Η διδακτορική Νόμος (SJD) είναι σχεδιασμένο για όσους έχουν δείξει στοιχεία ακαδημαϊκό δυναμικό ανώτερη και οι οποίοι έχουν δεσμευτεί, ή προσπαθούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στα πανεπιστήμια, κυβερνητικές υπηρεσίες ή νομικές σπουδές. Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στο διδακτορικό πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν πρωτότυπη έρευνα και τις σχετικές ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές σε ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο, η οποία κορυφώνεται με την υποβολή της διδακτορικής διατριβής.

Με σπάνιες εξαιρέσεις, δεν παραδέχονται γενικά περισσότερο από μία ή δύο υποψηφίων ανά ακαδημαϊκό έτος, προκειμένου να εξασφαλιστεί επαρκής για το απαιτητικό έργο της με επιτυχία ολοκληρώνοντας μια διατριβή διδακτορική βοήθεια. Κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων, δίνεται προτεραιότητα σε αποφοίτους του πλοιάρχου του νόμου στο δικό μας σχολείο, παρόλο που οι αιτήσεις των αλλοδαπών φοιτητών ευπρόσδεκτη.

Οι υποψήφιοι για διδακτορικό στο νόμο θα πρέπει να περάσουν τα δύο πρώτα εξάμηνα των ακαδημαϊκών σπουδών στην κατοικία στο Νομική Σχολή. Επειδή όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό στο νόμο, υπάρχει, ωστόσο, αποτελεί όρο πλέον να παρακολουθήσουν μαθήματα πέρα ​​από την παράδοση της διατριβής.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή σε διδακτορικό Νόμος (SJD), Ο υποψήφιος πρέπει: - να έχουν ληφθεί ή να εγγραφεί σε μια πορεία που οδηγεί στην απόκτηση ενός υψηλότερου βαθμού στο νόμο (συνήθως ένα μάστερ στο νόμο) ή ένα διαπιστευμένο σχολείο του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες ή ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο που βρίσκεται έξω από τις Ηνωμένες μέλη, αυτός ο βαθμός θα πρέπει να λαμβάνονται πριν από την εγγραφή στο διδακτορικό στο νόμο, και πληρούν τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας που αναφέρονται παρακάτω? και - έχει αποσπάσει τη δέσμευση ενός δασκάλου πλήρους απασχόλησης, μέλος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Connecticut, το οποίο θα χρησιμεύσει ως κατευθυντήρια διδακτορική διατριβή (παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας, ένα e-mail ή e-mail το πρόσωπο που δείχνουν αυτή την καθοδήγηση σύμφωνα με ). Εάν ένας εξωτερικός υποψήφιος (δηλαδή κάποιος που δεν έχει λάβει πτυχίο του ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Connecticut), παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Διευθυντή του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών για τη βοήθεια για την απόκτηση αυτής της απαίτησης πριν από την υποβολή σας υποψηφιότητα.

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι καθηγητές της Νομικής Σχολής περιμένουμε μαθήματα των φοιτητών στο νόμο έχει:

  • Με βάση την βαθμολογία στην ΣΔΣ (ή το ισοδύναμό του) στις μελέτες που οδήγησαν στο μεταπτυχιακό του (συνήθως ένα μεταπτυχιακό στο νόμο) τουλάχιστον 3,3 / B + με τουλάχιστον ένα Α-αξιολόγησης ή καλύτερα, και έχει επίσης ολοκληρωθεί. μεταπτυχιακό του διατριβή απόκτηση βαθμολογία Honors (ή το ισοδύναμό του).
  • Ή, εναλλακτικά, έχει υποβάλει την απόδειξη της μεγάλης επαγγελματικής επάρκειας που σχετίζονται άμεσα με το προτεινόμενο θέμα για την διατριβή η οποία εγγυάται την αποδοχή στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Η απόδειξη αυτή πρέπει να τονιστεί ειδικά σε προσωπική επιστολή της αίτησης και της διατριβής πρόταση που κάθε υποψήφιος πρέπει να υποβάλει με τη διαδικασία εισδοχής στο πρόγραμμα.

Αγγλική Γλώσσα Απαιτήσεις για εισδοχή στο διδακτορικό

Εκτός αν ο αιτών πληροί τις προϋποθέσεις για απαλλαγή βάσει εξηγείται παρακάτω, οποιαδήποτε διεθνή αιτών που έχει λάβει το πτυχίο του για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αποκτήσουν μια ελάχιστη βαθμολογία των 95 σε εξετάσεις TOEFL iΒΤ® ή μια ελάχιστη βαθμολογία των 7,0 στη δοκιμή IELTS, προκειμένου να είναι επιλέξιμες για το πρόγραμμα PhD σε Νομικά στη Σχολή Νομικής του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ. Ωστόσο, εάν ο υποψήφιος δεν συγκεντρώσει την ελάχιστη βαθμολογία, αλλά δεν μπορώ να πάρετε μια βαθμολογία των 100 βαθμών ή υψηλότερο για το TOEFL ή IELTS IBT® 7,5 ή παραπάνω, ο υποψήφιος θα πρέπει να αποδείξει με άλλους τρόπους την εντολή σας της αγγλικής γλώσσας. Αυτές οι πρόσθετες δοκιμές πρέπει να περιλαμβάνουν, αλλά να συνοψίσει ένα ισχυρό πρόγραμμα PhD μαζί με μια συνέντευξη με έναν εκπρόσωπο από το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών, η οποία μπορεί να διεξαχθεί στο πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου, ή απευθείας σύνδεση (χρησιμοποιώντας το Skype ή μια παρόμοια υπηρεσία) .

Δίδακτρα και Έξοδα

Οι υποψήφιοι για μια Διδάκτωρ Νομικής (SJD) θα πρέπει να περάσουν τα δύο πρώτα εξάμηνα τους από τη διάρκεια της διαμονής στη Νομική Σχολή, συμμετείχαν σε κατάσταση "LAW7974 SJD Διατριβή.« Για κάθε επόμενο εξάμηνο, μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο υποψήφιος δεν πρέπει να είναι στην κατοικία, αλλά θα πρέπει να εγγράφονται στο Λειτουργία "LAW7976 SJD Συνεχής Εγγραφή".

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUConn School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application Deadline for Fall Semester 2016 November 1, 2016 – Application Deadline for Spring Semester 2016 August 18, 2016 – Fall Semester Orientation.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application Deadline for Fall Semester 2016 November 1, 2016 – Application Deadline for Spring Semester 2016 August 18, 2016 – Fall Semester Orientation.

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application Deadline for Fall Semester 2016 November 1, 2016 – Application Deadline for Spring Semester 2016 August 18, 2016 – Fall Semester Orientation.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη