλίας. Το μάθημα έχει πρακτική εστίαση, με πραγματική εφαρμογή του νόμου και της εγκληματολογίας. Η απασχολησιμότητα ενσωματώνεται στο μάθημα για να σας δώσει τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται από τους σημερινούς εργοδότες. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον νομικό τομέα ή, ειδικότερα, στο πλαίσιο του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά