μάστερ στα διαπολιτισμικά ανθρώπινα δικαιώματα (π.μ.)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Καλώς ήρθατε!

Αυτό το πρωτοποριακό LL.M. το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εις βάθος οδηγίες για το κρίσιμο ζήτημα της εποχής μας: την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές απόψεις. Δικηγόροι, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δάσκαλοι, ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επιχειρηματίες και γυναίκες με δέσμευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη καλούνται στη Σχολή Νόμου του Πανεπιστημίου St. Thomas στο Μαϊάμι να παρακολουθήσουν ένα προηγμένο πτυχίο σε έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της διεθνούς δίκαιο: διαπολιτισμικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Η αριστεία της διδασκαλίας που προέρχεται από την παγκοσμίου φήμης σχολή των Ηνωμένων Εθνών και τα περίφημα κέντρα υποτροφιών δημιουργεί ένα ιδιαίτερα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον και υπόσχεται την πιο απαιτητική ακαδημαϊκή εμπειρία της καριέρας σας. Αξιοσημείωτοι δάσκαλοι φιλοξενουμένων περιλαμβάνουν:

 • Καθηγητής Guy S. Goodwin-Gill, D.Phil. (Oxon.), Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Προσφύγων (1998-2014) και Ομότιμος Συνεργάτης, All Souls College, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ο αξιότιμος κ. Fausto Pocar, δευτεροβάθμιος δικαστής και πρώην πρόεδρος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY)
 • Ο καθηγητής José Miguel Vivanco, Διευθυντής της Αμερικανικής Διεύθυνσης Παρακολούθησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Υόρκης
 • Καθηγήτρια Viviana Krsticevic, Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Δικαιοσύνης και Διεθνούς Δικαίου (CEJIL), Ουάσιγκτον, DC
 • Καθηγητής Nora V. Demleitner, Roy Steinhauser Καθηγητής Νομικής, Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Washington & Lee

Οι σπουδαστές αναπτύσσουν την ικανότητα να αξιολογούν τις μείζονες θεωρίες, πρακτικές και θεμελιώδεις έννοιες στο διεθνές δίκαιο και πολιτική ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και να διεξάγουν αποτελεσματική έρευνα και υπεράσπιση στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με πρακτικό και διαδραστικό τρόπο.

Μέχρι τώρα, το LL.M. Πρόγραμμα στα Διαπολιτισμικά Ανθρώπινα Δικαιώματα έχει αποφοιτήσει 400 φοιτητές από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο και από όλες τις ΗΠΑ. Είναι οι πρεσβευτές μας στον αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, σε συνεργασία με το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Τους εθελοντές, τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, το Συμβούλιο της Ευρώπης, την Αφρικανική Ένωση, τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, την Παγκόσμια Τράπεζα, το OXFAM, το Φόρουμ Ανοικτής Κοινωνίας, τους βουλευτές για την παγκόσμια δράση, τον Ερυθρό Σταυρό κ.ά. την επιτυχή εκδίκαση υποθέσεων στα δικαστήρια, εργάζονται για κυβερνήσεις και ακαδημαϊκούς κύκλους. ή τη λειτουργία των δικών τους ΜΚΟ.

Το LL.M. πτυχίο κερδίζεται σε ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση 24 ακαδημαϊκών μονάδων. Το πρόγραμμα προσφέρει περισσότερα από 20 μαθήματα για διαπολιτισμικά ανθρώπινα δικαιώματα, διάρκειας μίας μόνο εβδομάδας. Θα εξεταστούν όλα τα ζητήματα που αφορούν το δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διαδικασίες καταγγελιών, το διεθνές δίκαιο, το ανθρωπιστικό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την τρομοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον, καθώς και τα ζητήματα των προσφύγων, των γυναικών και των παιδιών, των αυτοχθόνων πληθυσμών, της θρησκείας, . Τα μαθήματά μας που διερευνούν θεωρητικά ζητήματα και πρακτικές εφαρμογές εγγυώνται ότι το πρόγραμμα, πάνω από μια δεκαετία παλιά, συνεχίζει να υπερέχει.

Απονέμει αποφοίτους του LL.M. πρόγραμμα είναι επιλέξιμες για να υποβάλετε αίτηση για εισαγωγή στο πρόγραμμα Διδάκτωρ του Δικαίου του Δικαίου στα Διαπολιτισμικά Ανθρώπινα Δικαιώματα.

