Keystone logo

5 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Βιέννη, Αυστρία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (5)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Βιέννη, Αυστρία

Εξαιρετικά πανεπιστήμια της Βιέννης, πολλές πολιτιστικές ευκαιρίες, την τέχνη, και την πλούσια ιστορία επιστήσω διεθνείς φοιτητές από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Βιέννη θεωρείται ένα σταυροδρόμι μεταξύ βορρά και νότου, ανατολής και δύσης, επιτρέποντας στους φοιτητές πρόσβαση σε ένα τεράστιο επαγγελματικό δίκτυο σε όλη την Ευρώπη. Ένα πρόγραμμα LLM Βιέννη έχει πολλά να προσφέρει δικηγόρους που επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους.

LLM Βιέννη προγράμματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των συγκεντρώσεων μελέτης. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το διεθνές φορολογικό δίκαιο, το δίκαιο της ΕΕ, διεθνείς νομικές μελέτες, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων, και την κατασκευή του διεθνούς δικαίου, για να αναφέρουμε μερικές. Top-notch σχολές, αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων, σεμιναρίων, διαλέξεων, και μια τελική διατριβή πρόκληση φοιτητές που επιδιώκουν LLM Βιέννη βαθμό. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής φοίτησης για την απόκτηση πτυχίου τους LLM Βιέννη.

Ρίξτε μια ματιά μέσα από τα προγράμματα της Βιέννης LLM παρακάτω. Μπορεί να είναι το επόμενο βήμα σας προς μια επιτυχημένη καριέρα!