καλοκαίρι γλώσσα και Ινστιτούτου Δικαίου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Καλοκαίρι Γλώσσα και Δίκαιο Ινστιτούτο είναι ένα εντατικό τεσσάρων εβδομάδων εμπειρία κατάρτισης αποκλειστικά για αλλοδαπά νομικά επαγγελματίες και φοιτητές. Το ινστιτούτο έχει σχεδιαστεί για να:

  • Εξοικείωση των φοιτητών με την πρακτική και τη μελέτη του νόμου στις ΗΠΑ?
  • Δώστε στους μαθητές με μια πρακτική εισαγωγή στην αμερικανική νομική έρευνα και ανάλυση? και
  • Βελτίωση των μαθητών δεξιότητες αγγλικής γλώσσας μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την αγγλική Κανονιστικό Πλαίσιο.

Διενεργήθηκε καθημερινά στη Σχολή του Νόμου, το οποίο βρίσκεται στο γραφικό αστική πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Case Western Reserve στο πολιτιστικό κέντρο του Κλήβελαντ Πανεπιστημίου Circle, το ινστιτούτο είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα αποσκοπεί να διευρύνει και να γυαλίσετε ξένους φοιτητές »ήδη ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας Αγγλικά, ενώ την εισαγωγή τους στην αμερικανική κοινή πρακτική του νόμου και την προετοιμασία τους για τις ακαμψίες της αμερικανικής μελέτης νομική σχολή.

Εντατικά μαθήματα αγγλικών σπουδών

Αγγλικά για νόμιμους σκοπούς είναι ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο και πρακτικό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στις δεξιότητες ανάγνωσης, την ανάλυση, την έρευνα, τη γραφή και την κατανόηση που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο νομικό διάλογο. Οι σειρά διαλέξεων, συνεδρίες συζήτησης δικηγόρος και η μέθοδος του Case Western Reserve θα εισαγάγει τους επαγγελματίες νομικούς, αν σκοπεύετε να παρευρεθεί σε μια LL.M. πρόγραμμα ή απλά να διευρύνουν τις γενικές γνώσεις του το νομικό σύστημα των ΗΠΑ, με την πρακτική του δικαίου στην Υποψήφιοι LL.M. ΗΠΑ, SJD, ή JD φοιτητές εκπαιδεύονται σε ξένα εκπαιδευτικά και νομικό σύστημα θα εισαχθούν στη μελέτη του νόμου στις ΗΠΑ πριν από τη συμμετοχή των αντίστοιχων προγραμμάτων τους.

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τη συνομιλία και τις δεξιότητες κατανόησης, ενώ την εξοικείωση με τις αμερικανικές δυναμική τάξη, συμπεριλαμβανομένης της "Σωκρατική μέθοδο». Η ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων σε ένα πλαίσιο νόμου που σχετίζονται με συγκεκριμένο σκοπό της νομικής μελέτης και εγκλιματιστεί στη δυναμική τάξη δίνει στους φοιτητές ένα προβάδισμα και εμπιστοσύνη στην ανάληψη οποιασδήποτε ΗΠΑ νομική πρόγραμμα σπουδών και να αλληλεπιδρά με τις αμερικανικές δικηγόροι ως νομικό επάγγελμα.

Το Καλοκαίρι Γλώσσα και Δίκαιο Ινστιτούτο είναι ανοιχτή σε κάθε αλλοδαπό νομικό επαγγελματική και κάθε διεθνή φοιτητή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ολοκλήρωση του ινστιτούτου θα είναι μια προϋπόθεση για την εισαγωγή στην ξένη Απόφοιτοι LL.M. πρόγραμμα στη Σχολή του Νόμου.

Προετοιμασία για τη μελέτη του νόμου

Οδηγίες για το ινστιτούτο περιλαμβάνει τέσσερις εβδομάδες μαθημάτων, προγραμματισμένη για τη Δευτέρα έως την Πέμπτη, 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., και την Παρασκευή, 9 π.μ. έως το μεσημέρι (συνολικά 120 ώρες επαφής). Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο δίκαιο. Επειδή θέλουμε οι μαθητές να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από το καλοκαίρι Γλώσσα και Ινστιτούτου Δικαίου, εμείς θα περιμένουμε τους μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα με πλήρες ωράριο, 30 ώρες την εβδομάδα. Mid-σύνοδος θα εκδοθεί εκθέσεις αξιολόγησης και προόδου, καθώς και μια τελική αξιολόγηση και το Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης.

Δύο πρωινές ώρες την εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε ετοιμότητα για το σχολείο του νόμου από την όξυνση των γλωσσικών δεξιοτήτων με εισαγωγική μελέτη των βασικών πρώτο έτος μαθήματα νομική σχολή. Οι μαθητές θα αυξήσουν τη χρήση της νομοθεσίας που σχετίζονται με λεξιλόγιο και εκφράσεις. Απογευματινό θα εισαγάγει τα υλικά και τους πόρους της βιβλιοθήκης του νόμου και των εγκαταστάσεων ηλεκτρονικού υπολογιστή νομική σχολή. Οι μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες σε τόσο παραδοσιακά όσο και ηλεκτρονικά νομική έρευνα και ανάλυση.

Παρασκευή το απόγευμα προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο για να εξοικειωθούν οι μαθητές με την πανεπιστημιούπολη Πανεπιστήμιο Case Western Reserve και τα πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα του Κλίβελαντ, όπως το παγκοσμίου φήμης Ορχήστρα του Κλήβελαντ, το Cleveland Museum of Art, University Circle, και το Rock and Roll Hall of Fame και το Μουσείο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliv ... περαιτέρω

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliver the best public interest law opportunities. The magazine also listed us among its first "honor roll of law schools" that deliver the best practical training. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη