Τα κοινά πτυχία (JD / LLM)

Είτε θέλετε να συμμετάσχετε σε μια επιχείρηση ή απεργία έξω από μόνος σας ως μεμονωμένος επαγγελματίας, κοινή JD / πτυχίο LLM μας και να επιλέξετε προγράμματα συνεργασίας βαθμός προσφέρει η εξειδικευμένη εκπαίδευση και την ενίσχυση της εμπορευσιμότητας εργοδότες αναζητούν σε πιο περιζήτητες περιοχές πρακτική σήμερα. Με βάση το πρόγραμμά μας πρακτικές δεξιότητες που βασίζονται JD, συμπεριλαμβανομένων των εθνικώς αναγνωρισμένα προγράμματα στη Νομική γραφής, Δίκη Advocacy, και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Ο John Marshall Law School προσφέρει στους υποψήφιους JD την ευκαιρία να αποκτήσουν διάκριση του πλοιάρχου με παράλληλη εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.


Κοινή JD / Προγράμματα LLM στο The John Marshall Law School

Ανάπτυξη προηγμένη τεχνογνωσία και πρακτικές δεξιότητες σε μία από τις επτά αγοράς σχετικούς τομείς πρακτικής με μια κοινή βαθμό από John Marshall.

  •     JD / LLM στο Παροχές σε Εργαζόμενους
  •     JD / LLM στο Πληροφορικής & Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  •     JD / LLM στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
  •     JD / LLM στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο & Εμπόριο
  •     JD / LLM στο Δίκαιο Ακινήτων
  •     JD / LLM στο Φορολογικό Δίκαιο
  •     JD / LLM στο Trial Advocacy & Επίλυσης Διαφορών


Κοινή JD / MPA με το Πανεπιστήμιο Ρούσβελτ

JD υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν πρόσθετες δεξιότητες ηγεσίας δημόσιους ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μπορούν να κερδίσουν ταυτόχρονα ένα Master της Δημόσιας Διοίκησης (MPA) από το Πανεπιστήμιο Ρούσβελτ. Μέχρι εννέα John Marshall πιστώσεις, από τα μαθήματα προ-ορίζονται από Ρούζβελτ, μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα MPA. Επιπλέον, εννέα πιστώσεις από το πρόγραμμα MPA Πανεπιστημίου Roosevelt μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα JD John Marshall, υπό τον όρο (1) τα μαθήματα εγκεκριμένα από τον John Marshall για το σκοπό αυτό, (2) τα μαθήματα που λαμβάνονται μετά την εγγραφή στο John Marshall, και (3) η Τα μαθήματα που λαμβάνονται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους σπουδών στο John Marshall.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποThe John Marshall Law School, Chicago, Illinois »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη