δίκαιο LLB (Hons)

Bradford College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δίκαιο LLB (Hons)

Bradford College

LLB Νόμος (Hons)

Επισκόπηση Μαθημάτων

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει την ανάγκη για την παροχή ακαδημαϊκά πρόκληση βαθμό που θα σας δώσει μια καλή γνώση των νομικών εννοιών μαζί με την κατανόηση της λειτουργίας του δικαίου στην κοινωνία.

Το μάθημα αυτό είναι ένα πτυχίο Νομικής κατατακτήριες διαπιστευμένο από το Ρυθμιστικής Αρχής Solicitors και Δικηγορικού Συλλόγου.

Μάθημα Δομή

Αυτό το πτυχίο Honours αποτελείται από έξι εξάμηνα, που επί τρία έτη σπουδών με πλήρη απασχόληση.

Learning Methods

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια μικτή στρατηγική μάθησης όπου η φοίτηση σε διαλέξεις, εργαστήρια και σεμινάρια υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο portal e-learning, Moodle.

Οι πόροι για το Moodle να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες, e-βάσεις δεδομένων μας, τα ηλεκτρονικά βιβλία και Καθηγητές / βιβλιοθηκάριος παραγόμενα υλικά. Υπάρχουν τμήματα για κάθε ενότητα της μελέτης που εστιάζουν σε συγκεκριμένο περιεχόμενο της μονάδας, συμπεριλαμβανομένου ενός εγχειριδίου ενότητα με τα στοιχεία αξιολόγησης, ανάγνωση καταλόγων, εργαστήριο και τα καθήκοντα του σεμιναρίου. Κάθε ενότητα χωρίζεται σε εβδομαδιαία κατανομή των υλικών και των ειδικών πόρων. Οι σε απευθείας σύνδεση πόρων μπορούν να περιλαμβάνουν διάλεξη του PowerPoint, διάλεξη χέρι-άουτ, τα τηλεοπτικά προγράμματα, web links, video clips, MCTs και άλλα υλικά.

Οι γραπτές εκτιμήσεις που υπέβαλαν στο Moodle και η υποβολή περνά μέσα Turnitin (λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής). Η αρχική πρόθεσή μας δεν είναι να χρησιμοποιήσετε Turnitin ως σωφρονιστικό εργαλείο, αλλά ως μέρος της διαδικασίας της μάθησης. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να υποβάλετε και να υποβάλει εκ νέου την εργασία σας για να Turnitin όσες φορές θέλετε πριν από την ημερομηνία λήξης της υποβολής, και μέσω αυτής της διαδικασίας μπορεί να εντοπίσει αναφορά σημεία που απαιτούν rectification.All καθηγητές έχουν πρόσβαση στο Skype και αυτό μπορεί να να χρησιμοποιηθεί μέσα και έξω από την τάξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να συζητάτε μαζί μας όλο το χρόνο. Τόσο Skype και Moodle έχουν επίσης εργαλεία μηνυμάτων για να βοηθήσει την επικοινωνία με τους φοιτητές, είτε ως ομάδα ή σε ιδιώτες.

Μεθόδους διδασκαλίας

Η διδασκαλία θα πρέπει να παραδοθεί μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεις, εργαστήρια και σεμινάρια.

Διαλέξεις θα είναι διαδραστική, με την ερώτηση και απάντηση συνεδρίες και άλλες μορφές συμμετοχής των φοιτητών. Τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την ατομική μάθηση σε σχέση με ένα κοινό σκοπό εργασιών (η εργασία (ες) σειρά σεμινάριο), η οποία στη συνέχεια θα διερευνηθούν σε περαιτέρω λεπτομέρειες με τον καθηγητή στο σεμινάριο. Οι εξατομικευμένες εργαστήρια μπορεί να έχετε την άσκηση χρονικά δοκίμια, ενώ άλλα εμπλέκονται σε συζήτηση από ομοτίμους και υποστήριξη. Εναλλακτικά, μπορούν να βασίζονται στην προετοιμασία της τελευταίας στιγμής, που βλέπουν τους πόρους για την e-learning portal ή ακόμα και να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (MCQs). Στο εργαστήριο, το βάρος πέφτει σε σας για να προσδιορίσει τη δική μαθησιακές ανάγκες σας.

Εκτίμηση

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ένα πλήθος μεθόδων αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων εργασίες, εξετάσεις, διατριβή, παρουσιάσεις, εκτιμάται Moots, αξιολόγησε τις διαπραγματεύσεις, η οποία αξιολογείται συνέντευξη πελάτη, "κουτί σαπούνι» συζητήσεων, και την υποβολή του χαρτοφυλακίου.

Αυτή η πολλαπλότητα της αξιολόγησης εξασφαλίζει ότι θα αποφοιτήσουν με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας, όπως είναι η ικανότητα εργασίας υπό πίεση και εντός των περιορισμών σύντομο χρονικό διάστημα (εξετάσεις), και την ικανότητα να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο κοινό (παρουσιάσεις). Το πρόγραμμα θα αναπτύξει τις δεξιότητες επικοινωνίας σας π.χ. γραπτώς (εργασίες / χαρτοφυλάκια) και επικοινωνεί προφορικά (συνέδριο Moots / client / διαπραγμάτευση). Αυτή η γνώση και οι δεξιότητες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να μεταφερθούν σε μια ποικιλία σταδιοδρομία, αν κάτι τέτοιο συμβαίνει ασκούντων νομικά επαγγέλματα ή σε άλλο χώρο, όπως το εμπόριο, τις δημόσιες υπηρεσίες ή την εκπαίδευση.

Πρακτική Άσκηση / Επιτόπια έρευνα

Οι εργασίες τοποθέτησης και Νομική δεξιότητες αποτελούν συστατικό στοιχείο αυτού του προγράμματος? Είστε υποχρεωμένοι να σπουδάσουν ένα ή το άλλο στο δεύτερο έτος σας.

Οι ενότητες Νομική Δεξιότητες σχεδιαστεί για να αναπαράγουν νομική πρακτική με τους μαθητές την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου (φάκελο) για λογαριασμό ενός πελάτη. Σε εκπροσωπούν τον πελάτη, θα διεξάγει τον πελάτη και μάρτυρας συνέδρια, εκτελέστε τις διαπραγματεύσεις και να αναλάβει τις ασκήσεις υπεράσπισης, καθώς και το σχέδιο γνώμης, γράψτε διάφορες αντιστοιχίες και να αναλάβει νομική έρευνα.

Στις ενότητες Πρακτικής Άσκησης, θα αναλάβει τις παραπάνω δραστηριότητες με έναν εξωτερικό πάροχο τοποθέτησης και κάτω από την αυστηρή επίβλεψη ενός μέντορα, συνήθως έναν δικηγόρο ή ασκούμενος δικηγόρος στην επιχείρηση. Είστε ενθαρρύνονται να βρείτε τη δική σας τοποθέτηση, ακολουθώντας μια παραδοσιακή διαδικασία αίτησης, αλλά σε περίπτωση τέτοιας είναι ανεπιτυχής, η Νομική Σχολή έχει μια σειρά επαφών τοποθέτησης. Η πλειοψηφία των τοποθετήσεων είναι με Δικηγορικά Γραφεία αλλά έχουμε επίσης τοποθετήσεις με Citizens Advice Γραφεία και διερευνούν τις ευκαιρίες με το College Φοιτητική Ένωση. Οι τοποθετήσεις θα είναι διαθέσιμες σε Bradford, Dewsbury, Halifax και το Μάντσεστερ. Αυτό επιτρέπει σε μερικούς μαθητές να εκτελούν τις τοποθετήσεις τους κοντά στον τόπο κατοικίας τους. Beacon Πρόσληψη, μέρος της οικογένειας Bradford College, και η ομάδα του College Υγείας και Ασφάλειας βοηθήσουν τους ακαδημαϊκούς συναδέλφους στην διενέργεια ελέγχου ασφάλειας και υγείας με τους παρόχους τοποθέτηση.

Ποιο είναι το επόμενο;

Η δομή του προγράμματος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο νομικό και επιχειρηματικό κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν: να εργάζεται ως δικηγόρος, δικηγόρος ή νομικό εκτελεστικό? Εργάζονται στην τοπική και εθνική κυβέρνηση? Εργάζονται για την Υπηρεσία Εσωτερικών Προσόδων? Που εργάζονται στον τομέα της ασφάλισης, τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα ή σε μια ποικιλία των ρόλων δημόσιων υπηρεσιών - συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας επιτήρησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πρόκριση στους ρόλους διαχείρισης ακινήτων, και έχουμε μια σειρά από νέους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και γνώσεις που απέκτησε στην πορεία να δημιουργήσει στην επιχείρηση τους.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Πρότυπο αιτούντες θα πρέπει να έχουν κατά κανόνα τουλάχιστον πέντε περάσματα σε θέματα GCSE στον βαθμό C και άνω και τρία επίπεδα Α, ή το ισοδύναμο, όπως BTEC, GNVQ Σύνθετη ύψους 240 UCAS σημεία, ή την επιτυχή ολοκλήρωση ενός διαπιστευμένου Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Μάθημα.

Φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το πτυχίο Ιδρύματος Δίκαιο και Νομική Πρακτικής είναι επιλέξιμες για να ενταχθούν στην LLB (Hons) στο επίπεδο 5 (έτος 2). Διάρκεια των σπουδών τους είναι δύο χρόνια του πτυχίου Ιδρύματος συν δύο έτη του πτυχίου.

Οι διεθνείς υποψηφίους επιπλέον απαιτείται για να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο για IELTS ή ισοδύναμο. Οι διεθνείς ισοδύναμα από αναγνωρισμένα ιδρύματα εξέφρασε την ικανοποίησή του. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το Διεθνές Κέντρο Ακαδημίας για λεπτομέρειες.

Τέλη Πληροφορίες

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα βαθμούς δεν θα πρέπει να κοστίσει τη γη. Γι 'αυτό ανταγωνιστικά δίδακτρα μας σας προσφέρει μια εμπειρία ποιότητας που να περιλαμβάνει περισσότερα ωρών διδασκαλίας από εκείνα στα περισσότερα πανεπιστήμια, καλά επίπεδα πρόσβασης δάσκαλο, και την υποστήριξη με μικρές ομάδες διδασκαλίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
7,400 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Bradford, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Bradford, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Διεθνές αμοιβή είναι £ 7800/year