ανώτερος κατάσταση πτυχίο νομικής

University of Kent, Kent Law School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ανώτερος κατάσταση πτυχίο νομικής

University of Kent, Kent Law School

Canterbury Campus

Αυτός ο βαθμός είναι για τους φοιτητές που κατέχουν ήδη ένα πτυχίο σε άλλο θέμα και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα LLB σε δύο χρόνια αντί για την κανονική τρία. Αυτός ο βαθμός είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους ξένους φοιτητές οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα LLB με λιγότερα χρόνια σπουδών από ό, τι στην πατρίδα τους.

Ενότητες και Επαγγελματική Αναγνώριση

Οι μαθητές στο Ανώτερο Κατάσταση LLB μελέτη όλων των βασικών ενοτήτων απαλλαγής απαιτείται από το νομικό επάγγελμα, και αυτό το βαθμό μεταφέρει ακριβώς την ίδια επαγγελματική υπόσταση ως τριετούς LLB.

Κατά τη διάρκεια των δύο ετών, οι σπουδαστές θα μελετήσουν τις ακόλουθες ενότητες: - Ποινικό Δίκαιο - Δημόσιο Δίκαιο Ι - Δημόσιο Δίκαιο ΙΙ - Εισαγωγή στις υποχρεώσεις - Το Ενοχικό Δίκαιο - Ιδρύματα του ακινήτου - Land Δίκαιο - Equity - Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης * Επιπλέον, οι μαθητές θα μελετήσει προαιρετικές ενότητες σε νόμο σε κάθε ένα από τους δύο χρόνια της μελέτης.

Εφαρμογές

Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνονται μέσω του UCAS, όπως με όλες τις προπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αιτούντες θα πρέπει να χρησιμοποιούν φυσικά κώδικα M100 και να εξασφαλίσει δηλώνουν το σημείο εισόδου τους ως 2 για την UCAS online αίτηση.

  • Απαιτούνται για την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

  • Επίπεδα Α: AAB (ΑΑΑ για M104) - Διεθνές Απολυτήριο: IB Diploma με 33 πόντους συνολικά, ή 17 πόντους σε Ανώτερο επίπεδο - BTEC Δίπλωμα: Διάκριση, Διάκριση, Διάκριση Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τους αιτούντες με μια ποικιλία από διεθνή και εγχώρια προσόντα - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Προσφέρουμε επίσης μια «ανώτερη θέση», δύο χρόνια LLB για τους αποφοίτους μη-δικαίου, και γενικά απαιτούν από τους αιτούντες για το πρόγραμμα να έχει ένα καλό πρώτο πτυχίο σε Β-/ 2.1 επίπεδο ή πάνω - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 28, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,000 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Canterbury, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Canterbury, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ, 12450 GBP - Overseas (full-time)? 4500 GBP- UK / EU, 6240 GBP - Overseas (μερική απασχόληση)