Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί ένα πρόγραμμα Στην ισλαμική Οικονομικών και Δικαίου;

Ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σημειώνοντας ετήσια ποσοστά αύξησης άνω του 15%. Στις πρωτοβουλίες της Νότιας Αφρικής για τη διευκόλυνση της Ισλαμικής Banking και Οικονομικών έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Οι φορολογικές νομοθεσίες έχουν τροποποιηθεί με σκοπό την προσέλκυση πετρο δολάρια από τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Νότια Αφρική μπορεί να είναι το κομβικό σημείο της ισλαμικής τραπεζικής στην Αφρική. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον στην ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών στην Αφρική και τον Ισλαμικό Νόμο αποτελεί τη βάση αυτή. Ένα πρόγραμμα στο Ισλαμικής Οικονομικών και του νόμου θα συμβάλει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα αυτό.

Τι θα κερδίσουν από αυτό το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια καλή κατανόηση του Ισλαμικού Δικαίου και Οικονομικών. Το μάθημα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα της Ισλαμικής Οικονομικών, των τραπεζών και των σχετικών νομικών ζητημάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η κατανόηση της πρακτικότητας της Ισλαμικής Οικονομικών, των τραπεζών και του νόμου σε ένα κοσμικό κράτος. Υπάρχει ένας πολλαπλασιασμός των ισλαμικών τραπεζών και των ισλαμικών παράθυρα στις συμβατικές τράπεζες στην Νότια Αφρική και σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να έχουν γνώσεις σχετικά με την περιοχή της ισλαμικής τραπεζικής, Οικονομικών και Δικαίου.

Το πρόγραμμα θα είναι μια πολύτιμη εμπειρία για τα άτομα με και χωρίς ισλαμική (Σαρία) γνώση και σε υποψηφίους από διάφορα θρησκευτικά δόγματα.

Πρόγραμμα Παράδοσης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεις και ανεξάρτητη μελέτη. Διαλέξεις θα διευκολυνθεί από κορυφαίους ισλαμική Οικονομικών και Δικαίου μελετητές. Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα αυτό θα είναι επίσης σε θέση να αρθρώσει κάθετα πάνω στο πρόγραμμα της RBS BCom πτυχίο.

Ενότητες που πρέπει να ολοκληρωθούν

  • Αρχές του ισλαμικού νόμου - Ισλαμικής Banking & Finance - Ισλαμικό Οικογενειακό Δίκαιο - Εισαγωγή στις Αρχές του ισλαμικού νόμου - δικαστικού συστήματος στο Ισλάμ - Ισλαμική Ποινικό Δίκαιο - Ισλαμική Ιατρική Νομολογία
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη