Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η νομική σχολή Nottingham εισάγει βραβείο LLM (Masters in Law) για τα άτομα με επαγγελματικά νομικά προσόντα. Επαγγελματικά νομικά προσόντα (για παράδειγμα, BPTC ή LPC ή προδρόμων τους) θα παράσχει στοιχεία κατάλληλης προηγούμενης μάθησης και την επίτευξη, που ισοδυναμεί με τα δύο τρίτα του βραβείου LLM. Οι μαθητές στη συνέχεια «top up» αυτά τα σημεία πίστωσης με μια διατριβή ή δημοσιεύσιμο άρθρο, να μελετηθεί και να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση από απόσταση, για να αποκτήσουν το πτυχίο LLM.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική νομικά επαγγέλματα στην αγορά εργασίας μπορεί να διαπιστώσουν ότι έχουν ένα επιπλέον προσόν, ένα μεταπτυχιακό, θα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Το LLM Νομικής Πρακτικής (DL) τα προσόντα όχι μόνο θα παρέχει πρόσθετα αποδεικτικά στοιχεία της ακαδημαϊκής ικανότητας σας, αλλά και την ανάδειξη των γνώσεων σας της πιο εξειδικευμένες πτυχές της νομικής πρακτικής.

Το LLM Νομικής Πρακτικής (DL) παρέχει το 60 επίπεδο Masters πιστώσεις που, όταν συνδυάζονται με τα στοιχεία της ακαδημαϊκής επίδοσης από την επιτυχή ολοκλήρωση της BPTC ή LPC (ή ισοδύναμο), θα οδηγούν στην απόκτηση του LLM.

Τι θα μελετήσει

Το μάθημα αυτό ισοδυναμεί με 600 ώρες σπουδών και περιλαμβάνει ένα διαχειρίσιμο έργο αποτίμησης είτε μιας παραδοσιακής διατριβής είτε της παραγωγής ενός άρθρου με δημοσιότητα ποιότητας.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ολοκλήρωση του συμπληρωματικού στοιχείου σε χρονικό διάστημα 4-24 μηνών. Αυτό θα επιτρέψει στους μαθητές να αναλάβουν τη μελέτη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της LPC ή BPTC και να ολοκληρώσει την πορεία γρήγορα, αλλά προσφέρει επίσης πιο ευέλικτα χρονικά πλαίσια για την ολοκλήρωση της μονάδας αυτο-μελέτη.

Το μάθημα δεν είναι μόνο για την τρέχουσα LPC και BPTC φοιτητές. Εκείνοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την LPC και BPTC (ή το ισοδύναμό τους) σε οποιαδήποτε στιγμή είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή. Το μάθημα θα είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους επαγγελματίες καθώς επίσης ικανοποιεί τις απαιτήσεις CPD.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς είτε νομική πρακτική γκολφ (LPC), ή το μπαρ Επαγγελματικής Κατάρτισης γκολφ (BPTC).
  • Εφαρμογές από μέλη άλλων νομικών επαγγελμάτων θα πρέπει επίσης να εξεταστεί, για παράδειγμα, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δικηγόροι ή το εμπορικό σήμα Δικηγόροι.
  • Οι επαγγελματίες νομικής από άλλες δικαιοδοσίες μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποNottingham Trent University - Nottingham Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
4 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
2,100 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Απρ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη