Keystone logo

2 Δίπλωμα Προγράμματα σε Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  • Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

    Ένα δίπλωμα μπορεί να διαρκέσει από ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Τα περισσότερα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στα άτομα τις γνώσεις που απαιτούνται για ένα συγκεκριμένο πεδίο εργασίας. Τα προγράμματα διπλωμάτων είναι συνήθως πιο σε βάθος από τα πιστοποιητικά αλλά τείνουν να είναι πιο κοντά σε ένα πιστοποιητικό από ένα πτυχίο.

    Τι είναι το δίπλωμα για το δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Πρόκειται για μια μεταπτυχιακή μελέτη που συνήθως προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να εξετάσουν ένα ευρύ φάσμα θεωριών, πρακτικών, θεσμών και μέσων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η εκπαίδευση αυτή αφορά τόσο τους δικηγόρους που εργάζονται στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και τους μη δικηγόρους που εργάζονται σε οργανώσεις που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι μαθητές ενδέχεται να συναντήσουν μαθήματα όπως τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα, το συγκριτικό δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την τρομοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα στην εργασία και το διεθνές δίκαιο των προσφύγων.

    Πολλοί μαθητές αποκτούν δεξιότητες γραπτώς, ανεξάρτητη έρευνα και διαχείριση του χρόνου. Οι δεξιότητες γραφής μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο να επικοινωνήσει καλύτερα μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και κειμένων. Η διαχείριση του χρόνου είναι μια ικανότητα που ωφελεί τα περισσότερα άτομα επαγγελματικά και προσωπικά. Η δυνατότητα εύρεσης απαντήσεων μέσω έρευνας με αυτοθεραπεία αποτελεί ανεκτίμητη ικανότητα για πολλούς εργοδότες.

    Επειδή οι απαιτήσεις διπλώματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα ενός πανεπιστημίου, το σχετικό κόστος μπορεί να ποικίλει επίσης. Προτείνεται να ερευνηθεί προσεκτικά κάποιο πρόγραμμα πριν από την εγγραφή. Το γραφείο εισόδου ενός σχολείου μπορεί να προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές.

    Το δίπλωμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνήθως εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εργαστούν σε πολλές θέσεις εργασίας στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αν οι απόφοιτοι έχουν ήδη πτυχίο JD, ενδέχεται να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την περαιτέρω μελέτη για να βρουν δουλειά ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να βρουν θέσεις ως αναλυτές πολιτικής, ειδικοί σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συγγραφείς επιχορηγήσεων, αναλυτές της έρευνας ή υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού.

    Ορισμένα προγράμματα σπουδών μπορούν να διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.