LL.M. Απαιτήσεις εισδοχής και εφαρμογής

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Εγγραφή για το LL.M. είναι ανοικτή στους κατόχους πτυχίου Juris Doctor (JD) ή παρόμοιων ξένων προσόντων στον τομέα του δικαίου.

Σε μια εξαιρετικά επιλεκτική βάση, η αποδοχή μπορεί επίσης να χορηγηθεί στους κατόχους πτυχίου πανεπιστημίου ή του αλλοδαπού ισοδύναμου, οι οποίοι έχουν επιδείξει εξαιρετική δέσμευση για την αιτία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Οι μη δικηγόροι που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα ενημερώνονται ότι το πρόγραμμα δεν προετοιμάζει τους μαθητές τους για να ασκήσουν την πρακτική του δικαίου και ότι το πρόγραμμα δεν έχει ως στόχο να προκρίνουν τους μαθητές να πάρουν μια εξέταση bar.

Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για καθεστώς πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης.

Πλήρης φοιτητές

Ένας φοιτητής πλήρους φοίτησης ορίζεται ως άτομο που έχει εγγραφεί σε τουλάχιστον έξι μονάδες σε ένα εξάμηνο. Συνήθως, οι σπουδαστές θα γίνουν δεκτοί ως φοιτητές πλήρους φοίτησης για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Μερική φοιτητές

Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι μπορούν να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα ως φοιτητές μερικής απασχόλησης. Μετά από διαβούλευση και έγκριση από τον Διευθυντή Προγράμματος, μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματά τους και να τα ολοκληρώσουν για περίοδο έως τεσσάρων ετών. Επεκτάσεις αυτής της περιόδου μπορούν να παραχωρηθούν σε ασυνήθιστες περιπτώσεις από τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής. Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου προκύψουν αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών, ο Διευθυντής Προγράμματος θα καθορίσει, σε συνεννόηση με τον μαθητή, ποιες κατηγορίες του τροποποιημένου LL.M. το πρόγραμμα σπουδών που θα πρέπει να εγγραφεί στο φοιτητή προκειμένου να αποκτήσει το πλήρες συμπλήρωμα 24 ακαδημαϊκών μονάδων.

Εισαγωγή

Οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή σε συνεχή βάση. Ο χώρος είναι περιορισμένος. προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους, ενθαρρύνουμε τους υποψήφιους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατό.

Ο υποψήφιος θα λάβει μια απόφαση αποδοχής εντός δύο εβδομάδων από την ολοκλήρωση του φακέλου. Κατά την εισαγωγή, οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν πληρωμή προκαταβολής ύψους $ 300 για να διατηρήσουν την έδρα τους. Αυτό το ποσό πιστώνεται προς τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που εγγράφονται στο πρόγραμμα και παρακρατείται για όσους δεν το κάνουν. Οι διεθνείς φοιτητές χρεώνονται τέλη $ 200 SEVIS με την έκδοση του εντύπου I-20. Οι διεθνείς αιτούντες βλέπουν παρακάτω για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εφαρμογή

Το πλήρες αρχείο αίτησής σας πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Μια ολοκληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση.
 • Ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα (βιογραφικό σημείωμα).
 • Προσωπική δήλωση.
 • Οι επίσημες μεταγραφές από όλα τα πανεπιστημιακά ή πανεπιστημιακά και / ή πιστοποιημένα αλλοδαπά διπλώματα ή πιστοποιητικά αποστέλλονται απευθείας από το φορέα έκδοσης στο Πανεπιστήμιο St. Thomas University, LL.M. Πρόγραμμα στα Διαπολιτισμικά Ανθρώπινα Δικαιώματα. Όλα τα αλλοδαπά διπλώματα και αντίγραφα θα πρέπει να μεταφράζονται στα αγγλικά και να είναι πιστοποιημένα ή συμβολαιογραφικά. Όλα τα διαπιστευτήρια στο εξωτερικό πρέπει να αξιολογούνται από εγκεκριμένο οργανισμό στις Η.Π.Α. Συνιστούμε τις Υπηρεσίες Παγκόσμιας Εκπαίδευσης ή την Josef Silny & Associates.
 • Δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση μία από τον παρόντα εργοδότη σας και μία από καθηγητή.
 • Δύο φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου [προαιρετικά σε αυτό το στάδιο].
 • Προσωρινή συνέντευξη ή τηλεδιάσκεψη.
 • Τέλος αίτησης 50 €.

Διεθνής αιτούντες

Φοιτητική επίσκεψη (F1)

Οι διεθνείς σπουδαστές ορίζονται ως φοιτητές που χρειάζονται φοιτητική βίζα, δηλαδή όχι πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ. Πρέπει να πληρούν τα ίδια κριτήρια αποδοχής με τους σπουδαστές των ΗΠΑ. Επιπλέον, πρέπει να λάβουν ένα έγγραφο I-20 από το Πανεπιστημιακό Γραφείο Διεθνών Φοιτητών και να πληρώσουν $ 200 SEVIS για την επεξεργασία της αίτησης I-20. Επίσης, πρέπει να αποκτήσουν τη σωστή βίζα φοιτητών πριν εισέλθουν στη χώρα. Μπορούν να εργάζονται στο Πανεπιστήμιο (εφόσον διατίθενται) για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις 20 ώρες την εβδομάδα και είναι επιλέξιμες να υποβάλουν αίτηση για προαιρετική πρακτική άσκηση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο LL.M. πρόγραμμα. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτή τη δεύτερη επιλογή συμβουλεύονται να υποβάλουν αίτηση για έγκριση από το USCIS το συντομότερο δυνατόν μετά την έναρξη των σπουδών τους με τον Διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γραφείου Διεθνών Φοιτητών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις μετανάστευσης και θεώρησης, επισκεφτείτε τη σελίδα Διεθνών Φοιτητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου St. Thomas. Οι διεθνείς φοιτητές ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να υποβάλουν αίτηση νωρίς, προκειμένου να προχωρήσουν έγκαιρα στην εφαρμογή της θεώρησης. Οι διεθνείς υποψήφιοι ενθαρρύνονται να δουν τον Οδηγό του Πανεπιστημίου St. Thomas για τους Διεθνείς Φοιτητές πριν υποβάλουν την ολοκληρωμένη αίτησή τους.

LL.M. Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα Master of Laws στο Διαπολιτισμικό Ανθρώπινο Δυναμικό ολοκληρώνεται σε 24 μονάδες για δύο εξάμηνα και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων για τους μαθητές να επιλέξουν από. Δεκαεννέα από τις 24 πιστώσεις που απαιτούνται για το LL.M. πτυχίο απαιτούνται πιστώσεις. Επιπλέον, οι φοιτητές επιλέγουν δύο σεμινάρια και τρία επιπλέον μαθήματα επιλογής από διάφορα διεθνή και συγκριτικά νομικά μαθήματα, καθώς και άλλα σχετικά μαθήματα που προσφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών της JD όπως αναγνωρίζεται από τον Διευθυντή του LL.M. Πρόγραμμα. Αυτά τα μαθήματα περιλαμβάνουν σεμινάρια όπως το κράτος δικαίου, το διεθνές δίκαιο στον 21ο αιώνα, το φυσικό δίκαιο, το συγκριτικό δίκαιο, το νόμο περί φτώχειας και την οικονομική δικαιοσύνη, ο νόμος για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η νομική ιστορία, η σεξουαλική ταυτότητα και ο νόμος, , καθώς και μαθήματα όπως ο νόμος περί εμπορίας ανθρώπων, ο νόμος περί μετανάστευσης, το οικογενειακό δίκαιο, το παλαιό δίκαιο, ο εκλογικός νόμος, η υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο νόμος και η λογοτεχνία, ο νόμος και η βιοϊατρική και η νομολογία. Τα απαιτούμενα μαθήματα προσφέρονται σύμφωνα με το ισχύον LL.M. πρόγραμμα μαθημάτων. Οι μαθητές θα πρέπει να επανεξετάσουν το πρόγραμμα σπουδών του νομικού σχολείου για να καθορίσουν τα σεμινάρια και τα μαθήματα επιλογής που προσφέρονται σήμερα.

Επαφή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LL.M. και τα προγράμματα JSD στα Διαπολιτισμικά Ανθρώπινα Δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Καθηγήτρια Roza Pati, Εκτελεστικός Διευθυντής

Τηλέφωνο: +1 305 474 2403

Email: humanrights@stu.edu

Ιστοσελίδα: www.stu.edu/humanrights

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1984, St. Thomas University School Law is fully accredited by the American Bar Association and is a member of the Association of American Law Schools. It is part of a Catholic university an ... περαιτέρω

Founded in 1984, St. Thomas University School Law is fully accredited by the American Bar Association and is a member of the Association of American Law Schools. It is part of a Catholic university and a law school where values matter. Διαβάστε Λιγότερα
Κήποι του Μαϊάμι

Ask a Question

Άλλη