Filter
Πτυχίο Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα LL.Bs σε Σπουδές Αστικού Δικαίου

Μια LLB, ή Bachelor of Laws, είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που συχνά λαμβάνεται από φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στο επάγγελμα του νομικού. Το πρόγραμμα είναι συνήθως τριών έως τεσσάρων ετών και συχνά εισάγει έναν μαθητή στις κύριες έννοιες, τις θεωρίες και την ιστορία του δικαίου.

Τι είναι το LLB στις μελέτες αστικού δικαίου; Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα στο νομικό επάγγελμα, εισάγοντάς τους σε θέματα που σχετίζονται με το νόμο μέσω διδασκαλίας, μελέτης, έρευνας, διαλέξεων και σεμιναρίων. Οι κύριοι τομείς μελέτης μπορούν να περιλαμβάνουν συμβάσεις, διαθήκες, ατυχήματα και περιουσιακά στοιχεία που οδηγούν σε διαφωνίες μεταξύ και μεταξύ ανθρώπων και άλλων οντοτήτων. Τα μαθήματα συχνά σχεδιάζονται για να δώσουν στην πτυχιούχο εμπιστοσύνη σε μια νομική σταδιοδρομία, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση για να εξερευνήσετε άλλους τομείς και τομείς μελέτης.

Οι μαθητές που παρακολουθούν αυτό το πρόγραμμα σπουδών συχνά αναπτύσσουν ισχυρές δεξιότητες οργάνωσης που τους βοηθούν στην εργασία και στις προσωπικές προσπάθειες. Μπορούν να αποκτήσουν εμπειρογνωμοσύνη για την εκδίκαση διαφορών μεταξύ των μερών, καθώς και να έχουν τη δυνατότητα να συντάσσουν συμβάσεις και διαθήκες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε διευρυμένες επιλογές σταδιοδρομίας.

Το κόστος αυτού του προγράμματος θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων, της στέγασης, της διάρκειας του προγράμματος, των βιβλίων και των υλικών. Η επικοινωνία με το σχολείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε τα τελικά έξοδα για κάθε πρόγραμμα.

Οι σπουδαστές που αποφοιτούν με μια LLB συχνά συνεχίζουν να συνεχίζουν τις σπουδές τους στον νομικό τομέα. Μπορούν συνήθως να αναζητήσουν εργασία ως παραϊγαλέας, κυβερνητικός υπάλληλος, ερευνητής ή τεχνικός αρχείων. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια καριέρα ως δικηγόρος, δικαστής, δικηγόρος ασθενούς, νομικός σύμβουλος, νομικός λέκτορας και νομικός ερευνητής. Οι απόφοιτοι συχνά βρίσκουν δουλειά με δικηγορικά γραφεία, κρατικές υπηρεσίες, εταιρείες, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Το LLB στις μελέτες αστικού δικαίου προσφέρεται σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Αστικού Δικαίου

The University of Law Undergraduate Programmes

Διπλό πτυχίο στο Πανεπιστήμιο IE, Ισπανία. Ένα τετραετές πρόγραμμα. Θα γνωρίσετε μια πραγματικά διεθνή μαθησιακή εμπειρία συνδυάζοντας σπουδές τριών ετών με το Πανεπιστήμ ... [+]

LL.B Αστικού και Αγγλικού Δικαίου

Διπλό πτυχίο στο Πανεπιστήμιο IE, Ισπανία. Ένα τετραετές πρόγραμμα. Θα γνωρίσετε μια πραγματικά διεθνή μαθησιακή εμπειρία συνδυάζοντας σπουδές τριών ετών με το Πανεπιστήμιο IE και ένα τέταρτο έτος στο Πανεπιστήμιο του Νόμου. Οι επιτυχημένοι φοιτητές θα λάβουν τόσο ένα ισπανικό πτυχίο και ένα ειδικό πτυχίο νομικής στην Αγγλία και την Ουαλία. Το Dual-LLB θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα εξαιρετικό προφίλ και να σας καθοδηγήσει σε μια πορεία για να γίνετε επαγγελματίας του διεθνούς δικαίου. Όλες οι αιτήσεις γίνονται απευθείας στο Πανεπιστήμιο IE.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Ισπανία Móstoles
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά