Διεθνών Σπουδών στη Νομική Σχολή του Deusto έχουν μακρά εμπειρία τόσο στον τομέα της διδασκαλίας και στον τομέα της έρευνας (Mundus Plus Erasmus, ευρωπαϊκά προγράμματα Ορίζοντας 2020).

Τι είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα;

Αυτό είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα εξειδίκευσης που επιτρέπει την επιλεκτική εμβάθυνση εντατική και περίπλοκη και τρέχοντα προβλήματα της διεθνούς νομικής πραγματικότητας.

Το προφίλ συμμετέχων

Αυτό είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα εξειδίκευσης για τους μαθητές στον τομέα του δικαίου:

  • Οι φοιτητές με πτυχίο ή Πτυχίο Νομικής

Επίσης, δεν έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση του τίτλου άτομα με Πτυχίο ή υποστηρίζονται στις Διεθνείς Σχέσεις, Πολιτική Επιστήμη, Κοινωνιολογία και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

διδακτέα ύλη

Δίπλωμα, το οποίο αποτελείται από 30 ECTS, προσφέρει τα δύο δρομολόγια την εξειδίκευση που λαμβάνεται με την επιλογή των θεμάτων που προσφέρονται:

Δρομολόγιο θέμα της Διακρατικής Νόμου και Εμπορίου

6

Θέματα διαδρομή Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο ECTS
Περιβαλλοντική Πολιτική νόμο και την ΕΕ για την Αειφόρο Ανάπτυξη 6
Δίκαιο και Διαφορετικότητα σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο 6
Μετανάστευση, το Άσυλο και Προσφύγων Νόμου 6
Μεταβατική Δικαιοσύνη και το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο 6
Η διαφάνεια, Δημόσιας Accountabillity και το Διεθνές Δίκαιο Φορολογικό 6


Γιατί να το Προηγμένο Πρόγραμμα στις Διεθνείς Νομικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Deusto;/>

1. Όντας ένα πανεπιστήμιο με μια μακρά παράδοση στη διεθνή Διδασκαλία

Διεθνών Σπουδών στη Νομική Σχολή του Deusto έχουν μακρά εμπειρία τόσο στον τομέα της διδασκαλίας και στον τομέα της έρευνας (Mundus Plus Erasmus, ευρωπαϊκά προγράμματα Ορίζοντας 2020). Η σχολή αποτελείται από ακαδημαϊκούς και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στη διεθνή σκηνή, μέρος των ακαδημαϊκών ενώσεων (UACES, Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαίου Τμήματα, AEPDIRI, CIRIEC, ENCLE, κλπ ..), οδηγώντας ανταγωνιστική διεθνή προγράμματα (Ορίζοντας 2020) συμβάλλοντας στο να γίνει Deusto ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν διεθνές νομικό περιβάλλον μελέτες.

Εκτός από τη στιγμή που συμμετέχει στην Α 'Ευρωπαϊκό Διδακτορικό ΝΟΜΟΥ

2. Επειδή η Νομική Σχολή είναι πρωτοπόρος στις Ευρωπαϊκές Σπουδές

Νομική Σχολή έχει πρωτοπορήσει στον τομέα της κατάρτισης των ευρωπαϊκών σπουδών. Ήταν ο πρωτοπόρος δημιουργία του πρώτου Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών το 1979 και ήταν η πρώτη που ενσωματώνει τα προγράμματα σπουδών του νόμου ειδική κατάρτιση σε θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Επομένως, έχει αναγνωριστεί από την Επιτροπή Europeacon διάφορες στρατηγικές δράσεις, όπως τρεις έδρες Jean Monnet, ένα Κέντρο Αριστείας και δύο ενότητες.

3. Επειδή έχουμε ένα εξαιρετικό κατάταξη θέση

Πανεπιστήμιο Deusto έχει αναγνωριστεί ως 1η Πανεπιστήμιο διδασκαλίας (U-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2017).

4. Με έχουν ενεργό ένταξη στην Πανεπιστημιούπολη της Διεθνούς Αριστείας

Deusto έχει μια μόνιμη σφραγίδα του Campus της Διεθνούς Αριστείας από την ισπανική κυβέρνηση (Αρίστος Campus Mundus). Στον τομέα του δικαίου, προσδίδει ένα διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα στο δίκαιο των επιχειρήσεων με το συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο, ICADE, και Διδακτορικό Πρόγραμμα (PhD) στο Επιχειρησιακό Δίκαιο, με ESADE και ICADE.

5. Διεθνείς συμφωνίες

Συμφωνώ Erasmus με 49 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια σε 18 χώρες για 150 μαθητές. Καθώς και 14 διμερείς συμφωνίες με πανεπιστήμια στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Χιλή, Ηνωμένες Πολιτείες, τη Δημοκρατία της Κορέας, το Μεξικό και το Περού για 28 μαθητές.

ευκαιρίες σταδιοδρομίας

  • Εταιρείες (Εμπόριο, Στρατηγική και Outsourcing? Συμμόρφωσης ή διεθνείς Συμμόρφωσης, Παροχή υπηρεσιών συμβούλου, Τομείς Δικαίου Ανταγωνισμού ...)
  • κυβέρνηση (εξωτερική δράση? προσωπική και θεσμική εκπροσώπηση στο εξωτερικό? Τμήματα της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας ...)
  • διεθνείς οργανισμούς, φορείς ανάπτυξης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
  • Με μια διεθνή όργανα ΜΚΟ, Ισότητας και κατά των διακρίσεων, τις υπηρεσίες τους Πρόσφυγες, το Άσυλο και τη Μετανάστευση
  • Παρατηρητήρια, δεξαμενές σκέψης και διεθνείς εκπρόσωποι των ομάδων συμφερόντων
  • Διπλωματία, Διεθνής Πολιτική και Τμήματα Ασφάλειας και Στρατηγικής
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
10 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,500 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη