Filter
Πτυχίο Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 LL.Bs σε Εμπορικό Δίκαιο

Ένα LLB απονέμεται σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει το μάθημα δικαίου ή πρότυπο πρόγραμμα δικαίου. Είναι πτυχίο σε πτυχίο και απαιτείται πρόσθετη κατάρτιση ή εκπαίδευση στις περισσότερες χώρες για απόφοιτο στην πρακτική άσκηση του δικαίου. Για την αποδοχή σε πρόγραμμα LLB απαιτείται συνήθως πανεπιστημιακό επίπεδο ή εκπαίδευση κολλεγίων.

Τι είναι το LLB στο Εμπορικό Δίκαιο; Πρόκειται για πτυχίο νομικής με έμφαση στις επιχειρήσεις. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που τους βοηθούν να γίνουν εμπορικά γνωστά και να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του επιχειρηματικού δικαίου. Οι τάξεις μπορούν να καλύπτουν θέματα όπως το ποινικό δίκαιο, το δίκαιο των συμβάσεων, οι αδικοπραξίες, η επίλυση διαφορών, το εμπορικό δίκαιο, το εταιρικό δίκαιο στο πλαίσιο και η παγκοσμιοποίηση, το εμπόριο και οι φυσικοί πόροι.

Πολλοί απόφοιτοι θεωρούν ότι εγκαταλείπουν το σχολείο με μια ποικιλία δεξιοτήτων. Μπορούν να αναπτύξουν την ικανότητα να ερμηνεύουν και να εξηγούν σαφώς περίπλοκες πληροφορίες. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν ισχυρές δεξιότητες γραφής και έρευνας. Αυτές οι ικανότητες μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να προχωρήσουν στην καριέρα τους.

Μια LLB στο Εμπορικό Δίκαιο προσφέρεται σε πολλές δικαιοδοσίες κοινού δικαίου. Το κόστος της διδασκαλίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία του πανεπιστημίου. Αφού ερευνήσετε και επιλέξτε ένα ίδρυμα που θα παρακολουθήσετε, επικοινωνήστε απευθείας με το σχολείο για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής.

Ένα LLM στο Εμπορικό Δίκαιο είναι ένα πτυχίο που μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να προχωρήσουν σε ένα LLM ή ένα εκπαιδευτικό μάθημα για την εξέταση bar για να γίνουν δικηγόρος. Τα άτομα που ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επιχειρήσεις μπορούν να εγκαταλείψουν το σχολείο με στέρεες βάσεις στο εμπορικό δίκαιο, προετοιμάζοντάς τους να προχωρήσουν σε μια σειρά επιχειρηματικών ρυθμίσεων. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να προετοιμαστούν για σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικοί, τραπεζίτες, διευθυντές επιχειρήσεων ή μη κερδοσκοπικών οργανισμών και διευθυντές χρηματοδότησης ή ανθρώπινου δυναμικού.

Ένα LLM στο Εμπορικό Δίκαιο προσφέρεται σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Διαδικτυακά μαθήματα μπορεί να είναι διαθέσιμα μέσω ορισμένων προγραμμάτων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Εμπορικό Δίκαιο

University of Greenwich

Το πρόγραμμα LLB Hons Εμπορικού Δικαίου είναι νέα στο Greenwich - η πρώτη εισαγωγή των σπουδαστών που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2015 - και έχει ως στόχο να αξιοποιήσει τ ... [+]

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι πληροφορίες σε αυτό το site αφορά το πρόγραμμα αρχίζει το Σεπτέμβριο 2016.

Το πρόγραμμα LLB Hons Εμπορικού Δικαίου είναι νέα στο Greenwich - η πρώτη εισαγωγή των σπουδαστών που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2015 - και έχει ως στόχο να αξιοποιήσει την επιτυχία της καθιερωμένης πρόγραμμα LLB Hons Νόμου μας.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα - συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, των τελών του προγράμματος και ο τρόπος μελέτης - και μελέτη με τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Greenwich, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά και η Νομική Σχολή του θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω e-mail.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Diploma University of Applied Sciences

Η μελέτη Δίκαιο των Επιχειρήσεων μπορεί να ολοκληρωθεί στο εθνικό κέντρα μελέτης ΔΙΠΛΩΜΑ ως εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με μερική απασχόληση ή αντιμετωπίζουν διδασκαλίας πλ ... [+]

Ο Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Νόμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το εθνικό κέντρα μελέτης ΔΙΠΛΩΜΑ Μελέτες απόσταση παράλληλα με την καριέρα ή μελέτες παρουσία πλήρους απασχόλησης στο Bad Sooden-Allendorf με το κράτος-εγκεκριμένο Πτυχίο να ολοκληρωθεί. Η τυπική διάρκεια των σπουδών στο Η εξ αποστάσεως μάθηση 7 εξάμηνο και Παρουσία μελετά 6 εξάμηνα.

Πτυχίο Νομικής Επιχειρήσεων

Ο στόχος είναι η απόκτηση γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων στους τομείς της επιστήμης Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δεξιά και μία εσοχή στον τεχνικό Επιλογής τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, συγχωνεύσεις και εξαγορές ή Δίκαιο Ακινήτων.... [-]

Γερμανία Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nuremberg Wiesbaden Wuppertal Germany Online  + 21 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 - 7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά